Wkino

Hvordan lage et kjøkken med varme og stil


Kjøkkenet ditt er en svært viktig del av huset, det kan også være et sted som du sitte og ha din morgenkaffe. Å gi kjøkkenet ditt et nytt utseende kan være enkle, som å bruke ny duk, eller komplekse, som et helt nytt kjøkken. Det er ingenting som et kjøkken som gir deg som varm koselig følelse.

Trinn

Hvordan lage et kjøkken med varme og stil. Velg et tema hvis du ønsker.
Hvordan lage et kjøkken med varme og stil. Velg et tema hvis du ønsker.
 1. 1
  Bestem ditt budsjett. Transformere et kjøkken trenger ikke koste mye penger, men det er best å holde denne faktoren i tankene gjennom hele prosessen. Transformere et kjøkken kan bety alt fra noen få nye dekorasjoner og tilbehør til en full. Velg riktig middelvei for deg og ditt kjøkken, og gjøre bare trinnene her som passer best for deg og ditt rom.
 2. 2
  Rengjør og organisere ditt kjøkken. Det er ikke mye invitere om en rotete søl eller en vask full av forfalte retter. Dette er den enkleste, billigste måten å få kjøkkenet ditt ser bedre raskt. Det vil også gi deg en god anelse om hva du starter med så langt som struktur og layout.
 3. 3
  Lyse opp rommet. Kjøkkenet ditt er en arbeidsplass, og du vil nyte å bruke det meste hvis du har rikelig med lys. Få så mye naturlig lys som mulig, og deretter legge oppgaven belysning eller rombelysning som passer. Du ønsker kanskje en mer moderat, dempet lys i din spisestue, hvis det er en del av kjøkkenet.
 4. 4
  Justere oppsettet. Skissere opp en plan eller bare stå på kjøkkenet og se på hva du har. Endre oppsettet kan være så enkelt som å slå bordet med en bit av en vinkel. Andre enkle, beskjedne muligheter for å justere oppsettet for kjøkkenet inkluderer å bringe inn en vogn eller bærbar øya, og legger hyller eller et bur, eller bringe i akkurat riktig stol.
 5. 5
  Velg farger. Hvis du går for varme, prøv for varme farger. Dette kan bety røde, appelsiner og gulfarger, men det kan også bety naturlige farger, for eksempel tan, brun, taupe, fersken, etc. Varm kan være mild eller fet, eller noen av begge deler. Viktigst, velge farger som får sammen med hverandre, komme sammen med noen farger du ikke endre, og synes komfortabel og innbydende for deg.
 6. 6
  Velg et tema hvis du ønsker. Det vil forene rommet ditt. Kanskje du vil landet tilfeldig eller en Middelhavet utseende.
  • Du trenger ikke å ha et bilde perfekt kjøkken for å trekke inspirasjon fra et hjem dekorere magasin eller en bok. Besøk biblioteket, bla gjennom noen av disse volumene, og se hva som fanger din oppmerksomhet - og hva som ikke virker.
  • Gjøre dine egne ting. Dette er kjøkkenet ditt, så velg en stil som passer deg.
 7. 7
  Male kjøkkenet ditt hvis du kan. Det er utrolig hvor mye et nytt strøk med maling kan forvandle et rom. En passende kontrasterende trim farge rundt vinduer og dører kan gi den et spesielt pop.
  • Male kjøkkenet ditt med en halvblank maling slik at veggene vil være vaskbare når den uunngåelige spruter og sprut skje.
 8. 8
  Velge et gulv og benkeplate som en del av den overordnede planen, hvis du kommer til å erstatte disse elementene. Disse harde flater ikke kommer i helt forskjellige farger som maling og tekstiler gjøre, så sørg for at de er en del av planen.
 9. 9
  Vurdere eller refacing dine skap. Hvis oppsettet er i utgangspunktet fungerer og skap er i god form, bør det ikke være behov for å erstatte hele strukturen. I stedet kan du male eller skap eller erstatte bare frontene (reface).
