Wkino

Hvordan planlegge en overgang

Omtrent slik du skjære den, er et trekk en stor, forstyrrende endring som vil ta mye tid og hardt arbeid for å utføre jevnt. Nøye planlegging kan gjøre ting gå mye mer jevnt.

Trinn

Hvordan planlegge en overgang. Bestem hvor mye tid du har før flyttingen.
Hvordan planlegge en overgang. Bestem hvor mye tid du har før flyttingen.
 1. 1
  Bestem hvor mye tid du har før flyttingen.
  • Selv om du har veldig liten tid, brukte noen minutter planlegging og organisering det grunnleggende kan hjelpe deg å gjøre det beste ut av den tiden du har.
  • Hvis du har mer tid, kan du planlegge mer nøye og muligens spare penger og tid nedover veien.
 2. 2
  Tenk hvor langt du skal flytte. Beveger seg over byen kan være noe du kan gjøre selv, ved hjelp av en leid lastebil for de største postene. Flytte lengre avstander eller flytte til et nytt land kan kreve at du sender varer med en mover. Faktisk, jo lengre avstand, jo bedre du har anerkjente fagfolk ta seg av alt, inkludert din.
  • For utenlandske trekk, husk det blir slike spørsmål som toll-og bio-sikkerhet klaringer, passende skipsfart metoder, og oppbevaring ved ankomst.
 3. 3
  Vurdere budsjettet. Vil du leie noen til å flytte dine eiendeler eller leie en lastebil og gjøre jobben selv? Har du penger spart opp? Har du fortsatt har tid til å sette til side de pengene du trenger? Vil en arbeidsgiver dekke en del av kostnadene ved flytting?
  • Hvis din arbeidsgiver er å hjelpe deg, sørg for at alt er skriftlig, herunder eventuelle variasjoner avtalt muntlig eller på annen måte. Ting går galt, og du trenger de skriftlige bekreftelser for å sikre at du får refundert riktig.
  • Skriftlige kilder er også viktig når du arbeider med profesjonelle movers. Vær sikker på at du får en signert-off kontrakten, at du har lest alle de fine print, og at du har full inventar lister sjekket og utkvittert av både deg og flyttebyrå.
 4. 4
  Tillate noe overlapping. Hvis din lease eller salgsavtalen (e) tillater, få tilgang til din nye bolig før du må gi opp den gamle. Selv et par dager vil spare deg og rush av en overnatting flytte, eller å måtte flytte inn og ut av lager. En gang overlapping kan også hjelpe i tilfelle eventuelle forsinkelser med lukking på kjøp av et hjem.
  • Hvis du må flytte via en lagringsenhet eller hvis datoer ikke overlapper, se om det er en tjeneste i ditt område som vil levere og flytte lagercontainere for deg slik at du ikke trenger å håndtere dine eiendeler to ganger. Jo flere trekk du har å gjøre i mellom kommer til bestemmelsesstedet, desto høyere stressnivå blir og jo mer frustrert du er sannsynlig å føle.
  • Dersom flyttingen kom som en overraskelse, for eksempel hvis en utleier besluttet ikke å fornye en leieavtale eller du har blitt postet utenlands, bør du ha minst noen minimum av varsel i å pakke og søke nye lokaler. I dette tilfellet bør din første prioritet være å sikre nye hybelen, men du kan fortsatt ønsker å multitaske jakten på et nytt sted med begynt å pakke og sortere ting, ellers kan du finne deg selv kjører ut tid.
  • For mye overlapping kan være kostbart. Må ikke betale dobbel leie for lengre tid enn du må. Oppsøk garasjene av venner og familie før du betaler for lagring alternativer hvis mulig.
 5. 5
  Bestem deg for hvor mye du vil pare ned dine eiendeler. Dette er et personlig valg, selvfølgelig, men noe du kan en del med er noe du ikke trenger å flytte og flytte er alltid en flott tid å være brutal med ting du ikke trenger eller bruker. Husk at du er nødt til å balansere tiden brukt til å sortere dine eiendeler med den monetære kostnader og innsats som kreves for å pakke og flytte dem.
  • Hvis du flytter ofte, prøver å holde et minimum av grunnleggende eiendeler.
  • Hvis du nedbemanning med flyttingen, vil du ha noe annet valg enn å fjerne ting fra livet ditt. Dette kan legge til stress i utgangspunktet, men den resulterende lavere nivå av eiendeler er ofte en stor utgivelse for din nye livsstil.
 6. 6
  Starter med en gang hvis du ønsker å gi bort eller selge eiendeler, i stedet for å flytte dem. Et alternativ til å ta det gamle sofa-seng med deg er å selge den eller gi den bort til noen andre før du reiser.
  • Craigslist, og lignende er gode ressurser for å selge og gi elementene bort. Noen steder kan du la elementer på fortauskanten og de vil forsvinne av seg selv på kort tid (sjekk med kommunale forskrifter om).
  • Tenk å ha et garasjesalg.
  • Ringe lokale hjelpeorganisasjoner å se hva brukte elementer de kan godta. Mange kan sende en bil for å plukke opp elementer du ikke ønsker å flytte.
  • Mange byer nå har resirkulering sentre, slik at du kan ha din eks videresolgt til fordel for samfunnet i stedet for bare dumping dem å bli behandlet som søppel.
 7. 7
  Bestem hvordan du vil kvitte deg med ting som ikke kan eller donert. Hvis alt du trenger å gjøre er å hale ting ved armload ut til leiligheten, kan det være noe å planlegge. På den annen side, hvis du vil være shredding dokumenter, lage en kjøre til dump, kjøpe ekstra søppel tags, eller ansette en hale selskap, plan for disse aktivitetene så snart du kan. Å ha en søppelcontainer som er lett tilgjengelig i løpet av farten kan gjøre jobben mye enklere.
 8. 8
  Begynne å bruke opp mat. Hvis du har tid før flyttingen, kan det være lurt å kjøre gjennom de brukbare matvarer i pantry din og. Hvis du ikke har tid, eller hvis det er elementer gjenstår at du ikke har tid til å flytte, se om donere nonperishable ting til en food pantry. Du kan også gi brukbare eks til venner og naboer.
  • Hvis flytte utenlands, gokart mat og drikke med deg er sjelden et alternativ. Gi bort det du kan, fra krydder til sjokolade stashes. Undersøke reglene om transport og aksept av slike elementer som alkohol hvis du ønsker å ta din egen vinkjeller utenlands med deg. Det kan være mange strenge regler rundt mat og alkohol innførsel, avhengig av land.
