Wkino

Slik flytter ut raskt

Så sier du fikk skilt, kastet, kastet ut av elskeren din, eller bedre funnet en fantastisk nytt sted å bo eller arbeide. I alle fall her er hva jeg har lært etter å måtte flytte 10 år av livet og et hjem basert design virksomheten ut av en 2-roms i bare en og en halv uke.

Trinn

Slik flytter ut raskt. Gjør alt du kan for å holde ro og ikke panikk.
Slik flytter ut raskt. Gjør alt du kan for å holde ro og ikke panikk.
 1. 1
  Gjør alt du kan for å holde ro og ikke panikk. Dette kan virke som fluff for å føle deg bedre, men det er helt avgjørende, må du komme deg i bevegelse fremover bare sinnstilstand og bli der.
 2. 2
  Sett til side dine nødvendigheter for det du trenger for de neste dagene eller par uker. Husk at du ønsker å freak og bare begynne å løpe rundt å kaste ting i esker og gi opp resten. Du leser denne årsak som meg du trenger et system og en måte å få alt du har ut raskt og sikkert. Du vil kaste bort tid i panikk-modus så fortsette å gi deg rett til å gjøre dette metodisk. I dine nødvendigheter være sikker på å ha en rett gaffel kniv og skillet, sammen med arbeidsklær.
 3. 3
  Gruppere sakene dine. Uansett hvor du har den største lager av noe si er de fleste av bøkene i stuen, det er der du begynner å stable hver bok du har. Mulige grupper kan være glass, hjem tilbehør og gjenstander, samlinger, vegger inkluderer bilder, kunst og speil, klær, undertøy, smykker, sko, sengetøy, sengetøy, gardiner, papir, kontorrekvisita, kontorutstyr, sport ting, kjøkken glass, gryter og panner. Ikke sub-kategorisere disse gruppene ennå selvfølgelig kan du stable henhold til rommet eller hva bare ikke stoppe og prøve å alfabetisere eller farge koordinere årsak som beveger seg bakover. Få alt flyttet inn i store grupper først. Poenget her er å virkelig se fremgang, slik at du er sikret at du kan fullføre flyttingen.
 4. 4
  Så nå har du fått alle dine glass sitter i spisestuen og kunst fôr gulvet i gangen stor. Nå trenger du bokser og sånt. Du trenger ikke å tigge på Craigslist eller gå bak hver butikk. Jeg kan ikke si navn, men bare tenk på områder største nasjonale rabatt klær avdelingen kjede butikk, men de får forsendelser hver dag og har egne containere for papp, bobleplast, skum og plast som er borte fra butikkene faktiske søppel. Prøv å få så mange bokser av samme størrelse som mulig. Ja, du vil trenge bokser fra små, mellomstore til store, men får mange av hver størrelse slik at du kan stable dem godt. For madrass poser som kan dekke sofaer også alt på områder største møbelforretning tidlig på dagen, og de vil fortelle deg den beste tiden som kommer. Du kan få stabler av gratis nyheter-annonse papirer fra matbutikk oppføringer.
 5. 5
  Samle to store ruller med klar tape, tykke markører, og sakser per rom.
 6. 6
  Nå til sub-kategorisere tenke på en max på tre måter du ønsker å dele hver gruppe. for eksempel klærne dine kan være vinter, sommer og overgangsstønad, eller topper, bukser og skjørt eller arbeid, uformell, og begge deler. Kontorrekvisita kan være penner, papir og skillevegger. Glass kan være klar, keramikk og porselen. Tenk på den måten du lever og ikke gå mer enn tre kategorier med mindre du har enkelte område eller prosjekt som ikke kan stoppes eller hindret av det faktum at du har en nødsituasjon flytte, og sette dette med dine nødvendigheter ovenfor. Hvis du kan få noen av gruppene pakket bort uten sub-kategorisere stor.
 7. 7
  Begynne å pakke.