Wkino

Hvordan å drive en skidloader

Kompakt lastere er allsidige maskiner for lasting rusk, flytte smuss eller rock, eller utjevning bakken. Lære å betjene dem tar praksis, og et stort område av fast jevnt underlag.

Trinn

Hvordan å drive en skidloader. Velg en skrens loader, enten fra et utleiefirma eller noen som vil låne deg en.
Hvordan å drive en skidloader. Velg en skrens loader, enten fra et utleiefirma eller noen som vil låne deg en.
 1. 1
  Velg en skrens loader, enten fra et utleiefirma eller noen som vil låne deg en. Det finnes en rekke produsenter og størrelser, med variasjoner mellom dem, men det kan være lurt å starte med en Gehl merke eller noe sånt som det.
 2. 2
  Ta deg tid til å se på sikkerhetstips i bruksanvisningen. Skid loader snur raskt, velter lett, og endringer retninger veldig plutselig!
 3. 3
  Finn et sted som et felt, eller til og med en stor, tom parkeringsplass å øve på.
 4. 4
  Klatre inn i førersetet, og ta en titt rundt. En ting du bør legge merke til er at hele baksiden av maskinen er en blind flekk, siden du er gjemt bort i et lite kammer med maskin pakket helt rundt deg.
 5. 5
  Se på kontrollene. Disse kan variere, men vanligvis er det to styrehåndtakene, en plassert på hver side arm resten av maskinen. Disse vil hver ha kontrollknapper for tilbehør, som ligger på topper eller plasseres som triggere på fremover side. Vanligvis er det et diagram forklare dem på konsollen ved siden av hver pinne, og nå er tiden for å få en idé om hva de gjør, siden når du er i bevegelse, trekke feil en eller trykke på feil knapp har umiddelbare konsekvenser!
 6. 6
  Det bør være et bilbelte og veltebøyler, som en på tivoliland ritt som trekker ned fra over hodet for å sikre deg i setet. Trekk stangen ned til det låses på plass, og fest sikkerhetsbeltet hvis den har en. Hvis maskinen ikke har enten funksjonen, nå er det på tide å komme ut av maskinen og la den være alene!
 7. 7
  Finn starteren kontroller. Tenningen er vanligvis drevet av en nøkkel som ligner på en bil, men noen har en startknapp, og nyere utleie maskiner har et tastatur du sparke i en kode på, men hvis du ser deg rundt, bør du være i stand til å finne hvor du skal begynne motoren.
 8. 8
  Start motoren, og se etter en gasshåndtaket. Dette vil være en flat metall bar med gummigrep, vanligvis på konsollen til høyre for høyre armlene med en slot til å gli frem og tilbake i. Det er vanligvis en skilpadde på den ene enden av sporet, og kanin på den andre, vil vi starte det meste av denne praksisen i TURTLE posisjon.
 9. 9
  Lås opp kontrollene. Mange maskiner har et tilbehør lock out system. Det vil være vippebrytere nærheten instrumentpanelet med låsesymbolene under dem, og ofte vil ha en rød lampe på når bryteren er av, grønt når den er på. Du blir nødt til å skifte bryteren til på å kunne begynne å bruke maskinen. Dette kan innebære knekking sikkerhetsbeltet eller bla en bryter.
 10. 10
  Flytt bøtte eller frontutstyr opp av bakken. Dette vil bety hala av styrespakene, eller joystick for, i, mot midten av maskinen, for eksempel, vil du lene venstre hånd staven til høyre, og dette er vanligvis den stokk som hever og senker den bøtte. Fordi disse styrespaker har flere funksjoner, være forsiktig full ikke å flytte dem diagonalt, men heller flytte rett høyre eller venstre, eller rett frem / tilbake! Også noen sak maskiner bruke joystick til å styre kjører maskinen og foten pedaler til å kontrollere bom løft og tilt kontroll.
 11. 11
  Hev vedlegg høy nok til å få et klart syn på hva som er foran deg, setter den ned, heve den igjen, for å få en følelse for flytting av det. Hvis den venstre spaken hever bøtte, vil den høyre spaken endre plasseringen av den. Ved å lene høyre spaken til venstre, vil du heve fronten på skuffen i en scooping bevegelse, og ved å gå til høyre med den høyre spaken, vil du dumpe det. Hev og senk bøtte, scoop og dumpe det, og få en følelse for månens bevegelse.
 12. 12
  Skyv sakte fremover, eller bakover på kontroll pinner. Maskinen vil bevege seg fremover, og hvis gassen er ledig, eller skilpadde posisjon, og du flytter hver pinne sakte og med samme hastighet, vil du gå jevnt i en rett linje. Når du trekker tilbake på styrespakene, vil du sikkerhetskopiere, og her bør du huske, har du svært lite bilde av hva som er bak deg!
 13. 13
  Flytt styrespaker uavhengig av hverandre. Pushing bare den høyre spaken vil styre maskinen til venstre. Skyve på venstre spaken vil styre maskinen riktig. Hvis du holder ett forover, vil maskinen pivot i en sirkel retning sporene eller dekk presser den, mens den stasjonære side "meier", derav navnet kompakt.
 14. 14
  Øv flytte spakene fremover, så bakover jevnt med bøtte inn på en sikker høyde i et åpent område før du har følelsen av maskinen og kontrollene. Ved å flytte den ene forover og den annen bakover, kan spinne maskinen rundt i en sirkel av bredden av maskinen.
 15. 15
  Kjør maskinen til du er komfortabel med styringen drift, deretter nærmer deg en haug med materiale for å øve loader bøtte.
 16. 16
  'Stopp maskinen like før du kommer til haugen av materialet, og senk grabben i bakken med forkanten nivå. Kjøre forover, presser lasteren inn i haugen av materialet, og rull bøtte tilbake til kaprer en belastning, stoppe bevegelse fremover som bøtta når full back scoop posisjon, back up, og heve bøtta til et trygt frakte høyde. Det kan være lurt å øse av materiale, back up, og trekke fram og dumpe den tilbake i haugen for å øve. Det er ingen "voila!, Jeg har det!" til dette trinnet. Jo mer du bruker maskinen, jo bedre vil du få, men det tar mange timer med operasjon for å bli gode på det.
 17. 17
  Parker maskinen, må du alltid sette pengene ned flatt på bakken, og slå den av. Ta av sikkerhetsbeltet og besøksforbud bar, og gå ut av førerhuset.

Tips

 • Skid lastere snu plutselig, og sine hjul eller spor vil brunst og grave opp bakken under drift, så ikke øve der du vil skade en plen eller landskapsarkitektur.
 • Vær oppmerksom på dine omgivelser, ikke bare hva du skal flytte sammen med maskinen.
 • Bruk hørselsvern. Disse maskinene kan være høyt.
 • Har noen til å se på deg mens du øver, spotting hindringer og leter etter farer.

Advarsler

 • Ta så lenge som nødvendig for å gjøre deg kjent med bruksanvisningen for maskinen.
 • Start sakte, er maskinen ekstremt kraftig og farlig.
 • Hold barn unna, og ut av maskinen.
 • Må ikke brukes i bratte hellinger og løst materiale.
 • Ikke bruk eller bære last med bøtte løftet høyt i luften. Disse maskinene velte lett.
 • Ikke noen gang drive en skidloader uten sikkerhetsbelter og en backup alarm eller advarsel bjelle.
 • Sørg for at din maskin er utstyrt med en tilgjengelig brannslokningsapparat.