 9. 9
  Line up hjelpe. Selv om flytting dag er måneder unna, begynner nå å få den hjelpen du trenger. Budsjettet alternativet er å kalle inn tjenester fra familie og venner. Ellers se seg om etter noen du kan betale for å hjelpe til med pakking og flytting. Få anbefalinger fra venner eller lese karakterer hvis du har tid.
  • En ting venner kan være en stor hjelp med er måltider. Når du begynner å pakke bort utstyret ditt kjøkken, måltider bli problematisk, så godta alle tilbud for god mat fra andre.
  • Venner kan også være gode barnevakter for barn og kjæledyr, som ofte kan komme under føttene eller øke stressnivået når du er redd om hvor de er.
  • På dagen av flyttingen, kle alle sengene, inkludert madrass pads, og samle de brukte håndklær. Få en nabo til å vaske, tørke, og fold alt, deretter pakke alt sammen i én boks for umiddelbar bruk i det nye stedet.
 10. 10
  Plan for noen spesielle eller utfordrende objektene, må du flytte. Hvis du og vennene dine kan flytte sofaen, fine. Men hvis du har noe spesielt stort, tungt eller skjøre til å flytte (for eksempel et piano), kan det hende du trenger spesialisert hjelp.
  • Når du har reist lange avstander, spør flyttebyrå om deres innpakning og emballasje teknikker, samt deres politikk med hensyn til skader.
  • Hvis ber andre om å fjerne verdifulle gjenstander, få referanser fra folk som har brukt sine tjenester og vært fornøyd med dem.
 11. 11
  Lag en liste over personer og organisasjoner du trenger å kontakte. Når du beveger deg, bør du informere offentlige etater, institusjoner som du gjør forretninger, verktøy og så videre. Gjør denne listen så snart du vet du vil flytte, og fortsette å oppdatere den så månedlige regninger og uttalelser minne deg om hvem du bør informere.
  • I noen land tilbyr postkontoret et standard skjema med en liste over navn som du kan sjekke, og de vil råde de mest åpenbare bedrifter og etater som du har flyttet. Spør på ditt lokale postkontor for mer informasjon.
  • Tenk videresending av post for en stund. Selv om dette kan koste penger, er det bedre enn å ha mail på avveie før du har tatt opp med alle adresseendringer.
 12. 12
  Organisere eventuelle reparasjoner eller rengjøring. Hvis det nye stedet må rengjøres eller repareres før du flytter inn, planlegger overlappende tid eller tid med dine eiendeler i lagring for å fullføre disse oppgavene. Hvis du må rengjøre eller reparere den boligen du forlater (slik som å hente inn en rengjøring innskudd eller å la den respektable for kjøperne), plan den gangen, også. Husk at rengjøring er generelt enkleste og mest effektive i en tom bolig.
  • Hvis du har kjøpt et nytt hjem, informere eiendomsmegler som du ønsker en avsett tid til et rengjøringsfirma til å vurdere kostnadene for rengjøring før oppgjøret er ferdig, hvis mulig. Dette tillater deg å sette opp rengjøring i forveien og også oppfordrer selger til å være mer forsiktige med å rense ut sine ting fordi du vil være klar over hva som må rengjøres og kan heve spesielle bekymringer. Det er demoraliserende å flytte inn i et nytt hjem med den gamle skitt og useriøs av den forrige eieren fortsatt der.
 13. 13
  Reservere en lastebil. Hvis du skal leie en lastebil, ved hjelp av en forsendelse eller flytte selskapet, deretter reservere tid så snart du vet at du vil trenge det. I enkelte områder og på noen tider av året (for eksempel Agder byene på slutten av skoleåret), kan etterspørselen være svært høy, og du må kanskje vente lenger enn beregnet på en ledig plass.
 14. 14
  Liste og sikre eventuelle nødvendige forsyninger. Bokser, avis, pakking tape, og markører er det grunnleggende. Trenger du også vognene eller tamponger, noen spesielle bærevesker, eller noe annet?
  • Enkelte selskaper selger kvalitet flytte boksene i bulk. Dette kan være en god avtale vurderer boksene vil bli gjort for å frakte gjenstander ment for husholdningsbruk fjerning og vil ikke være spinkel eller merkelig formet som supermarked boksene kan være.
  • Etiketter som "skjør", "på denne måten opp", og forklarer innholdet og rom, etc., kan gjøres opp på din hjemme-PC med letthet. Bare sørg for å tape dem på en sikker måte.
  • Sjekk Craigslist eller om det er aktiv i ditt område og tiden tillater det. Du kan finne flytte bokser og pakking materialer som andre har nettopp tømt.
 15. 15
  Starte minst en grunnleggende plan for hvordan du vil ordne dine eiendeler i det nye hjemmet. Hvis du kan, etikett eller merke hver boks med hvor du vil den skal gå heller enn hvor den kom fra. (Ofte kan dette være den samme, siden elementer som kommer ut av kjøkkenet trolig vil gå tilbake inn på kjøkkenet.)
 16. 16
  Planlegge og pakke en survival kit. Dette er elementer du vil holde ut eller holde atskilt, slik at du har de mest essensielle elementer for hånden når du først ankommer. Disse elementene kan gå i en spesielt merket boks eller i kofferter. Du vil vite beste hvilke elementer å pakke for deg selv, men husk å ta medisiner, briller, lommebøker og ID, pluss noen endringer av klær. Hvis kjæledyr flytte sammen med deg, inkluderer det grunnleggende du trenger å ta vare på dem, også.
  • Det er en god idé å pakke en eske med en vannkoker, en liten pott, noen teposer / kaffe / kaker, noen bestikk, noen plater, en brødrister, noen håndklær og flytende såpe, etc. for de sårt tiltrengte ting når du først ankommer. Dette vil spare deg fra å rote rundt for grunnleggende og tillate deg å komme videre med virksomheten til utpakking metodisk.
 17. 17
  Planlegg å pakke mindre hyppig brukte elementer først. Spesielt hvis du har god tid til å pakke, starter tidlig, pakking ting som bøker og klær som er ute av sesongen. Du vil pakke i omtrent motsatt rekkefølge.

