Wkino

Hvordan du rengjør ut boligen

Bli kvitt ubrukt, gamle og uønskede ting og gjøre hjemmet ditt mer brukervennlig.

Trinn

Hvordan du rengjør ut boligen. Velg et område i hjemmet ditt til å begynne med, helst den mest rotete (rommet ditt, studiet, bod.
Hvordan du rengjør ut boligen. Velg et område i hjemmet ditt til å begynne med, helst den mest rotete (rommet ditt, studiet, bod.
 1. 1
  Velg et område i hjemmet ditt til å begynne med, helst den mest rotete (rommet ditt, studiet, bod...)
 2. 2
  Start med å velge et hjørne i det rommet og ta alt ut og sette dem på gulvet.
 3. 3
  Sortere objekter i samme rekkefølge som verdi starter fra (ekte søppel til jeg kanskje har holdt dette for noen grunn til å definitivt ikke kan kaste bort eller miste). Hint: Hvis du ikke har brukt det, sett det, tenkt på det eller visste at det eksisterte for mer enn to år, putte den i søppel haug og ikke se tilbake.
 4. 4
  Få den største plast / papir pose og legge all søppel inni.
 5. 5
  Sortere ut alle de tingene du har holdt uten noen åpenbar grunn annet enn følelsen av at det kan komme til nytte en dag inn i ulike kategorier.
 6. 6
  Bestem hva har å gå. Her har vi virkelig trenger å noen ganger tvinge oss til å kaste bort lite knick knacks, rare ting som vi har blitt collecting.Add disse til posen (e) av søppel.
 7. 7
  Ordne resten av ting pent slik at når du er ferdig dine viktige ting kan være lett og er ikke under hauger av søppel.
 8. 8
  Arbeid deg rundt i rommet, og deretter rundt hjemmet ditt, og så vil det se veldig veldig ryddig og mindre klaustrofobisk

Tips

 • Definitivt kaste bort: Broken / formålsløse objekter, små biter av papir, plast og metall, gamle blader / bøker, stygge møbler også, og alt annet som du ikke og ikke vil trenge
 • Når må være, tvinge deg selv til å kaste noe bort hvis du er sikker på at du ikke trenger det, vil sprade bare returnere din plass til sin tidligere tilstand
 • Hold en støvsuger hendig når du frigjøre gamle hauger av søppel.
 • Vær tålmodig, gi deg selv om en uke for hvert rom.
 • Hvis du føler at å kaste alt i søpla er ikke så miljøvennlig, finne en freecycle gruppe i ditt område og gi alt bort. Eller ta den med til din lokale non-profit-butikk som lar deg dumpe ting. Og husk alltid, hvis det var på vei til dump når du har funnet den, la den fullføre sin reise kan være best for alle. Ikke føl deg skyldig.

Advarsler

 • Sørg for at du dobbeltsjekke hva du kaster
 • Når kaster bort papirlapper, sørg for å makulere noe som kan ha personlig økonomi informasjon på den.
 • Spør om lov før å bli kvitt andre folks ting, med mindre, selvfølgelig, du er 100% sikker på at han eller hun har helt glemt det.