  • Hvis du har naturlig tre skap, se om du kan Refinish dem, heller enn maleri. Det vil bære bedre og naturlig tre vil bidra til å skape varme. Husk at du kan være i stand til å flekke dem en annen farge eller fjerne den gamle flekken, og etterlater et naturlig tre farge.
 10. 10
  Bytt skuff trekker eller håndtak. Det er ganske mange der ute, alt fra klassisk til lunefull.
  • Vurdere hvordan de vil føle i hånden, hvordan de vil slites over tid, og hvordan de vil se ut i den store sammenhengen av ting.
  • Husk å formere seg hele kostnaden. En 5€ håndtaket kan legge opp raskt hvis du trenger tjue eller tretti av dem.
 11. 11
  Oppdater tekstiler på kjøkkenet for å passe med dine farger og tema. Disse inkluderer kaste tepper og gardiner, men ikke glem de mindre ting som duker, og grytekluter. Heng en fargerike forkle som dekorasjon, hvis du vil. Legg koordinerende stol puter, sted matter, eller stoff servietter.
 12. 12
  Legg dekorasjoner. Disse kan være noe du liker som går med temaet.
  • Hold dekorasjoner generelt av disken din. Telleren er arbeidsområdet.
  • Prøv bokser eller antikviteter for en tradisjonell eller land utseende.
  • Prøv hengende plater eller fliser på veggene. Det finnes en rekke kunstneriske seg i et stort utvalg av farger og mønstre. De kan legge mye farge og visuell interesse og de er enkle å rengjøre hvis de får støvete eller fet.
  • Vis frem en samling som henger på veggen eller på små hyller.
 13. 13
  Ta i planter, spesielt hvis du har en solrik eller hage vinduet. Sørg for å ha tallerkener under dem slik at vannet ikke renner ut og skade noen flater. Hold dem trimmet av Rotta, eldre løvverk. Velg solide stueplanter hvis du ikke er en stor gartner.
  • Sunny vinduet, men ikke en plante person? Hvis du er en forferdelig brun tommel, prøv glassflasker i stedet. De vil ta sol og legge til farge og form uten ekstra innsats.
 14. 14
  Dekorer med ting du allerede har. Det vil holde dem i rekkevidde.
  • Henge potter eller kjøkkenutstyr, spesielt hvis de er gode verktøy.
  • Hold en fruktkurv eller bolle rundt. Det kan legge mye farge og (bare kanskje) lokke deg og familiemedlemmer til å spise mer frukt.
 15. 15
  Stek på kjøkkenet. Det er nesten ingenting som gjør et kjøkken homier enn lukten av ferskt brød, kjeks, eller bare middag.
 16. 16
  Invitere folk inn, om du tror din Kjøkkenet er helt ferdig. Ingenting gjør et kjøkken homier raskere enn en gruppe venner snakker, ler, og ha det gøy.

Tips

 • Være eventyrlystne. Gi kjøkkenet en duft av reise, selv om du aldri eventyr langt hjemmefra.
 • Spoon stativer for solfangeren skjeer er fin; har venner og familie du tar en skje tilbake på sine reiser.
 • så mye som du er komfortabel med å gjøre det. Det er absolutt innen de fleste menneskers evner til å male, henge gardiner (kanskje til og med håndlagde seg), eller bytt skuff håndtak. eller tellere eller erstatte din egen vask er litt mer avansert, men det er ikke utenfor rekkevidde, og det vil sikkert spare deg for penger.
 • Sett masse duftende stearinlys på ovnen din, så det er et trygt sted å brenne dem. Stearinlys er varm og innbydende, spesielt om natten.
 • Gå for en klassisk utseende som du vil like en stund, spesielt for inventar og kostbare elementer. Du kan lage dristigere slag med flere midlertidige tiltak.

Advarsler

 • Bruk riktig behandling når du brenne lys, og ikke la dem uten tilsyn.

Ting du trenger

 • Maleri forsyninger
 • Nye duker