Wkino

Hvordan fjerne avfall fra livet ditt

Avfall er mer enn ting i papirkurven kan. Du kan bli utsatt for avfall i mange deler av livet ditt, inkludert tid, talent og innsats. I denne artikkelen vil du lære en rekke måter å redusere avfallet i livet ditt og å gjenopprette en følelse av formål og balanse. Her er hvordan.

Trinn

Hvordan fjerne avfall fra livet ditt. Slutte å kaste bort penger.
Hvordan fjerne avfall fra livet ditt. Slutte å kaste bort penger.
 1. 1
  Slutte å kaste bort penger. Det er lett å diskontere verdien av penger og å tilbringe den med uhemmet avbryter. Likevel, er penger en del av livet ditt som du enkelt kan komme under kontroll og gjøre den jobben for deg, i stedet for at du jage etter den. For ideer om hvordan du kan slutte å kaste bort pengene dine og begynne å tjene mest mulig ut av inntektene dine og sparing, her er noen artikler å lese:
 2. 2
  Slutte å kaste bort tid. Nå er lett sløst bort, men så en dag du våkner opp og innser at du er ganske mye eldre enn det bildet av deg selv i tankene dine som en gratis layabout. Gripe dagen krever å ha en følelse av mening i livet ditt og være organisert, samt å ha fokus på hvor du er på vei, så vel som nyter øyeblikket. Her er noen artikler for å hjelpe deg å begynne å tjene mest mulig ut av din tid:
 3. 3
  Slutte å kaste bort planetenes ressurser. Jordens ressurser er begrenset, det er et faktum, ikke retorikk. En kasserer, høster disponibel kultur hva det produserer og kaster bort - enorme hauger fylle opp deponier, konstant flyt av søppel, og en devaluere å gjenbruke ting hoper seg opp om oss. Mye av det vi bruker kan gjenbrukes eller gjenvinnes, og mye mer kan repareres og får sjansen til å tjene oss lenger. Hvis du er opptatt av å stoppe sløsing med ressursen slag, lese:
  • Hvordan å resirkulere byggavfall
  • Hvordan kjøpe noe
  • Hvordan være en hensynsfull forbruker.
 4. 4
  Slutte å kaste bort gode muligheter. Ikke være den personen som ser tilbake på livet med anger og ønske at ting hadde blitt gjort annerledes. Vi blir eldre for hvert år, men vi vet ikke alltid erkjenner denne virkeligheten. Og mens aldring ofte bringer visdom, bringer det også mye etterpåklokskap. Har din etterpåklokskap løftet "Jeg skulle ønske jeg hadde besøkt 100 land og ikke bare 99!" eller vil det bringe "Jeg skulle ønske jeg hadde giddet å få et pass og reise et sted, hvor som helst."? Ta de mulighetene som finnes nå, og få mest mulig ut av dem. Du vet aldri når det vil plutselig være for sent.
 5. 5
  Lær å bruke mindre tid på å kaste bort livet ditt på frykt og bekymring. Frykt og bekymring er hyppige samfunnsmessige drivere, men likevel, i visse deler av historien, vevstol de større enn andre, for eksempel i tider med lavkonjunktur. Og i dag til tross for, eller kanskje på grunn av, alle våre vitenskapelige fremskritt og større forståelse av hvordan verden fungerer, synes det å være en overflod av råd om hva som kunne drepe, lemleste, skade, ødelegge, ødelegge, utslette, minske, eller generelt forverres våre liv og livene til våre kjære, sammen med et høyt nivå av å fjerne selvstendig ansvar. Litt forsiktighet er eksemplarisk, en frykt overdose er lammelse. Lær å holde frykt og bekymring i deres sted og leve et fyldigere liv for det:
 6. 6
  Vær avfall bevisst. Lær hva som utløser avfall reaksjoner i livet ditt og hodet dem av før de får et grep over deg. Bruk en bærbar PC for å holde en oversikt over dine aktiviteter for en dag eller to, for å se hva du gjør det er sløsing og hva som er proaktiv eller konstruktiv. Ved å skrive ned hva du fokusere på hver dag, vil du begynne å få en forståelse av hva som er å kaste bort din tid og energi, og hva annet er sløsing av ressursene rundt deg. Og når du får den takknemlighet, slår være takknemlig til en daglig vane og minne deg selv at det du allerede har er bra og at det å gjøre ting enda bedre er ikke om å skape avfall.

Tips

 • Det er så mange ting du kan gjøre uten og likevel de kryper inn i livet ditt uten tanke. Ting som luftrensere, leker fra dollar store, kjøkken gadgets du har ingen anelse om hvordan du bruker, kjepphest klær og musikk du aldri høre på. Tenke bevisst om dine kjøp valg før du gjør dem - hva verdien vil disse tingene faktisk legge til din livsstil?
 • Du kan donere elementet du vil, bare husk hvis du virkelig trenger det, så ikke kast det bort!

Ting du trenger

 • Resirkulering bin
 • Notebook og marker
 • Time management diagram (valgfritt)
 • Et budsjett dokument