Wkino

Hvordan å lære om hvordan freecycle fungerer

Har du hørt om Freecycle og lurte på hva det var om? Det er allerede over 8 + millioner medlemmer i over 4000 lokale grupper globalt! Nettverket gir enkeltpersoner og ikke-profitt en elektronisk forum for å "resirkulere" uønskede elementer. En persons søppel kan virkelig være en annens skatt! Les her og få scoop. Sjekk ut de andre artiklene på Google som forteller mer om TFN. * Freecycle oppgave er å bygge opp en verdensomspennende gifting bevegelse som reduserer avfall, sparer verdifulle ressurser og letter byrden på våre fyllplasser samtidig som våre medlemmer til å dra nytte av styrken av et større samfunn.

 • Denne syklusen av å gi hjelper lette avhengighet av forbruket samtidig bygge lokalsamfunnet og holde brukbare element ut av deponiet.
 • Du kan bli kjent med medlemmene på nettet og i person, hvis du velger, og utvikle tettere bånd til lokalsamfunnet.
 • I 2005 ble 100 millioner tonn reddet fra deponiet på grunn av innsatsen til lokale Freecycle medlemmer. "En gave av gangen" har gjort en enorm innvirkning globalt!

Trinn

Hvordan å lære om hvordan freecycle fungerer. Når du ønsker å finne et nytt hjem for noe - enten det er en stol, en faksmaskin, piano, eller en gammel dør - du bare sende en e-post som tilbyr det til medlemmer av din freecycling gruppen.
Hvordan å lære om hvordan freecycle fungerer. Når du ønsker å finne et nytt hjem for noe - enten det er en stol, en faksmaskin, piano, eller en gammel dør - du bare sende en e-post som tilbyr det til medlemmer av din freecycling gruppen.
 1. 1
  Besøk http:/ / freecycle.org, http://freesharing.org eller http://sharingisgiving.org å finne en gruppe i ditt område.
 2. 2
  Når du ønsker å finne et nytt hjem for noe - enten det er en stol, en faksmaskin, piano, eller en gammel dør - du bare sende en e-post som tilbyr det til medlemmer av din freecycling gruppen.
 3. 3
  Kanskje du ønsker å kjøpe noe selv. Bare svare på et medlems tilbud, og du bare kan få det. Etter det er det opp til giver å bestemme hvem som mottar gaven, og for å sette opp en pickup tid for forbikjøring på skatten.
 4. 4
  Hovedregelen: Alt postet må være gratis, lovlig, og passer for alle aldre.
 5. 5
  Non-profit organisasjoner også dra nytte av freecycling.
 6. 6
  Innlegg elementet eller elementene du ønsker å gi bort, og spesifisere at du ønsker gaven å gå til en nonprofit sak. Det er entirey ditt valg! Det er et gratis syklus av å gi.
 7. 7
  Tenk globalt, resirkulere lokalt. Den Freecycle Network er åpent for alle samfunn og til alle personer som ønsker å delta. Freecycle gruppene blir drevet av lokale frivillige moderatorer fra hele verden som tilrettelegger hver lokal gruppe - grasrota på sitt beste!

Tips

Advarsler

 • Freecycle medlemmer Bruk Freecycle grupper på egen risiko.
 • Vennligst ta rimelige forholdsregler for å beskytte din sikkerhet og personvern når du legger ut til å gruppere lister eller når man avslutter en direkte gifting med et annet medlem. Ved å bli en Freecycle liste, samtykker du til å holde verken listen eiere og moderatorer, eller noen tilknyttet The Freecycle Network ansvarlig for noen omstendighet som følge av en Freecycle-relatert gifting eller kommunikasjon.
 • Bruk sunn fornuft når engasjerende i Freecycling "transaksjoner". Du kan velge å møtes på et offentlig sted når du gjør ditt utvekslingsår. Du kan sørge for at andre er til stede i ditt hjem eller ta noen sammen med deg når du går for å plukke opp et element. Hold sikkerheten først.