Wkino

Hvordan du skal klippe plenen (rad eller kolonne metode)

En fin klippe gjør enhver plenen ser mye bedre. Her er hvordan å klippe plenen på riktig måte.

Trinn

Hvordan du skal klippe plenen (rad eller kolonne metode). Hvis du har kjøpt en bensindrevet gressklipper, fylle bensin og olje i gressklipperen i de aktuelle beholdere.
Hvordan du skal klippe plenen (rad eller kolonne metode). Hvis du har kjøpt en bensindrevet gressklipper, fylle bensin og olje i gressklipperen i de aktuelle beholdere.
 1. 1
  Få en gressklipper.
 2. 2
  Hvis du har kjøpt en bensindrevet gressklipper, fylle bensin og olje i gressklipperen i de aktuelle beholdere. Kontroller luftfilteret for rusk, rengjøring eller bytte hvis nødvendig.
 3. 3
  Ren bakgården til noen pinner, greiner osv.. Å sikre livet av knivblader.
 4. 4
  Hvis du har kjøpt en bensindrevet gressklipper, starter klipperen ved å trekke i ledningen. Hvis du har kjøpt en snelle gressklipper, rett og slett begynne å skyve, og hjulet begynner å spinne til klipp gresset.
 5. 5
  Den viktigste regelen av alt er å sikre kantene er trimmet ved å bruke riktig utstyr som en whipper snipper. Å gjøre dette vil etablere en omkrets av verftet slik at når du begynner å klippe du kan se hvor du må gå. En annen grunn til at du bør avklipt første er klipperen vil deretter plukke opp alt rotet i snipper har gjort, slik at det ser profesjonelt.
 6. 6
  Klipp i rader eller kolonner, går hele veien til den andre siden og deretter snu rundt. Gå ikke glipp av noe gress fordi det vil se uprofesjonelt.
 7. 7
  Å holde rader eller kolonner rette og selv velger et hjul på den andre enden og sikte med klipperen på linjen du allerede gjort. Arbeid jevnt og sikte rett mot uklippet gress. Når du kommer til enden av raden og snu, plukke en annen linje på den andre enden til å sikte etter når klippingen. Dette vil bidra til å holde deg i en rett linje.
 8. 8
  Se tapte flekker og gå tilbake over dem. Hvis du setter hjulet på toppen av linjen du allerede gjort, vil du knapt gå glipp av noen gress.
 9. 9
  Slå av gressklipper, og sette det bort i garasjen eller skur etter rengjøring den av.
 10. 10
  Gjenta etter behov for å opprettholde et ensartet utseende til plener høyde.
 11. 11
  Alternativt - Betal en gartner som bør allerede ha ovennevnte utstyr og kunnskap, sammen med de aktuelle klipping ferdigheter, og kanskje en anerkjent kvalifikasjon.

Tips

 • Å gjøre å starte enkelt og trygt, bare starte gressklipperen på et fortau, innkjørsel eller annen fast grunn.
 • Klipping kan 'tog' gressblader å legge i én retning snarere enn å stå opp. Så, veksle hvilken retning du klipper. For eksempel, en uke å klippe i rader. Den neste uken klippe i kolonner. Uken etter, klippe diagonalt, neste uke omkretsen arbeider i.
 • En lengre klipp av gress vil kreve mindre vann under tørke sesonger. Det vil også "skygge" ugress, forhåpentligvis hindre dem fra å vokse. Thusly, er du i stand til å klippe gresset kortere under regntiden. Dette vil gi maksimal vann for å nå de gress røtter.
 • For en sunn plen, aldri fjerne mer enn 1/3 av den totale lengde av et gresstrå. Hvis plenen har blitt veldig lang, kuttet 1/3 og deretter kuttet en annen 1/3 tre dager senere. Gjenta til ønsket høyde er nådd. Som en generell regel, huske "1/3 -. 3 dager"
 • For enkel og å kutte ned på gjødsling, ikke vurdere bagging gresset. Vurder å kjøpe en bioklipp blad, som vil gjøre det klipte gresset kort nok til å hindre nedslamming plenen.
 • For en enklere og penere jobb, klippe først rundt omkretsen. Hvis du kan gjøre det med utslippet skyting i, vil du minimere opprydding.
 • Separer området som skal klippes inn i et stort rektangel (er) og deretter gjøre det i rader, og klippe det som er igjen etter.
 • Fjern eventuelle store pinner eller rusk fra plenen før du klipper slik at de ikke kommer i veien, skade klipperen, eller skade deg.
 • Sett aggregatet ca 4 inches for skyggefulle områder og tre inches for sollys å kutte St. Augustine gress. Bermuda gress bør kuttes på rundt 1,5 "- 2" for riktig vekst.

Advarsler

 • Hold kjæledyr og barn bort fra området blir klippet og driftsresultatet gressklipper.
 • Velg hørselsvern nøye. Mens du ønsker å beskytte deg selv fra støy av en bensindrevet motor, du også ønsker ikke å bli så avskåret fra lyd som du er uvitende om dine omgivelser. En kvalitet øreplugg sett, som gir beskyttelse samtidig som i advarsel lyder, for eksempel en bil horn eller en person rope, er ideelt.
 • Les produsentens anvisninger. Forstå klipperen makt, funksjon og begrensninger. Forstå dens sikkerhetsinnretninger, hvordan de fungerer og hvordan de må opprettholdes. Forstå hvordan sikker drift er forskjellig fra usikker drift.
 • Vær spesielt oppmerksom når du trekker gressklipperen mot deg selv at du ikke snubler eller faller og trekke klipperen på toppen på deg. Snarere enn å trekke klipperen mot deg, bør du vurdere stå til ikke-utslippet side av klipperen, og deretter gå fremover mens du trekker klipperen sammen.
 • Bruk alltid hørsel-og øyebeskyttelse og tøffe sko mens du klipper. Mens klipping gjør for varmt arbeid, unngå fristelsen til å bruke kort klær, open-toed sko, flip-flops eller sandaler, eller gjøre jobben uten en skjorte. Profesjonelle hagestell eksperter bruke lange arbeid bukser og lette, langermede skjorter for å beskytte dem mot makt utstyr, rusk og insekter.
 • Se opp for bladet, det kan skjære deg. Hvis bladet blir tilstoppet med utklipp eller annet rusk, ikke bruk hendene til å frigjøre bladet. I stedet slår klipperen av og bruke vann fra en hageslange for å løsne bladet på en bensindrevet gressklipper.
 • Drevne gressklippere er farlig utstyr. Betjenes feil, kan de forårsake alvorlige helseskader eller innebære livsfare.
 • Lytte til en bærbar musikk enhet, som en iPod, mens klippingen er et dårlig valg. Mens øretelefoner kan blokkere lyd, lytte til en slik enhet gir, som en mobiltelefon til en sjåfør, en farlig mental distraksjon i en tid da alt fokus er nødvendig for å riktig kontrollere farlig kraftmaskiner.

Ting du trenger

 • Hørsel-og øyebeskyttelse
 • Plen trimmer
 • Plenklipping utstyr, inkludert nok drivstoff