Wkino

Hvordan man skal håndtere å flytte relaterte ensomhet

Det kan være vanskelig nok å håndtere uroen i bevegelse, men flytter til et nytt område, der du vet ingen, kan gjøre det enda vanskeligere. Følg disse trinnene for å overvinne flytte relatert.

Trinn

Hvordan man skal håndtere å flytte relaterte ensomhet. Bygge et godt forhold til naboene dine.
Hvordan man skal håndtere å flytte relaterte ensomhet. Bygge et godt forhold til naboene dine.
 1. 1
  Bygge et godt forhold til naboene dine. Kjøpe eller lage et dusin utlysing kortene og bruke dem til å la naboene vet hvem du er - fortell dem så mye som du er komfortabel avslørende.
 2. 2
  Inviter dine naboer rundt på besøk. Foreslå noen datoer og klokkeslett - en morgen, en ettermiddag og en kveld. Gjør det enkelt - bare spør dem for kaffe og kake.
 3. 3
  Tenk om dine interesser og hobbyer og se etter en lokal organisasjon eller klubb hvor du kan gå for å møte likesinnede mennesker.
 4. 4
  Kom deg ut hver dag. Hvis du ikke kjører / jogge, gå en tur i stedet. Hils menneskene du møter - få øyekontakt og smil.
 5. 5
  Se på den lokale avisen for å se hva som skjer. Det er alltid forespørsler om hjelp, vanligvis på frivillig basis. Hvis du ser en forespørsel om noe du kan gjøre - frivillig.
 6. 6
  Se opp for andre nye folk flytter inn i din gate og pop et kort inn letterbox sitt å si hei - Husker hvor mye du ville ha ønsket velkommen et slikt kort når du først flyttet.
 7. 7
  Oppmuntre ditt barn / partner å følge trinnene for å utvide ditt nettverk av kontakter.
 8. 8
  Ikke miste kontakten med gamle venner. Invitere dem til å besøke deg for en dag eller over natten og ta dem i din nye byen for å vise dem severdighetene.
 9. 9
  Vet at du trenger å gi ut til verden at du ønsker å motta tilbake. Hvis du ønsker å bli venn med må du også være forberedt på å være en venn.
 10. 10
  Beskytt din holdning. Du kan velge å vise flyttingen som en prøveordning som skal bæres og led eller du kan se det som et stort eventyr - valget er ditt.

Tips

 • Sjekk det lokale biblioteket, community college eller YMCA for gratis eller lave kostnader klasser som interesserer deg. Ikke bare kan du lære noe nytt du vil være rundt mennesker med samme interesse.
 • Ikke vent for folk å kontakte deg.
 • Hold kontakten med gamle venner, men inviterer dem til å besøke deg - ikke bli fristet til å pile tilbake til din gamle stomping bakken for tidlig.
 • Ikke gi opp hvis dine naboer er ikke vennlig eller innbydende.
 • Hold lyse og positive.
 • Ikke overse de eldre i nabolaget ditt. Noen av dem kan ha ingen familie i nærheten, og vil gjerne bli kjent med deg.
 • Hvis du skal flytte til en større by kan du sjekke bokhandlere for bøker og reiseguider for den nye byen. De er fulle av informasjon om kulturelle aktiviteter, festivaler, steder å gå og steder å unngå.
 • Besøk lokale parker og ikke vær redd for å innlede en samtale. Ta hunden eller barna dine og snakke med andre folk med hunder eller barn.
 • Delta i.
 • Hvis du frivillig med andre organisasjoner tilbake hjem kan du se om organisasjonen har et kontor i den nye byen. Du kan selv ringe hjem og be dem om å sende en epost eller ring gjør en introduksjon. Habitat for Humanity og Special Olympics er to ideelle organisasjoner som har avdelinger eller kontorer i de fleste byer.
 • Hvis du har barn spørre på skolen om PTA eller andre organisasjoner.
 • Insister barna introdusere deg til sine venners foreldre før noen spill datoer. Ikke bare er dette en trygg praksis det virkelig åpner dørene for gode vennskap.

Advarsler

 • Bli kjent med nabolaget - stille spørsmål til den personen som solgte eller la overnatting for deg - og ikke sette deg selv i fare.
 • Spar ICE (In Case of Emergency) telefonnummer på mobilen din.
 • Være fornuftig uten å være redd - det virkelig er mye mer gode mennesker der ute enn dårlig!
 • Hvis du går ut for å møte folk bærer et kart over den nye byen og din mobiltelefon i nødstilfeller. Kartet vil hjelpe hvis du blir slått rundt eller å finne offentlig transport.