Wkino

Hvordan henge et speil

Henger et speil faktisk krever litt dyktighet. Ikke bare gjør det trenger å være nivå, men det må også være strategisk plassert i et rom. Følgende trinn vil hjelpe deg å bli mer fortrolige når du henge et speil.

Trinn

Hvordan henge et speil. Plukk et passende sted.
Hvordan henge et speil. Plukk et passende sted.
 1. 1
  Plukk et passende sted.
  • Pass på å ta hensyn til hva formålet er for speilet. Det kan høres tydelig, men speil kan anvendes for dekorative og praktiske formål. Stedet du velger vil avhenge av hva formålet du har tenkt. Hvis du ønsker speilet for å tjene et praktisk formål, må du vurdere høyden på de menneskene som skal bruke den så godt som plasseringen er tilgjengelighet. Dersom speilet er rent ment til pynt, vil du ha litt mer spillerom med sin plassering, og kan velge den basert på estetikk.
 2. 2
  Vurdere maskinvaren på baksiden av speilet.
  • Vanligvis de lettere speil har bare en krok på baksiden, mens de tyngre speil har minst to. De faktorene du må ta hensyn til vil variere avhengig av hva slags maskinvare speilet har. Med en krok, vil du bare trenger å vurdere å få speilet sentrert på veggen. To kroker vil kreve mer måling og dyktighet for å få speilet til å henge rett.
 3. 3
  Finn en stud (hvis behovet være).
  • Tyngre speil vil kreve å bli hengt på en stud. Det er mange måter å finne en stud fra å banke på veggen til en faktisk stud finder enhet. Når du har funnet stud, kan du være sikker på at speilet vil ha den støtten den trenger. Hvis en stud ikke er tilgjengelig, eller ikke kan bli funnet, kan du også bruke tørre veggfester for å støtte tyngre speil. Ankrene er billig og er enkle å montere i stedet for en stud.
 4. 4
  Hamre spiker inn i veggen.
  • Bruk et nivå for å være sikker på at speilet skal henge rett før hamre spiker hele veien inn i veggen. Det er viktig å være sikker på at neglene i veggen er av lik avstand til maskinvaren på baksiden av speilet. Mål avstanden og plassere midlertidige merkene på veggen for å eliminere behovet for flere forsøk.
 5. 5
  Heng speilet.
  • Du ønsker ikke å prøve speilet ut på krokene til du er helt sikker på at neglene kan støtte den. Skyv krokene på baksiden av speilet på spiker i veggen. Ikke la gå helt til du er sikker på alt av maskinvare er ordentlig på plass.