Wkino

Hvordan være en pen freak

Har du noen gang ønsket å være en av dem som stadig gjør at alt er i skjønneste orden? Her er noen enkle tips for å hjelpe deg på vei til en mer "organisert" livsstil!

Trinn

Hvordan være en pen freak. Rengjør i en tid da du er mest glad og energisk.
Hvordan være en pen freak. Rengjør i en tid da du er mest glad og energisk.
 1. 1
  Rengjør i en tid da du er mest glad og energisk. Dette endrer helt ditt syn på vanlige gjøremål. ELLER velge et tidspunkt når du er fri. ex når du har fullført oppdrag, slik at du ikke vil angre på senere.
 2. 2
  Gjør det morsomt. Hvis du slår på noen av favorittmusikken din mens du rydde opp, kan du faktisk komme inn i det! Danse litt eller synge mens du gjør rent.
 3. 3
  Tenk positivt. Ikke bli som "Oh god, jeg må rydde rommet mitt..." I stedet tenke: "Et rent rom er en lykkelig plass." Eller bare starte uten å tenke, til høyre ved neste øyeblikk.
 4. 4
  List opp fordeler. Tenk på det, jo renere rommet ditt er, jo lettere vil det være å finne ting du trenger på et øyeblikks varsel. Denne måten du ikke trenger å tilbringe timer å gå gjennom skuffer og skap for å finne noe. Et rent rom gjør virkelig spare mye tid!
 5. 5
  Være fornøyd med arbeidet ditt! Tillat deg selv å tenke deg oppnådd noe... spesielt når du inviterer noen over til huset ditt og de kompliment på hvor fint hjemme ser!
 6. 6
  Vær kreativ! Lag noen dekorative og ganske beholdere / etiketter for å sette alle ting i.
 7. 7
  Liker å ha ikke bare mer tid, men også mer plass. Jo oftere du rense ut søppel i huset ditt, jo mer plass du vil ha i de snart-å-være tomme skuffer å sette alle disse tingene av deg at du måtte stappe i ryggen av skapet før du "renset- opp. "
 8. 8
  De-stress. Seeing rot kastet rundt på gulvet og møbler kan virkelig ta en toll på holdningen din. Rot rundt deg skaper mer rot i deg.
 9. 9
  Gjør det til en lek. Hvis du prøver å motivere deg selv ved å sette "poster" for det minste beløpet av tid du kan rydde opp, det bare kan virke mye mindre som selve arbeidet.
 10. 10
  Få råd fra folk du kjenner som er ryddig freaks. Noen vil kanskje bare si det er slik de er, men du kan faktisk få noen nyttige triks fra de andre! Bare gå videre og spørre.
 11. 11
  Alltid være klar for alt. Bære ekstra penger med deg. Hvis du har en mobiltelefon, må du alltid sørge for at batteriet er fulladet. Du vet aldri når du vil bli sittende fast i en situasjon der du står fast på egen hånd. Du vil bli veldig takknemlig for at du tok din mobiltelefon med deg. En ryddig freak kan ikke være ryddig hvis de er uforberedt!
 12. 12
  Gjør å gjøre lister.
  • Lag en gjøremålsliste for dagen. Din daglige eller umiddelbar listen skal aldri være mer enn fem elementer lang, eller annet du tar på for mye og sette deg opp for svikt. Mark én eller to av disse elementene som ting du absolutt må få gjort den dagen, og forfølge disse oppgavene nådeløst til du får dem ferdig.
  • Lag en gjøremålsliste for week.Appropriate elementer her vil være: dagligvare shopping, fikse klimaanlegget, etc. Tegn fra denne listen for å gjøre din daglige gjøremålsliste. En hvit bord eller bord med slettbare markører kan bidra til å huske alt man har å gjøre hver dag, eller langsiktige mål.
  • Lag en gjøremålsliste for måneden. Denne listen ville ha mer generelle oppgaver som: Bursdag gave til Jill, få bilen reparert, tannlegetime. Trekke fra denne listen for å gjøre det daglige og ukentlige gjøremål.
  • Lag en gjøremålsliste for livet ditt. Drastisk, ja, men hvorfor ikke bruke denne tiden til å revurdere livet ditt og hvor den skal? Å være en pen freak handler om prioriteringer, og det skader aldri å få dine ender i en row.Follow gjennom. Det er ingen vits i å lage en to-do liste hvis du ikke disiplinere deg selv til å fullføre oppgaver du har tilordnet selv. Det er mange måter å holde seg til to-do liste. Slutte å utsette ting, fjerne eller ignorere distraksjoner, og hoppe til det.
  • Hvis noe holder slipping til bunnen av to-do liste, ta en god titt på den. Er det virkelig viktig? Hvis ja, få det overstått, eller i det minste få det i gang. Hvis ikke, legg den tilbake i den langsiktige liste for "en dag" eller få det av listen helt. Ikke la deg bli hengt opp på noe for lenge.
  • Husk å holde orden hele tiden, ikke bare en dag.
  • Rense ut noen rot, fordi det er ikke morsomt å ha rundt!

