Wkino

Hvordan hjelpe jordskjelvofre i japan

En størrelsesorden 9,0 jordskjelv rammet Japan den 11. mars 2011 kl 05:46 UTC / 02:46 JST. Det og tsunamien som fulgte ødelagte hjem og tusenvis av mennesker er savnet. Mange av oss føler et sterkt behov for å hjelpe til og det beste svaret på dette tidspunktet er å lage en monetær donasjon heller enn å søke å donere materialer eller mat. På den måten kan den organisasjonen du velger å donere til å kjøpe materialer og mat som er nødvendig og vil ikke å sende dem så langt.

I denne artikkelen vil du finne et utvalg av mulige valg for å gjøre donasjoner, sammen med noen andre ideer om måter du kan hjelpe til.

Trinn

Hvordan hjelpe jordskjelvofre i japan. Fra oss, sender du meldingen "Redcross" til 90999.
Hvordan hjelpe jordskjelvofre i japan. Fra oss, sender du meldingen "Redcross" til 90999.
 1. 1
  Fra oss, sender du meldingen "Redcross" til 90999. Dette vil automatisk donere 10€ til Røde Kors for å hjelpe jordskjelvofrene. Donasjonen vil belastes mobilnummeret ditt og vil gå direkte til det japanske Røde Kors.
  • Fra Canada, sende samme melding til 30333.
 2. 2
  Donere direkte gjennom det røde korset nettsiden i landet ditt. Noen av forbindelsene er som følger:
 3. 3
  Gi et bidrag til japan grenen av Frelsesarmeen som har tilbudt ly til strandede pendlere i tokyo.
  • I Europa, for å gjøre en 10€ donasjon tekst JAPAN eller QUAKE til 80888.
 4. 4
  Gjøre en donasjon til nettet.
  • Convoy of Hope er å gi mat, vann og nødhjelp. I tillegg til mat hentet fra Pacific-regionen, er Convoy of Hope skipsfart vann filtrering enheter, tepper, bærbare ovner, hygieneprodukter og andre nødvendige elementer fra en verden distribusjonssenter i Europa.
  • å gjøre en donasjon med kredittkort.
  • Hvis du tekst TSUNAMI til 50555, Convoy of Hope vil motta din donasjon og en 10€ 0,00 kostnad vil bli lagt til din mobiltelefon regningen.
 5. 5
  Gjøre en donasjon til Redd Barna organisasjonen, som svarer til denne katastrofen.
 6. 6
  Vurdere å donere gjennom google krise respons. Det er på: http://www.google.com/crisisresponse/japanquake2011.html. På denne siden kan du velge å donere til det japanske Røde Kors, UNICEF, eller Redd Barna. Denne siden har også praktiske hurtigkoblinger og telefonnumre for nødhjelp og for å finne folk, sanntids oppdateringer, og oppslagstavler.
 7. 7
  I europa, donere via ShelterBox. ShelterBox gir assistanse ved å levere verktøyet bokser med ly og nødhjelp verktøy. Du kan gjøre en donasjon på: http://www.shelterbox.org/
 8. 8
  Hjelp dyrehagen og akvariet skapninger av japan: Donasjon til å finansiere beredskap flytting av dyr, plassering av generatorer, reparasjon av gjerder, og matforsyning. Fond på: http://www.heralddeparis.com/help-the-zooaquarium-creatures-of-japan/126581
 9. 9
  Gjøre en donasjon til den globale gi japan jordskjelv og tsunami krisefond på: http://www.globalgiving.org/projects/japan-earthquake-tsunami-relief/. Det er varierende grad av donasjon beløp som du kan gjøre, og du kan også gjøre disse donasjoner til ære eller minne om noen hvis ønsket.
 10. 10
  Hjelpe folk å finne hverandre. Hvis du har informasjon om noen i Japan, prøve å legge det til følgende:
  • Google Person Finder på: http://japan.person-finder.appspot.com/?lang=en. Du kan bruke dette til å både finne og gi informasjon om noen mangler eller funnet.
  • Amerikanske borgere kan bruke det amerikanske State Department informasjonsside: http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/pa/pa_5378.html US State Department informasjon.
  • Bruk og Facebook som en måte å dele informasjon om oppholdssted for mennesker og for å koble mennesker opp igjen. Du kan også dele dine donasjon linker på disse nettstedene, forklarer at du har brukt dem til å donere og oppfordre andre til å gjøre det også.
  • Noen nettsamfunn styrene kan være tilgjengelig for bruk i ditt land for å legge igjen meldinger om å finne folk. Gjør et online søk etter slike styrer.
 11. 11
  Send et budskap om håp og oppmuntring til skolebarn og beredskap arbeidere i japan. Håper Letters hjelpe ved å samle online meldinger, oversette dem til japansk og levere dem via lokale organisasjoner. Du kan sende meldingen på.
 12. 12
  Donere fra hvor som helst i verden til den troverdig prosjektet ønsker på http:/ / www.betterplace.org/ med en liste over veldedige organisasjoner og akkurat de tingene de trenger for å hjelpe. Betterplace hjelpeorganisasjoner ikke bare ta pengene, men også klær, stoler, pulter etc. donere hva du vil, hvor du vil.
 13. 13
  Gjør en Saftbutikk og donere til en av de nevnte steder. Andre ting du kan gjøre for å fundraise inkluderer:
  • Hold en bake salg (skjelvet bake) og sende inntektene til fundraiser av valget.
  • Organisere en triatlon, maraton, eller annen sportsbegivenhet. Samle sponsing og pengeinnsamling pengemidler å sende til den japanske veldedighet av valget gjennom billetter, samling bøtter, utlodning, sponsing per mile / mål, osv.
  • Auksjonere bort gjenstander av verdi for eksempel elementer signert av idrettsstjerner og politikere, næringslivsledere donasjoner, etc. Forklar at alle gevinster gå til veldedighet, for å bevise dette, tilbud om å gi vinneren bank bevis for betaling av premien inn veldedighet konto.
  • Hold en veldedighet stasjon eller galla på ditt lokale skolen og sende alle inntektene til en skole i nød i Japan.
  • Ta en samling bøtte til arbeid eller til naboer og familie som kjenner deg og spør om de vil donere. Hold alle donasjon kvitteringer for bevis for donasjon i tilfelle noen spør om dette. Du vil kanskje spørre bare folk du kjenner fordi andre mennesker ikke kan føle at de kan stole på deg hvis de ikke vet du, dette vil avhenge av hvor du bor.

