Wkino

Hvordan dype rense og organisere rom

Har du noen gang ønsket å ha en helt organisert rom?. Du har kommet til rett sted! I denne artikkelen vil du finne ut hvordan du gjør et veldig rotete rom i ren, organisert rommet du alltid har drømt om!

Trinn

Hvordan dype rense og organisere rom. Ta alt av sengen din, med unntak av madrassen.
Hvordan dype rense og organisere rom. Ta alt av sengen din, med unntak av madrassen.
 1. 1
  Ta alt av sengen din, med unntak av madrassen. Deretter vasker sengetøy. Selv om dette er i vask, kan du prøve å plukke opp noen av elementene på gulvet eller fortsette med trinnene. Vend madrassen for å øke levetiden og din komfort. Når vasken er ferdig, re sengen din! Pass på å style putene slik du vil! Gjør sengen ryddig, men også legge til et snev av dere. Gjør sengen gjør en stor forskjell i rommet ditt. Hvis du har en, pent plassere en utstoppa dyr på puta.
 2. 2
  Organiser nattbord, hvis du har en. Ta alt av og ut av det. Organiser skuffene og toppen av det. Tørk nattbordet og gå gjennom elementene du ryddet ut av nattbordet. Sette noe viktig du trenger på toppen av det som en briller tilfellet, mobiltelefon, osv. Men prøv å ikke gjøre det for rotete.
 3. 3
  Organisere skrivebordet, hvis du har en, fordi skolen er svært viktig og skolearbeid er enklest i en organisert område. Ta alt av pulten og sortere det. Hold bare ting viktig å arbeide eller skole og finne boliger til alt annet. Tørk av skrivebordet og pent organisere elementer på skrivebordet. Tørk også ned i stolen foran skrivebordet. Du er mer sannsynlig å fungere godt hvis du føler deg komfortabel, ren og organisert.
 4. 4
  Organisere bokhyllen også, hvis du har en. Tømme ut bokhylle og sortere elementene. Deretter tørke ned hyller og gi det et minutt å tørke. Deretter organisere bøker og keepsakes. Husk, om du ikke ønsker å lage en useriøs hylle så ikke sette ting som er irrelevante for de andre elementene på bokhyllen.
 5. 5
  Organisere klærne i skapet ditt en bestemt måte. Først rydde skapet. Vaske alle klærne. Dersom klær ikke passer lenger, så gi det. Vakuum / mopp / sjampo gulvet og tørk ned hyller, reoler, og andre deler av skapet. Deretter henge opp skjøre gjenstander (merk at strikket elementer skal brettes i skuffer for å forhindre strekking av gjengene). Få mer slites ut av skapet ved å bringe noen sjelden-slitte elementer til en mer fremtredende posisjon. Hvis du ikke bruker elementer du bør kvitte seg med dem, noe som gjør plass til klær du vil ha. Deretter henge opp eller plassere resten av klærne på hyllene. Sett som klær sammen (gensere med gensere, kjoler med kjoler, jeans med jeans, osv.) Nå, organisere skoene pent. Du bør alltid ha sko med klær så i morgen, kan du kle fra hodet til skoene.
 6. 6
  Ta alt ut av din, legger du ned ting, og tørk det hele ned! Deretter organisere klærne i kommoden. Det er en god idé å holde alle sokker og alt undertøy sammen, slik at du umiddelbart kan se om du kjører ut! Prøv å ikke plassere ting på toppen av kommoden, men hvis du gjør, ikke roter det. Prøv å plassere relevante elementer på den, som en smykker boks eller vekkerklokke.
 7. 7
  Rydd opp noe annet som ikke er nevnt i denne artikkelen. Sørg for å tørke ned alle overflater som du renser av. Hvis du har et speil, en TV eller en datamaskin på rommet ditt, tørk av skjermene. Ta ut søpla og ta de donert elementer til en donasjon stasjon (Goodwill eller en bruktbutikk) Vær sikker på at du har et sted for alt, men hvis den ikke hører hjemme på rommet ditt, ta det til der den hører hjemme!
 8. 8
  Støv, vakuum eller vaske vinduer, og hvis du liker, spray din favoritt luftrenser duft. Deretter åpner alle persiennene! Sollys er den siste finishen!
 9. 9
  Sørg for at du liker måten rommet ditt ser ut. Hvis du blir lei med det, endre det opp. Pass på at hvis du gjør flytte ting rundt, for å få hjelp slik at du ikke skader deg selv.
 10. 10
  Nyt ny, ren, organisert rom! Vær sikker på at hvis du tar noe ut at du setter det bort. Begynn en daglig rutine for å hjelpe deg å sørge for at rommet forblir ser bra ut!

Tips

 • Ta deg god tid, hvis du stresser, vil det trolig ende opp som ser dårlig.
 • Prøv å gjøre en stor rydde opp som dette over en helg, vil dette tillate deg å ha litt mer frihet med hensyn til hvilken tid du gjør det. Du kan også spre arbeidet over et par dager (lørdag og søndag).
 • Ikke bli frustrert hvis dette tar deg lang tid. Det er alt verdt det til slutt!
 • Ikke la rommet ditt bli rotete! For å unngå dette, starter en daglig rutine for å holde det ser bra ut! Husk disse enkle reglene: "Hvis du tar den ut, sette den tilbake" og "Hvis du tar et element i, tar du et element ut".
 • Hvis det er natten og det begynner å bli sent, ikke være oppe til slutt. Når det er morgen og du våkner, kan du fortsette å rydde rommet ditt.
 • Slå på litt musikk, men ikke bli distrahert av det.
 • Hvis du blir lei av gammelt og slitt ut møbler, gå kjøpe noen nye ting! Det ser fint hvis du får alt matching.
 • Prøv å gjøre en "15 på, 15 av, 15 på" rensesystem. Rengjør og organisere ett område i 15 minutter, deretter flytte til et annet område å rydde / organisere i 15 minutter, og deretter gå tilbake til det første området i 15 minutter, og deretter ta en 15 minutters pause. Dette vil hjelpe deg til å ikke gå lei med de ulike områder slik at du kan rense mer effektivt. Pass på at du lar nok av tid til dette, eller risikerer du å ende opp med flere delvis ryddet områder, i stedet for en perfekt organisert rom!