Wkino

Hvordan komme over å miste et kjæledyr uten å glemme dem

Å miste et kjæledyr er forferdelig. Du vil aldri glemme dem, men noen ganger du ønske at du kunne være lykkelige, ikke at kjæledyret ditt har etterlatt et hull i hjertet ditt, men glad for at de er i et bedre sted.

Det er greit å være trist, men du kan også være lykkelig!

Trinn

Hvordan komme over å miste et kjæledyr uten å glemme dem. Gjør en grav stein som kan gå på kjæledyret gravstedet for å minne deg om ditt kjæledyr.
Hvordan komme over å miste et kjæledyr uten å glemme dem. Gjør en grav stein som kan gå på kjæledyret gravstedet for å minne deg om ditt kjæledyr.
 1. 1
  Gjør en grav stein som kan gå på kjæledyret gravstedet for å minne deg om ditt kjæledyr. Hjemmelaget steinene er store som du kan dekorere det slik du vil, enten med minner, eller en tegning av kjæledyret ditt. Du kan også skrive en liten lovtale eller et dikt på den.
 2. 2
  Hold minnene nær hjemmet ved å kjøpe en medaljong eller en fotoramme som hjelper deg å huske ditt kjæledyr - kanskje en ramme med en katt på den, eller en medaljong i form av en hund bein. Sett en virkelig fin bilde av kjæledyret ditt i det, og når du føler deg trist eller ensom, se på det. Holde den under puta, eller bære medaljong hele tiden. På den måten vil du alltid tenke på kjæledyret ditt når du berører den og kjæledyret ditt vil alltid være med deg.
 3. 3
  Innse at andre kjæledyr kan hjelpe deg vil føle elendig og vil sannsynligvis tro at ingenting kunne erstatte "Annie" eller "rex" eller en "gozzy", og ingenting * vil * aldri erstatte dem. Men, en dag noe vil være i stand til å gi kjærlighet at kjæledyret ga deg, og du vil elske at kjæledyret så mye som "Annie" eller "gozzy".
 4. 4
  Ikke helt glemmer dem, fortsatt tenker tilbake til tiden du har hatt med kjæledyret ditt, men tror ikke på dem hele tiden. Det kommer til å være i orden.
 5. 5
  Husk, hvis de led, de er ute av smertene nå og svært fornøyd. (Jeg er sikker på at de ikke har glemt deg og hvem vet, de kunne sjekke inn på deg ofte.)
 6. 6
  Se til å få en ny venn, men det er aldri et riktig eller galt tidspunkt å kjøpe et nytt kjæledyr. Og ofte det beste kjæledyret er en reddet ett. Se på RSPCA eller dyr ly og bidra til å redde et dyr som en gang elsket. Det vil ikke virke som du erstatter ditt kjæledyr, (som du ikke er), men du er, faktisk, sparer et annet dyr. Ville ikke kjæledyret ditt Vil du lagre et annet dyr?
 7. 7
  Prøv ikke å kjøpe et kjæledyr som ser akkurat det samme som din avdøde venn. Hvis du gjør det, vil du bli minnet om ham eller henne hver gang du ser på ditt nye kjæledyr. Få en som er en lignende farge eller samme rase, men en annen farge, eller kjøpe et annet kjønn av samme farge eller gå helt annerledes og kjøpe en fisk hvis du mistet katten. Du kan alltid ha en latter når du tenker på katten din og tenke, "Boy, ville Kat ha elsket å spise min nye fisk Nemo".
 8. 8
  Ikke dvele ved fortiden og hva om er noen ganger vi tenker, hva hvis... Jeg tok ham med til en annen dyrlege, hva om... Jeg ringte veterinæren tidligere eller tok ham i morgen i stedet for på ettermiddagen, hva om... Jeg fikk aldri ham i det hele tatt? Vel, du ville ikke hatt en like god venn! Husk de gode tidene, "Apollo katten elsket sjokolademelk" så når du drikker sjokolademelk, smile og huske ham. Hvis Annie hunden elsket å jage kyllinger, sitte ute med hønene og mate dem. Prøv å få dem til å spise ut av hånden din og kanskje få en annen kylling.
 9. 9
  CRY! Du vil gjøre dette likevel, men gråt lar deg slippe dine følelser, snarere enn tapping dem opp og bryte ned på et senere tidspunkt - selv om du bare gråte i en time eller for en måned. Det spiller ingen rolle. Du kan ikke engang gråte først, og deretter måneder senere, vil du gråte. Hver person er forskjellig og uttrykker følelser forskjellig. Ikke stress hvis du ikke føler deg trist og ikke stress hvis du føler deg trist i lang tid. Hjertet ditt er delikat og vil ta lang tid å helbrede. Det kan bli patchet opp, men det vil reparere i sin egen tid. Selv om du ikke gråter, er det viktigste at du brydde deg om kjæledyret ditt, og hvis du tror du ikke bryr seg om kjæledyret ditt, så hvorfor er du leser dette? Kjæledyret ditt er på et bedre sted nå, viser gråt haug av kjærlighet som du ga den. Det vil vente på deg når tiden er inne.
 10. 10
  Plante et tre til minne om kjæledyret ditt den beste ideen er å plante en plante til minne om kjæledyret ditt. Du kan plante det på kjæledyret grav, eller du kan plante det i nærheten av vinduet ditt. Kjøp en som er hardfør og en som minner deg om ditt kjæledyr. Ikke kjøp et stort tre for en mus, og ikke kjøpe en geranium for en leken kattunge. Få en som representerer ditt kjæledyr.
 11. 11
  Omgi deg med minnene, og ikke vær redd for at du vil huske ditt kjæledyr. Gråte og være glad for at du hadde tid til å tilbringe med kjæledyret ditt. Kjærlig og tape er vanskelig, men ikke kjærlig og ikke miste er vanskeligere.

Tips

 • Ikke glem kjæledyret ditt, men så, bland opp ditt sosiale liv. Gjør morsomme ting, og du vil ikke glemme dem for alltid, men du vil ikke tenker om dem.
 • Snakk om kjæledyret ditt og holde minnene levende og frisk.
 • Skriv i dagboken din. Hver kveld, skriv hva du føler og hva du husker. En dag vil du se tilbake og lese minner, og tårene kan komme flom tilbake, men du vil også huske minnene som om det var i går.
 • CRY øynene opp! Det høres rart, men det vil gjøre at du føler deg bedre.
 • Ikke prøv og glemme, men ikke prøv og huske. Sinnet vil frigjøre minner når du er klar.
 • Snakke ut med vennene dine, og gråte litt.
 • Snakker om tapet kan gjøre deg gråte, men det hjelper.
 • Ha alltid med en boks av vev. Gråter deg til å sove vil hjelpe hjertet helbrede.
 • Gjør en helligdom eller har en boks med kjæledyret leketøy, som en krage, en ball eller en feed rett med sitt navn på den. Sette disse tingene i en boks og dekorere det med minner.
 • Hvis du kremert din elskede kjæledyr, få et kjæledyr urne halsbånd og plassere noen av sine aske i den. Lukke den slitasje til ditt hjerte alltid.

Advarsler

 • Noen mennesker vil ikke forstå og noen vil. Ikke bli sint, forklare.
 • En enkelt tåre betyr at du har elsket og tapt, og fortsatt elsker, men har husket og ikke flyttet på, men flyttet opp.

Ting du trenger

 • Vev
 • En boks
 • Et anlegg
 • Et bilde eller 100 bilder
 • En medaljong
 • Et øyeblikk som du kan huske uten å være trist