Wkino

Hvordan lage en lesekrok på rommet ditt

Reading har alltid vært en viktig del av læringen og et hyggelig tidsfordriv. Reading kriker gir behagelige, rolige steder å trekke seg tilbake til og krølle opp med en god bok. De er ikke bare for lesing, heller. En krok er stor for å snakke i telefonen, tegning, og. Nesten alt du liker å ha et fredelig sted for å gjøre du kan gjøre i din egen lesekrok.

Trinn

Hvordan lage en lesekrok på rommet ditt. Finn et godt sted for din nook, for eksempel et hjørne, alkove, boks eller en plass i en.
Hvordan lage en lesekrok på rommet ditt. Finn et godt sted for din nook, for eksempel et hjørne, alkove, boks eller en plass i en.
 1. 1
  Finn et godt sted for din nook, for eksempel et hjørne, alkove, boks eller en plass i en. Du kan finne det nødvendig å omorganisere soveromsmøbler. Dette vil åpne opp områder som er gode potensielle kriker. Velge et sted som er så stille som mulig. Du ønsker ikke en masse høye lyder, for eksempel en radio eller TV, for å forstyrre din fredelige lille getaway.
 2. 2
  Trekk opp et sete. En god stol er svært viktig. Bestem hva slags stol du ønsker. Vil du ha en stor fluffy stol som sluker deg opp? Vil du ha en stol som du kan krølle seg opp i? Foretrekker du en haug av puter på gulvet eller en beanbag i stedet? Eller liker du å bre over en lang sete som bøyer deg opp som om duver på en salt sjø?
 3. 3
  Få et bord eller nattbordet for din nook. Dette vil bidra til å holde den organisert og gi deg et sted å sette en kopp jello eller holde boken din når du er borte. Det er også nyttig å inkludere en liten holder for blyanter og en liten notisblokk, for disse øyeblikkene av inspirasjon som kan treffe deg mens du leser.
 4. 4
  Lette ting opp. En enkel lampe vil gjøre, så lenge som den er justerbar. Et annet alternativ er å kjøpe en bordlampe. Du ønsker ikke noe for lyst, men å ha et lys som er for svak vil gjøre det mye vanskeligere å se ut. For dagtid lesing, ingenting slår strålende dagslys, men hvis det er for lyst, trekk på tvers av gardiner eller annen barriere som kan hindre at direkte sollys fra strålte på din lesestoff og sende deg inn i en snoozy dagdrømme.
 5. 5
  Gjør det behagelig. Den viktigste delen av en lesekrok er komfort. Det må være noe som appellerer til deg og oppfordrer deg til å krølle seg opp i det gang etter gang. Tenk på mykhet og teksturer som gleder deg. Omgi deg med de tingene som gjør deg mest komfortabel, for eksempel en plysjkvaliteten kast eller myke puter. Bruk farger, mønstre og teksturer som gjør at du føler deg trygg og varm. Ikke bruk noe som du ikke liker, eller gir deg en foruroligende følelse.
 6. 6
  Seclude den lesekrok fra andre deler av rommet hvis det er mulig. Dette kan være så enkelt som å sette en lav dresser vinkelrett på veggen for å gi inntrykk av divisjonen, eller det kan være så komplisert som hengende gardiner rundt nook. Divisjonen vil gi deg en følelse av eierskap til krok og holde andre fra å invadere ditt private område.
 7. 7
  Ha en liten størrelse, og du har ingen anelse om hvor du skal sette en slik krok, eller du bare sette dette som håpløst? Ikke! Hvis du ikke har mye plass, eksperimentere med å flytte rundt møblene. Når du kommer inn i verden av en bok som regel at du ikke har noe imot plassen. Et lite hjørne du kan krølle opp i er stor. Ikke rom for en stol? Deretter få en stor pute, eller en haug med normal størrelse de!
 8. 8
  Tilpasse og improvisere for å imøtekomme din plass og dine behov. Ha det gøy å bruke fantasien til å skape nye utseende, og husk, dette er nook alt om deg.
 9. 9
  Kontroller at du har tid til å lese etter å gjøre mye hardt arbeid og gjør lesekrok. Nei, du trenger ikke å lese hele tiden, men tro det eller ei, er lesing bra for helsen.

Tips

 • Ved hjelp av farger som blått og grønt for puter å holde en rolig og avslappende mood.Colors som brunt, rødt og oransje, hisse opp romantiske tanker og gjør ditt hjerte slå fortere.
 • Heng en fengende skilt på døren eller på en krok i veggen ordtak (Sorry, jeg er booket!) Eller noe annet. Dette vil la folk vite for å være stille og ikke forstyrre.
 • Komfortable stoler og nattbord kan kjøpes veldig billig fra Goodwill eller annen brukte varer butikken. Store, overdimensjonerte stolene er veldig fint for lesing formål. Du vanligvis kan kjøpe billige overdimensjonerte puter på samme slags steder.
 • Du ønsker kanskje å holde et par bøker eller bærbare med deg i tilfelle du er i humør til å skrive eller lese.
 • Hvis du kan lese mens du lytter til musikk, tenke på å kjøpe noen myk musikk fra gavebutikker, som rennende vann eller Rainforest lyder.
 • Bruk kreativiteten til å tenke opp morsomme temaer og greier å legge til!
 • Ikke glem å holde noen cookies med deg.
 • Vurdere en hengende stol. Festet til bjelke over taket (med skruer), det vil tillate deg å krølle opp med minimalt med plass. Kontroller at du har nok lys.
 • Ved hjelp av et papir eller plast kopp, kan du lage din egen skrivesaker holderen. Bruk denne til å skrive ned tanker og ting å gjøre. Du vet aldri hva som kan treffe deg når du leser en bok.
 • Har et teppe slik at du kan krølle opp eller spredt ut på gulvet.

Advarsler

 • Ikke gjør nook nær TV eller et område utsatt for høye nivåer av fotgjenger trafikk - du vil aldri få noen fred!