Wkino

Hvordan bygge en kompostering toalett

I denne artikkelen en steg-for-steg guide til å bygge en kompostering toalett laget av tomme plastflasker vil bli beskrevet (leveres av den Berkana Institute ). En kompostering toalettet er noe system som konverterer menneskelig avfall til en organisk kompost og brukbar jord, gjennom den naturlige nedbrytning av organisk materiale i sine viktige mineraler. Mikro og makro organismer gjøre dette over tid, som arbeider gjennom ulike stadier av oksidasjon og noen ganger lokaliserte lommer av anaerob nedbrytning ( Wikipedia ).

Trinn

Hvordan bygge en kompostering toalett. Samle Carrizo eller bambus som skal brukes for å bygge veggene av kompost toalett.
Hvordan bygge en kompostering toalett. Samle Carrizo eller bambus som skal brukes for å bygge veggene av kompost toalett.
 1. 1
  Samle Carrizo eller bambus som skal brukes for å bygge veggene av kompost toalett.
 2. 2
  Få en haug av leire, sand og vann sammen for å lage mørtel som du vil bruke for veggene i toalettet.
 3. 3
  Deretter smoosh vannet og sand sammen til du får en fin fast gjørme for å bygge bunnen av toalettet.
 4. 4
  Begynn med lagdeling plastflasker (pakket svært tett med skitt) med gjørma. Begynn med et lag av leire på bakken. Etter at det første laget, binde toppene av flaskene sammen med hyssing for å holde dem fra å separere under vekten av de øvre lagene. Bygg veggene oppover ved hjelp av denne metoden.
 5. 5
  Bygg veggene opp lag-på-lag bruker denne metoden, bør du dekke flasker i de lavere lag helt.
 6. 6
  Veggene i basen bør være ca en meter høye. Du kan la topper og bunner i flasker eksponert i de øvre lagene for en dekorativ effekt (sannheten vindu).
 7. 7
  Lag en plass i gjørma for kryss-bjelker som skal settes inn. Disse vil gi støtte for bunnen av toalettet. Kontroller at kryss-bjelker er sterk og sikker.
 8. 8
  Bygge "gulvet" av toalettet ved hjelp av resirkulert kryssfiner. Vær sikker på å kutte en fin stort hull i gulvet for fast avfall, samt et mindre hull for slangen som vil separere den flytende avfall fra det faste avfallet. Gulvet bør være sterk nok til å tåle vekten av minst to personer.
 9. 9
  Steg 9: Forbered beholderen med en halvert oljefat eller lignende materiale. Du må kutte et hull i siden av fatet og dekk med netting for ventilasjon.
 10. 10
  Plasser det sylinderen under hullet i gulvet og en separat beholder (en kanne eller flaske stor) for det flytende avfall. Toalettet selv bør ha en separator, slik at fast og flytende avfall ikke blande seg med hverandre.
 11. 11
  Utfør bygningen for toalettet ved hjelp av gamle tre og korrugerte tinn fra den lokale dump eller skrap verftet.
 12. 12
  Bygg veggene i toalettet i rammen, ved hjelp av hyssing eller tau for å holde delene for Carrizo eller bambus tett sammen.
 13. 13
  Her er hva utsiden av toalettet ser ut når du er ferdig.
 14. 14
  Dette er hva bunnen av toalettet ser ut når den er ferdig og med vegger som er bygget over det.
 15. 15
  Plasser toalettsetet over hullet i gulvet og skru på plass. Feste en slange til det flytende avfall til bollen og kjøre denne slange gjennom hullet i gulvbordet og inn i det flytende avfall beholderen under.