Wkino

Hvordan kvitte seg med papir

Denne artikkelen inneholder enkle måter å bli kvitt papirer som du ikke lenger trenger eller papir som er å fylle opp huset!

Trinn

Hvordan kvitte seg med papir. Brenne det - Dette er den beste måten å kvitte seg med viktige papirer med sensitiv informasjon.
Hvordan kvitte seg med papir. Brenne det - Dette er den beste måten å kvitte seg med viktige papirer med sensitiv informasjon.
 1. 1
  Brenne det - Dette er den beste måten å kvitte seg med viktige papirer med sensitiv informasjon. Pass på at du har lov til å brenne papir i din by, fylke, eller township. Brenn papiret i et metall fat, på en klar underlag som betong, for å unngå å fange container eller noe ikke i bin på brann.
 2. 2
  Kompost det - Aviser og ikke-glanset papir gjør utmerket kompost materiale, spesielt i kompost binger som har massevis av kjøkken type utklipp. Den tørre materialet bidrar suge opp vannet innhold fra kjøkken utklipp og hjelpe oxygenate bunken. Og ingen bekymringer, er mest blekk giftfri disse dager. Mest av alt, vil du være å bygge helsen din jord og hage.
 3. 3
  Makulere det eller rive den fra hverandre - Sørg for at du gjør det i små biter. Etter det sette det i papirkurven. Hvis du regelmessig har mye papir med privat informasjon, investere i en makuleringsmaskin.
 4. 4
  Resirkulere! - Resirkulering er et enkelt alternativ, og den mest vennlige for miljøet! Google-søk "din by + resirkulering" for å se hvor du kan ta papir!
 5. 5
  Stoppe den fra å komme inn. Stopp søppelpost ved kilden. Se om din bank eller verktøyet vil slutte å sende deg papir regninger. Få direkte innskudd og papirløs lønn stubber, hvis de er et alternativ. Les avisen på nettet. Avbryt abonnement til noen tidsskrifter du ikke leser.

Tips

 • Når brennende papir, bruk en metallbeholder. La aldri en brann uten tilsyn. Sørg for at ilden har brent helt ut før du kaster asken. Du ønsker ikke å starte en ny brann! Ikke brenn papir som har plastbelegg eller vinduer.
 • Makulert papir kan brukes som sengetøy for, også, hvis det ikke er blank. Sørg for å holde det fuktig.
 • Hvis papiret er stort nok, skjær den i fjerdedeler og la den ved telefonen for å spille inn meldinger.
 • Spør læreren / professor om du kan bruke denne type papir for å snu i hjemmeoppgaver.
 • Noen britiske kommuner aksepterer ikke makulert papir i resirkulering avfallsbeholdere så hvis du ønsker å sikkert avhende sensitiv informasjon shred deretter brenne. Du kan kjøpe elementer som kompakt makulert papir i brann logger
 • Hvis sider bare ha en side som har noe trykket på den, bruke den som scratch papir til eksamen (med tillatelse) eller en handleliste.
 • Meldingen vil kompost, men husk at det er karbon (brune ting), så balansere det med mye nitrogen (grønn ting) og holde det fuktig. Også, mens mer soya-basert og ikke giftig blekk har blitt utviklet de siste årene,

Advarsler

 • Når resirkulering papirer, vær forsiktig! Kaster bort kvitteringer som har et kredittkortnummer på det er en fin måte å gjøre deg selv til et lett mål for identitetstyveri!
 • Vær forsiktig med den brennende ild. Ikke gjør det for stor.
 • Vær forsiktig så du ikke får et papir kutt!