Tips

 • Planlegg på forhånd! Lag en ukes tidsplan og fyll inn hver dag i uken med noe nytt å rengjøre. Gjør det oftere vil til slutt gjøre det til en vane.
 • Være komfortabel. Iført komfortable klær mens rent vil hjelpe deg til lettere bøye seg ned for å plukke opp ting og andre ting som du trenger å gjøre
 • Post-it lapper er din venn. Sett dem i fiffige flekker som påminnelser. For eksempel, hvis du vet at du trenger å vaske bilen din, og deretter sette en post-it lapp på rattet slik at neste gang du får i bilen, husker du å få det gjort. Andre gode plasser for post-it lapper er dørhåndtak, speil og PC-skjermer (grensene, ikke selve skjermen).
 • Når du gjør din å gjøre listen for uken, huske ting kan skje som kan være helt uventet. Så, ikke satt i stein hva du trenger å gjøre helt, men sørg for å gjøre de andre tingene på listen.
 • Hvis du rengjør rommet ditt, kan du finne noe som manglet og at du ikke kunne finne før!
 • Det er en god idé å bære en notisblokk og penn med deg til enhver tid, slik at du kan skrive ned ting som de kommer til deg (vanligvis på de mest ubekvemme tider, det er derfor de er så raskt glemt). Hvis du er bekymret for å montere en notisblokk i bukselommen din, ikke vær. Sjekk bokhandlere og kontorrekvisita sentre for å finne en notisblokk slank nok for enhver lomme. Selvfølgelig, hvis du planlegger er kompakt nok, kan det tjene dette formålet også. En annen idé ville være å ha en PDA, Blackberry eller Palm Pilot. Noen mobiltelefoner har varsling eller ta notater menyer. Hvis du bruker en av disse, kan de være praktisk også. Som en siste utvei, kan du ringe ditt eget telefonnummer og la deg selv en telefonsvarer.
 • Merke din ukentlige garderobe i skapet, for eksempel, få gule lapper og navngi dine antrekk, "mandag", "tirsdag", og så videre.
 • Små gjenstander kan settes inn i en container, som kan se penere.
 • Aldri bli satt ned av dagene utfallet. Hvis du har hatt en dårlig dag... får ikke distrahert og tenke... "Vel, ingenting har fungert for meg i dag, så jeg har ikke tenkt å tømme rommet mitt. Det kan bli et rot."

Advarsler

 • Gjør ditt beste i alt du gjør, men som samtidig er ryddig.
 • Ikke glem å rengjøre, også. Ryddig lune refererer til å være organisert og rent. Etter at du har alle dine eiendeler på de riktige stedene, sørg for å støvsuge og tørke støv.
 • Følg og verne noen regler som du er ment å følge på skolen, hjemme, eller hvor enn du går.
 • Ikke legg for mye press på deg selv.
 • Ingen drikker alkohol eller noe ulovlig ved all.It er veldig slurvete.
 • Vær oppmerksom på at tvangslidelser er en sann sykdom, og prøv å ikke overdrive noe.

Ting du trenger

 • Beholdere for alle tingene dine
 • Rengjør snitt klær
 • En god arbeidsmoral
 • Et rent rom / hus
 • En planlegger / kalender
 • En klokke