Tips

 • Alt som kan pakkes på måter det ikke trenger å bli pakket ut til å bli brukt er stor, som håndverk ting holdes i plastkar. Dette fungerer veldig bra for hobbyer og ting som er ute av sesong.
 • Lage en inventarliste over alle boksene, og hva som er i dem alle. Dette kan hjelpe mye når du har dem alle på det nye stedet, og trenger å få en åpne for å få på noe spesifikt.
 • Ta deg god tid utpakking og få alt komfortabel.
 • Hvis du kjøper et hus, er din eiendomsmegler en stor ressurs for planlegging hjelp, henvise entreprenører, velge inspektører, og fullføre papirarbeidet.
 • Hvis du bor i ett rom eller mindre som en sovesal, delt bolig eller hybelhuset og ikke har møbler, vurdere å flytte ved å sende pakker. UPS og FedEx kan håndtere esker med klær, bøker, Miscellanea og utstyr godt nok. Det er litt tregere, men hvis du tar det vesentlige på turen du kan spare seg bryet og bekostning av movers helt.
 • Hvis flytting i løpet av vinteren, husk at snø, is, gjørme og fuktig vil bli trampet gjennom huset ditt og påvirker dine eiendeler som de er flyttet. Det er mulig, men det er Messier enn i sommermånedene.
 • Husk å planlegge tid for walk-through og inspeksjoner hvis de trengs.

Advarsler

 • Pakking kan være veldig stressende. La god tid til det og få så mye hjelp som du kan.
 • Prøv å holde rutinen på plass for små barn. Dette vil bidra til å redusere virkningen av flyttingen på dem.
 • Ikke glem å sette bøker, musikk, laptop, annen underholdning i overlevelse bag. Det kan være en hemsko bare utpakking og du kan ha layovers på flyet og så videre. Hvis du male, skrive en personlig dagbok eller gjøre håndverk, pakke opp en mini-kit for reise.

Ting du trenger

 • Internett-tilgang for å sammenligne flyttebyrå priser og omdømme
 • Hjelpere - så mange som du kan mønstre
 • Emballasje og markører / etiketter
 • Egnede pakking bokser
 • Transport