Wkino

Hvordan å kaste en dressjakke for reise

Forretningsreiser krever at du ser ditt beste. Dessverre er business antrekk utsatt for rynker. Dresser, skjorte med krage og slips ofte rynke i en koffert og må trykkes ved ankomst til bestemmelsesstedet. Den beste måten å bære virksomheten påkledning er i et plagg bag, men det finnes alternativer hvis man ikke eier et plagg bag. Du kan unngå å betale for rens på reisemålet ditt ved å lære å riktig kaste en dressjakke. Nøkkelen til riktig brette en dressjakke for å passe inn i en liten koffert eller bære-on bag er å sørge for at hvis det er rynker, de er på et sted som er vanskelig å legge merke til. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du bretter en dressjakke for reise.

Trinn

Hvordan å kaste en dressjakke for reise. Rense dressen før du reiser.
Hvordan å kaste en dressjakke for reise. Rense dressen før du reiser.
 1. 1
  Rense dressen før du reiser. Hvis du ønsker å tørke rense dress, bringe den i minst en uke før turen. Sørg for at de tørre rengjøringsmidler trykker jakken.
  • Hvis du stryker drakten selv, sørge for slagene er godt strykes.
 2. 2
  Slå jakke rundt slik at slimhinnen er på utsiden. Ikke slå ermene innsiden ut.
 3. 3
  Stikk hånden inn i pelsen og sette nevene inne i skuldrene slik at slimhinnen i skuldrene er vendt ut.
 4. 4
  Brett jakken vertikalt slik at foring fremdeles er på utsiden. Ta tak i begge skuldrene med en hånd og ta tak i toppen midten av jakken med den andre hånden.
 5. 5
  Plasser underarmen horisontalt over midten av jakken og kaste den.
 6. 6
  Legg en stor plastpose, som et renseri bag, på et rent, flatt bord. Før det foldete jakken i midten av posen og bøy sidene i og under kappen.
 7. 7
  Åpne kofferten din, og sørg for at den er tom.
 8. 8
  Plasser pakket jakken flatt på bunnen av kofferten din. Prøv å bare plassere andre flate ting på jakken.
 9. 9
  Ta din dressjakke ut til din destinasjon. Heng den og sette den på badet. Når du tar en dusj, vil dampen slipper rynker.

Tips

 • Hvis mulig, bære din dress i et plagg bag. Mange bagasje selskaper gjør rullende plagg poser som er ideelt for forretningsreiser.
 • Brett sort bukse ved å rulle dem nøye. Dette vil unngå bretter som er opprettet med tradisjonell folding.

Ting du trenger

 • Koffert
 • Sort frakk
 • Plastic renseri bag