Wkino

Hvordan konvertere stuen din om til en strand

Hvis du elsker synet og lyden av stranden, prøve å bringe dem inn i hjemmet ditt. Du kan ikke sette en hel strand inn i huset ditt, men du kan sikkert få forslag fra det inn i ditt hjem.

Trinn

Hvordan konvertere stuen din om til en strand. Bestem deg for hvor langt du vil gå.
Hvordan konvertere stuen din om til en strand. Bestem deg for hvor langt du vil gå.
 1. 1
  Velg riktig rom. Hvis mulig, vil du ønsker å velge et sted som allerede har en viss tilknytning til utendørs, for eksempel en stor terrasse dør. Et solrom eller lukket veranda ville være en annen flott sted for din innendørs strand.
 2. 2
  Bestem deg for hvor langt du vil gå. Ønsker du en tradisjonell stue med stranden dekorasjoner og farger eller vil du ha det hele å fremkalle en strand?
  • Holde budsjettet i tankene. Bringe inn noen patio stoler du allerede eier og sette opp en tabletop fontenen er en helt annen sak enn å banke ned en del av en yttervegg å installere en plass i solen!
  • Tenk på hvilke farger stranden betyr for deg. Er en strand om de dempede, naturlige toner av sand og surfe, eller ønsker du noen lyse, tropiske farger i miksen, også?
 3. 3
  Se på reelle strender, bilder av strender, og bilder av stranden og havet rom og boliger for ideer. Hvilke elementer ønsker du å prøve å gjenskape?
 4. 4
  La lyset, spesielt naturlig lys. Gjør alt du kan med takvinduer og vinduer. Lys og romslighet er en stor del av hvorfor mange mennesker som strender.
  • Tenn rommet forsiktig om natten. Stearinlys eller andre lav stemningsbelysning vil passe godt i dette temaet. Selvfølgelig, hvis du bruker rommet for lesing eller andre aktiviteter om natten, tenne disse områdene tilsvarende.
 5. 5
  Dra nytte av utendørs møbler. Du vil finne alle slags møbler for utendørs, ved bassenget, og stranden bruk, så det er ikke nødvendig å gå med støpt plast slag. Det kan likevel være mindre kostbart og mer holdbar enn vanlig stue møbler. I stedet går for komfortable, casual biter som passer ditt tema.
  • Ikke glem at dette er fortsatt en stue. Plan for plasser å ha puter av noe slag, selv om de ikke er værbestandig å stå opp til elementene.
  • Dette ville være et flott sted for et par tre fluktstoler eller Adirondack stoler, siden veden ikke trenger stå opp mot fuktighet og vær.
 6. 6
  Velg de riktige plantene. Mange tropiske og tropisk utseende plantene trives innendørs og i indirekte lys. Prøv en dieffenbachia eller andre store anlegg som et anker og bygge ut derfra.
 7. 7
  Bruk naturlige materialer. Prøv en bambus gitter eller matte, grovt vevde tekstiler i en øy mønster, og et interessant stykke drivved som en naturlig skulptur. Eller bruke naturlige materialer som tufa plantasjeeiere.
 8. 8
  Inneholde et element av vann. Vann bringer med seg lyd, tekstur og fuktighet. Den eksakte natur er opp til deg og din plass, men vurdere en akvarium, en fontene, en vann-funksjon, eller til og med en liten innendørs.
 9. 9
  Plant plassen utenfor rommet. Gjør utsikten gjennom vinduene eller patio døren som tropiske og strand-aktig som klima tillater. Også velge farger og stiler for den harde overflater utendørs. For eksempel dekker en terrasse eller vegg med flis i varme farger eller en tropisk motiv. Du kan også foretrekker å sette dammen, vann funksjonen, eller sandkasse utendørs.
 10. 10
  Vurdere nøye om å innføre sand. Med mindre du har en virkelig eget rom med betonggulv, er ekte sand sannsynligvis ikke en god idé i huset. Det vil bare bli sporet rundt og slipes de andre etasjene. Hvis du vil, kan du ha forslag til sand i stedet. Du kan kjøpe en tabletop Zen hage eller lage din egen i alle størrelser du vil. Du kan få tak i eller lage en sand pendel, et brett med sand med en lang, tung pendel henger bare i overflaten, slik at det trekker mønstre som det svinger. Du kunne ha en krukke eller terrarium med farget sand og kanskje seashells i den.
 11. 11
  Bruk en gammel, værbitt utseende. En utslitt spann kan inneholde noen av disse plantene. Værslitt treverk ville gå helt fint. Dette ville være et flott sted å prøve sørgelig maling eller stoff, hvis du ikke finner noe som allerede er hensiktsmessig slitt.
 12. 12
  Tenk på din peis del av innredningen. Ofte stuer allerede har peis. De gir varme og lite lys på kjølige netter som er godt egnet til en strand tema.
 13. 13
  Bring rommet sammen. Prøver du for en åpen, luftig følelse eller en koselig beach hut? Hvordan vil trafikken gå gjennom rommet? Uansett hva du gjør for å gjøre rommet mer beach-aktig, gjør det konsekvent, eller i det minste sammenhengende, i hele rommet.

Tips

 • Ikke glem hvor du virkelig leve i rommet. Ser du TV eller lese det? Har familien spredt ut leker eller prosjekter? Er dette rommet ut til siden eller en stor hovedvei?
 • La i luften. Hvis det er fint ut, åpne opp dører og vinduer og la luften i.
 • Det er mange klebrig beach-tema ting. Den beste tilnærmingen er å gå med naturlige materialer og håndverkstradisjoner når det er mulig.
 • Masse malerier og andre dekorasjoner funksjonen stranden, nautiske og havnen scener. Bruk dem til å foreslå vannkanten, også.
 • Når stua er okkupert for en avslappende tid, for eksempel en lur, bør du vurdere å sette på noen strand lyder. Det finnes CDer tilgjengelig som har lyden av bølgene, fugler og mennesker.
 • Hvis du er ny til å holde fisk eller akvarier, start med ferskvann varianter. De kan ikke være fullt så fargerik som deres saltvann fettere, men de er langt lettere å ta vare på.
 • Hvis du skal bruke skjell som en del av innredningen, bruker virkelige funn. En eller to store, ekte skjell (kanskje rengjort og lakkert) vil se mye bedre enn en haug med gips (eller plast) skjell-tema ting.
 • Strender kommer i alle forskjellige stiler og nasjonaliteter. En strand betyr noe forskjellig avhengig av om det er i Hawaii, i California, eller i Maine. For et ekstra nivå av theming og enhet, omfatter et geografisk og kulturelt innslag. Hellas, Italia og Spania har alle strendene, og de har alle sterke stilistiske motiver som kan legge farge, stil, og enhet til et rom. Eller, prøv for en Sør-Stillehavet, asiatisk, eller australske, eller afrikansk tema, i henhold til din smak.

Advarsler

 • Barn eller kjæledyr som tygger på dieffenbachia kunne dø. Hvis dette er et problem, velge en annen plante.
 • Sørg for at strukturen av ditt hjem kan tåle vekten av noe vann du tar i. Et lite akvarium eller tabletop fontenen er nok ikke en bekymring, men større akvarier og innendørs dammer og vann funksjoner kunne være. Du må kanskje forsterke eller skalere tilbake dine planer.