Wkino

Hvordan du prisen verftet salg elementer

Priser elementer på et verft salg kan ofte være utfordrende når du du er ikke sikker på den sanne verdi av de skjulte skattene som du velger å sette ut på plenen. Å holde en vellykket garasjesalg, er hensiktsmessig og rettferdig prising helt avgjørende. Priser ut verftet salg elementer tar bare noen få lett administrerte trinn.

Trinn

Hvordan du prisen verftet salg elementer. Gi noen anstendig tas hensyn til hva du ønsker å selge.
Hvordan du prisen verftet salg elementer. Gi noen anstendig tas hensyn til hva du ønsker å selge.
 1. 1
  Gi noen anstendig tas hensyn til hva du ønsker å selge. Dyre objekter består vanligvis av klær, elektronikk, møbler, sportsutstyr, smykker, vesker, og antikviteter. Klær er vanligvis best priset rundt 5€ 0,00 et stykke, selv om det selvsagt god kvalitet jakker kan være i stand til å selge for så mye som 60€ 0,00. Elektroniske spillkonsoller (avhengig av alder og tilstand) kan gå for alt mellom 5€ 0,00 til 45€ 0,00. Kameraer, filmer og CD-er som regel hente mindre enn 10€ 0,00. Håndvesker starter på 5€ 0,00, mens smykker avhenger av din egen personlige preferanser av verdi og interesse for kjøperen.
 2. 2
  Annonsere bredt og åpenbart. Uten trafikk til din garasje salg, vil elementene bare sitte ute i solen og du vil innse liten eller ingen gevinst. Så sette opp skilt rundt i nabolaget, sette en annonse i lokalavisen, og prøve internett garasjesalg nettsteder også.
 3. 3
  Være tilstrekkelig beskrivende. Gode ​​beskrivelser i annonsen vil bidra til å lokke besøkende. Jo mer spesifikk din beskrivelse, jo større sannsynlighet for økt trafikk. Noen ganger et element kan fange leserens fancy, og de vil kontakte deg for å kjøpe elementet før salget starter. Bestem om du vil tillate disse tidlige fugler eller ikke.
 4. 4
  Sett opp dine varer slik at det er lett å se. På dagen for salg, må du sørge for å plassere alle elementene innenfor syn, i en organisert saken, slik at alt kan være lett å finne. Forvent hagglers - folk tenker "billig" når de tenker verft salg, så ikke bli avskrekket hvis 95€ 0,00 tabellen gjelder for 45€ 0,00. Det er fortsatt 45€ 0,00 mer enn du hadde dagen før og du har mindre rot i livet ditt!
 5. 5
  Donere restene. Hvis du ikke selger alle tingene dine og du vil ikke ha det lenger, vurdere å donere den til en veldedig butikk, eller til et krisesenter. Få en kvittering for skatt skrive av, hvis relevant.

Tips

 • Annonsere på internett og i lokalavisen.
 • Vær klar til å prute. Kundene vil ofte se dette som en del og pakke av "sport" for å delta på et verft salg.
 • Lokal skikk kan påvirke prisingen av verftet salg varer.

Advarsler

 • Vær forsiktig med å selge på nytt kalt elementer. Sjekk på nettet, spesielt innen elektronikk, leker, elektriske apparater, og babyen møbler.
 • Sjekk lokale bestemmelser hvis du planlegger å selge noe mat.