Wkino

Hvordan leve mer trygt hjemme

Denne artikkelen er laget for å gi leserne en idé om hva du skal gjøre for å holde seg så trygg som mulig hjemme, og hva du skal gjøre hvis worst case scenario skje med deg. Det er viktig å reagere raskt i et slikt tilfelle.

Trinn

Hvordan leve mer trygt hjemme. Sørg for at alle vinduer, dører, og alt stor nok for enda et barn å slippe gjennom er låst (med mindre de blir brukt).
Hvordan leve mer trygt hjemme. Sørg for at alle vinduer, dører, og alt stor nok for enda et barn å slippe gjennom er låst (med mindre de blir brukt).
 1. 1
  Sørg for at alle vinduer, dører, og alt stor nok for enda et barn å slippe gjennom er låst (med mindre de blir brukt).
 2. 2
  Sørg for at du kjenner plasseringen av hver enkelt familiemedlem som er hjemme, uansett hva.
 3. 3
  Sørg for at du vet om noen besøkende (hvem de er og hvorfor de er der), og at du er informert om at personen er forventet av et familiemedlem. Hvis de ikke er forventet, sørg for at noen vet hvem de er og hva de ønsker før du lar dem i.
 4. 4
  Hold styr på alle barn når det gjelder planer for helgen, aktiviteter, osv.. Ikke anta at barnet ditt har alt under kontroll, sørge for det, men ikke bry dem om det.
 5. 5
  Sjekk på alle familiemedlemmene som er utenfor og ute av kontakt for mer enn ti minutter.
 6. 6
  Vær oppmerksom på uvanlige lyder eller atferd.
 7. 7
  Sørg for at familien introduserer absolutt alle som kommer inn i huset. Tillat ingen å være en fremmed.
 8. 8
  Gjør en stikkprøvekontroll i hele hjemmet for å sørge for at ingenting skjer som kan forårsake brann eller eksplosjon. Kontroller at ingenting med noen form for en skarp kant er liggende rundt der noen kunne tilfeldigvis kjøre inn i den og forårsake en ulykke. Pass på at ingen elektrisk utstyr er noe i nærheten av vann eller fuktighet.
 9. 9
  Det er generelt en god idé å bli kjent med alle naboene dine (og alle som går forbi hjemmet ditt ofte). Pass på at barn ikke snakke med noen du ikke kjenner. Hvis du har en fremmed som dukker opp fra hvor som helst, gjøre vårt ytterste for at du kan (selv om det er en gruppe innsats) å spore personen ned og lære så mye som mulig om dem.
 10. 10
  Når hjemme, sørg for at alle dører på alle kjøretøyene er låst og lukket ordentlig. Sørg for å opprettholde lufttrykket i dekkene, og bærer rikelig med gass.
 11. 11
  Hvis telefonen er i hyppig bruk, bør du vurdere en annen telefonlinje, en tre-veis ringer funksjonen, eller en mobiltelefon (selv om forhåndsbetalt) for nødhjelp.
 12. 12
  Alltid holde lommelykter hendig (med arbeider batterier). Hvis ingenting annet er tilgjengelig, vil gløden kjepper fungere.
 13. 13
  Hold nødnumre og førstehjelp kits hendig og lett tilgjengelige.
 14. 14
  Aldri stole på deg selv for å løse et problem alene. Når du er i tvil, ring en venn, lokalt politi, brannvesenet, eller en lignende byrå for å få hjelp.
 15. 15
  Alltid gå med magefølelsen om noen før du vet for et faktum (hinsides enhver tvil i det hele tatt) at du var galt.
 16. 16
  La aldri et barn å leke med noe farlig, mens forutsatt at de er for unge til å skade seg selv eller en annen. Ting er barnesikret for en grunn.

Tips

 • Cell Phone - Program familie mobiltelefoner som følger - i mors telefon # 2 ringer pappa, på pappas telefon # 2 ringer mamma. Hvis noe skjer med en forelder mens et barn er med dem, de bare ringe 2 og nå den andre forelderen. Hvis barna har sine egne mobiltelefoner, program 1 for mor og to for pappa og tre for søsken, etc.
 • Aldri stole på noen helt. Alle har en djevel inni, med hemmelige fantasier eller hat.
 • Hold nøklene til biler, våpen, jakt forsyninger, og slike elementer borte fra barna, uansett hvor ansvarlige de er.
 • Når barna er gamle nok, kan det være en god idé å lære dem hvordan de skal gjøre ting som kjøring, HLR, og selvforsvar, slik at (hvis nødvendig) de kan være i stand til å hjelpe på noen måte.
 • Stol aldri på en god nabolaget for mye. Gode ​​tyver, molesters, voldtektsforbrytere, mordere og lignende kriminelle er alltid på utkikk etter enkle mål. Ingen nabolaget er helt trygt.
 • Hvis barnet er gammelt nok, kan en mobiltelefon være en god idé. Selv om barnet ikke kan ringe, kan serienummer og telefonnummeret mest sannsynlig spores av FBI eller lokale politiet.
 • Fremfor alt annet, være trygg og stole på noen ting helt.
 • Voldsalarm er best enn å ta disse handling.
 • Som en tommelfingerregel har tid til å være hjemme og inne, og håndheve den (hvis nødvendig).
 • Kjør din familie gjennom en rekke øvelser for nødhjelp til total kjedsomhet setter inn
 • Overvåkningskameraene på innsiden og utsiden er ikke helt sikker, men de kan hjelpe i enkelte situasjoner. Det er bedre å ha dem enn å la være.
 • Ikke gjør noen unntak for barna. Alltid vet hva de gjør, hvor og med hvem - selv om du må gjøre det i hemmelighet.
 • Vær forsiktig hele tiden.

Advarsler

 • Aldri stole på noe som virker for godt, aldri stole på noen du ikke har møtt og minst snakket med, aldri la barna gå med noen som virker hyggelig, aldri tillate noen å se frykten i øynene, aldri sette noen i en dårlig situasjon som kan føre dem til å reagere psychotically, og alltid tenke på din situasjon.
 • Husk, ingen vet alt. Alle lærer og underviser.