Wkino

Hvordan å rense ut skapet ditt

Mer enn sannsynlig, må skapet være et rot hvis du klikket her. Heldigvis, det er håp. Alt du trenger er en dag (fordi det tar litt tid ~!), Noen enkle verktøy, og engasjement. Hvis dette høres opp smug, lese sammen!

Trinn

Hvordan å rense ut skapet ditt. Sørg for at rommet ditt er rent, slik at du ikke ender opp med en større kaos.
Hvordan å rense ut skapet ditt. Sørg for at rommet ditt er rent, slik at du ikke ender opp med en større kaos.
 1. 1
  Sørg for at rommet ditt er rent, slik at du ikke ender opp med en større kaos. Grundig gå gjennom skapet og fjerne. Sett dem i en kurv eller i vaskemaskinen.
 2. 2
  Lage separate hauger av følgende rene klær å være og satt på hyller:
 3. 3
 4. 4
  Heng opp disse elementene:
  • Noe som lett
  • Blazers / jakker /
 5. 5
  Sett følgende bort pent i kommoden din:
 6. 6
  Hvis du har prøve aa lite skap skille det inn i seksjoner dette vil gjøre det enklere og gjøre det virke som sine større.
 7. 7
  Ta alle klærne ut av skapet og kategorisere dem i klær som ikke passer, eller du ikke liker. Deretter vaske dem alle. Vask resten av de klærne du vil beholde. De kan lukte eller mugg etter. sitter i skapet alle disse dagene. Det vil være sikker på å stinke opp rommet ditt. Etter alle disse klærne er vasket og tilbake i skapet, vil det lukte bedre enn før.
 8. 8
  Organiser på hyllene eller i binger. Sett dem bort pent, og etiketten hver hylle / bin, (f.eks sandaler, støvler, etc.).
 9. 9
  Hvis du har teppe, og hvis du har parkettgulv,. Skapet skal være rent og organisert nå.
 10. 10
  Selge de klærne du ikke vil ha på ebay. Enda bedre, gi klærne til en veldedig organisasjon, eller selge dem til Platons Closet, eller Goodwill. Å vite at du gjorde noe bra for noen mindre heldige ville føle deg veldig bra. Du kan selv bare gi klærne til et søsken eller søskenbarn. Dette lyser opp din last.
 11. 11
  Når skapet er tomt, skrubbe den ned. Du kan søke etter andre oppskrifter for å rydde skapet ditt, men såpe og vann vil gjøre det bra som noe annet.
 12. 12
  Installere noen bokhyllene i skapet for å sette alle dine nødvendige ting (som kanskje ikke er klær) i, noen kleshengere å sette vesker etc, og noen skohyller. Også installere en kurv å sette din skitne klær i, men sørg for å rengjøre klærne ofte så det vil ikke overbelastning, og skapet ditt er en plutselig rot. Sjekk eksterne lenker.
 13. 13
  Ikke legg alle unødvendige elementer i skapet som plakater. Det bare griser opp plass som gjør skapet ditt virke prippen.
 14. 14
  Til slutt når skapet ditt er renset ut spray ned med noen febreeze, eller utkonkurrere. Det er en fin følelse.

Tips

 • Spray skapet ditt med en luft sanitizer ofte. Denne duften kan være en fin vaskerom lukt, eller en sitrus lukt som føles søt og ren. Det er ditt valg.
 • Nå som skapet ditt er renset du føler deg som en tung vekt er løftet fra skuldrene og tankene dine er enda klarere enn før. Du føler deg bedre, føles rommet ditt bedre. Ta deg selv ut for en godbit. Du trenger belønning.
 • Organisere klærne etter farge. Det er enklere enn JUST organisere det av jeans, topper osv. Hvis du organiserer etter farge det er lettere å plukke ut et koordinatsystem antrekk.
 • Vask klærne en gang i uken, i det minste. Du ville ikke ønsker klærne hemme til overbelastning.

Advarsler

 • Ikke være lat. Bare å kaste noen jeans i skapet fordi du ikke føler for å sette dem bort pent i skittentøyskurven kan føre til kaos. Pass på å ikke bare tenke på at hvis du gir bort mer klær du får mer!
 • Ikke kast gamle klær bort hvis det blir dratt eller revet. Gi eller selge den til en person som syr. De trenger det.