Tips

 • Vær tålmodig som noen av nettstedene kan lide en overveldende respons. Lag et notat å komme tilbake senere hvis du ikke kan komme i gang.
 • Når det gjelder å sende fysiske elementer, vente til informert om detaljene. Japan er et høyt utviklet land med en stor industri, og dens behov kan være ganske bestemt, og hvis du ønsker å bidra med varer, er det best å vente for detaljer.
 • Du kan være i stand til å hjelpe deg med dine egne ferdigheter som medisinsk, logistisk, redning, etc., ferdigheter. Kontakt relevante organisasjoner for flere detaljer.
 • Noen donasjoner vil være fradragsberettiget avhengig av hvor du bor og hvor mye donert. Hold alle kvitteringer som bevis på dine donasjoner.
 • Hvis du ønsker å gjøre en donasjon, men ikke har mye eller noen penger, vurder å hjelpe ved å dele informasjon om donasjoner så langt som mulig og bruke tid på å sende meldinger om støtte ved hjelp av sosiale medier. Hvis du er i Japan og kan tilby et rom for mennesker som har mistet sine hjem, bør du vurdere å gjøre dette som en måte å hjelpe ut.
 • Kalle folk du kjenner fra Japan som bor eller vokste opp utenfor landet. Kalle folk du kjenner som har familie og venner i Japan. Ring dem selv om du ikke har snakket med dem siden high school. Nå ut. Bare viser er du med dem. De er ikke alene. Japansk-europeere er i sorg også.
 • Be for ofrene og familiemedlemmer av jordskjelvet. Bidra til å organisere bønnemøter rundt ditt område i steder for tilbedelse.

Advarsler

 • Som alltid, pass opp for svindel når du gjør donasjoner som det ofte uncaring opportunister som bruker forferdelige katastrofer for å slå en rask profitt. Sørg for å gjøre betalinger bare til anerkjente organisasjoner gjennom sikker måte, og hvis du ikke er sikker, kan du ringe organisasjonen. Vær på vakt mot dør-til-dør-samlere - be om ID og fortelle den personen du ringer til sitt hovedkvarter før donasjon.

Ting du trenger

 • Internett eller andre midler for å donere og deling av informasjon