Wkino

Hvordan å ordne kjøleskap hyller

Organisasjon kan virke umulig. Kjøleskap er ofte rotete og forvirrende, og det virker som en umulig oppgave å prøve og sortere det ut. Med denne guiden, se på kjøleskapet gå fra et forvirrende utvalg av mat til en ryddig ordning.

Trinn

Hvordan å ordne kjøleskap hyller. Ta alt ut av kjøleskapet.
Hvordan å ordne kjøleskap hyller. Ta alt ut av kjøleskapet.
 1. 1
  Ta alt ut av kjøleskapet. Du må starte med kjøleskapet helt tom så dette kan fungere. Kast ut alle ubrukte / utgåtte matvarer.
 2. 2
  Sette smør og kremost inn døren til kjøleskapet. En overbygd del kan vanligvis finnes på toppen av døren, men hvis ikke, satte den på øverste hylle i døren.
 3. 3
  I de øvrige hyllene på døren, plasserer sauser, dressinger, sauser og ost. Eksempler er: chili saus, salat dressing, ketchup, og cheddarost.
 4. 4
  Sett dine drinker på de største hylle på innsiden av kjøleskapet, siden de er vanligvis de høyeste elementene du vil lagre. Dette er vanligvis øverst på innsiden.
 5. 5
  Det vil vanligvis være minst to skuffer i bunnen av kjøleskapet. I ett, sette grønnsaker, som salat, urter, tomater og paprika. I den andre, sette kjøtt som ikke trenger å være frosset, for eksempel smørbrød kjøttpålegg, pølser og pepperoni og kjøttpålegg. Hvis du bor i et hjem hvor du ikke gjør smørbrød med kjøttpålegg, kan du dele grønnsaker i to seksjoner og legg dem her eller sette frukt her (hvis du kjøle din frukt).
 6. 6
  Nå skille resten av maten. Du vil ofte ha yoghurt, rømme, egg og lignende matvarer. Sett dem sammen på en hylle. Legg alle 'leftovers' på en hylle. Bruke opp de resterende hyllene ved å sette matvarer som deler ting til felles sammen.
 7. 7
  I fryseren, skille iskrem, kjøtt, frossen mat, og "leftovers" i en organisert måte.

Tips

 • Organiser matvarer på en måte som virker smarteste; sette maten du spiser oftest på forsiden, og de du spiser minst på baksiden.
 • Husk at de fleste kjøleskap hyller er både justerbar og avtagbar. Du kan flytte eller fjerne hyller hvis du trenger en annen konfigurasjon.
 • Sett matvarer som er knyttet sammen: kjøtt, meieriprodukter, frukt, grønnsaker.
 • Prøv å holde hodet klart av utålmodige eller rotete tanker.
 • Du kan også arbeide med å tømme en hylle av gangen, hvis lossing hele apparatet virker overveldende for deg.

Advarsler

 • Rått kjøtt bør lagres på nederste hylle, så det ikke drypper tilberedt mat og gi deg mat-forgiftning.
 • Det er lett å bli frustrert. Når du gjør det, bare stoppe og ta et par åndedrag.
 • Kjøleskapet kan lett bli rotete hvis du ikke holder dette opp, så sørg for at du alltid sette maten tilbake på rett sted.