Wkino

Hvordan å imponere kvinner med leiligheten din

En kvinne av naturen vil være nysgjerrig på hvor du bor og hvilke aktiviteter / hobbyer du er interessert i. Kvinner har en tendens til å være detaljorienterte og svært observant så imponere henne med en ren og interessant leilighet eller rom. Gjør en innsats og det vil belønne deg på utallige måter ved å forbedre på dine relasjoner med alle kvinner i livet ditt.

Trinn

Hvordan å imponere kvinner med leiligheten din. Begynn å dyp rengjøre alle rom.
Hvordan å imponere kvinner med leiligheten din. Begynn å dyp rengjøre alle rom.
 1. 1
  Begynn å dyp rengjøre alle rom. Hva betyr det? Ta deg tid til å fjerne all søppel og kaste bort, klare av møbler og støv, kle sengen ark og vask dem, gjøre sengen og endre håndklær, skrubbe vask, dusj og toalett. Vaske gulv og vakuum. Tørk ned vegger og tellere med varmt vann og såpe. Windex speilene. Kaste skittentøy i en kurv i skapet. Støv bokhyller. Den største turn-off for mange kvinner er skitt. Rommet skal se ut og lukte friskt. Kaste rot.
 2. 2
  Vær oppmerksom på noen funky lukter-rense ut kjøleskapet. Gjør det skinnende rent. Kaste ut noen ting som lukter ille. Hvis du har kjæledyr-veldig rent etter dem og fjerne dyrehår.
 3. 3
  Skriv ned fem interesser / hobbyer / lidenskaper som appellerer til deg på et stykke papir. Noen eksempler er friluftsinteresserte, sport, sykler, bøker, båter, kunst, ski, film, reise, vin, foto, musikk, biler, matlaging og natur.
 4. 4
  Kjøp noen bokhyller og fylle dem med bøker om disse forskjellige interesser. Du trenger ikke å bruke en formue, gå til en bruktbokhandel eller et bibliotek salg. Bøker er et innblikk i hvem du er og en god samtale forrett.
 5. 5
  Legg CD-og DVD-samlinger til bokhyller, men luke ut noen porno. Inkluder noen romantisk musikk og filmer.
 6. 6
  Invester i noen stearinlys, men ikke over det, og sørge for at de har tallerkener under dem.
 7. 7
  Henge noen bilder-svart-hvitt bilder som er pent innrammet er klassisk. Prøv å unngå skjev dem på veggene-faktisk henge dem. Bli kvitt nakne kvinner plakater-its tacky. Henge en plakat eller kunst som gjenspeiler dine interesser. Billig kunst kan bli funnet på lokale kunstutstillinger.
 8. 8
  Innse at målet i dekorere er å uttrykke hvem du er, men unngå de "ett tema" rom. De kan være banal. Også prøve å pare ned på overdreven samlinger. Hvis du har 5000 tegneserier-plukke noen og boksen opp resten. Prøv å vise varierte interesser.
 9. 9
  Gjenspeile din vokser sinnet og hobbyer. Hvis du alltid ønsket å dra til Italia eller ski over Alpene. Få bøker om Italia eller plakater over Alpene for å minne deg på å holde drømmen i live. Det er veldig romantisk å se en manns fremtidige planer.
 10. 10
  Unngå å la seksuelle elementer rundt. Hun vet at du liker sex, så du trenger ikke å bevise for henne at du er en stud. Det gjør at du ser ut som en idiot, og for ivrige. Kast alle ex-kjæresten bilder eller elementer.
 11. 11
  Kaste ratty håndklær og investere i noen gode bomull seg. Ha alltid toalettpapir og Kleenex på hånden.
 12. 12
  Aksje som ren kjøleskap med vann, diet coke og vin ikke bare øl. Har litt frisk frukt og brød på disken. Invester i en kaffetrakter og kaffe bønne jeksel. Ha melk og sukker i kjøleskapet for kaffe.
 13. 13
  Forstå at din leilighet er en refleksjon av hvem du er som person. Ikke la din date gå lei fordi du ikke har noe interessant å se på eller snakke om. Også holde plassen oppdatert, ikke hold gamle blader og aviser-kjøpe nye og endre ting rundt fra tid til annen.

Tips

 • På kjøkkenet-ha servietter og rene briller for både drikking og vin. Hvis hun ønsker en øl-helle det i et glass.
 • På badet-med deg ekstra tannbørster og ny tannkrem. Har både sjampo og balsam i dusjen.
 • Prøv å få henne til å føle deg så komfortabel som mulig. Tilby henne en drink og ta kåpen.
 • Hvis du har en peis-holde det rent og klart til bruk.

Advarsler

 • Ikke holde en kvinnes kjole for "gjester". Det vil gjøre henne føler at hun er en av mange.
 • Ikke rengjør eller feie foran henne når hun kommer. Fokusere oppmerksomheten på henne. Hvis hun virker engstelig for å forlate enn å ta henne til middag eller en film.
 • Når hun ankommer, tilby å ta henne frakk og henge den opp. Få henne en drink og fortelle henne om å gjøre seg hjemme.
 • Skru ned telefonsvareren volumet og slå av mobiltelefonen hvis mulig. Ikke følg med telefonen eller datamaskinen. Det er uhøflig.
 • De fleste kvinner unngår lite flatterende belysning. Prøv å plassere mykere belysning i soverom og stuer.
 • Ikke sprenge henne med musikk når hun kommer-det er å sette.

Ting du trenger

 • Ajax, Windex, Lysol, svamper, støv filler og varmt vann. Toalett renere og et vakuum. En kost og mopp.
 • Søppelbøtta
 • En komfortabel sofa og fin salongbord
 • Tre eller fire lamper
 • bøker, kunst og bilder
 • bokhyller
 • en dobbeltseng med en god madrass, laken, dyne, håndklær og myke puter
 • kaffebønner og en kaffekvern
 • drikkeglass, kaffe krus, en korketrekker og vin briller
 • Diverse drinker