Wkino

Hvordan flytte til en ny leilighet

Flytting kan være en morsom og spennende eventyr. Men det kan også være mye arbeid - og ikke minst veldig stressende. Her er noen forslag som kan gjøre overgangen litt enklere.

Trinn

Hvordan flytte til en ny leilighet. Før du bestemmer deg på en leilighet, gå gjennom alt du eier.
Hvordan flytte til en ny leilighet. Før du bestemmer deg på en leilighet, gå gjennom alt du eier.
 1. 1
  Før du bestemmer deg på en leilighet, gå gjennom alt du eier. Har du virkelig lyst til å lese den boka igjen? Har du behov for at mange minnemynter kaffekopper? Kvitte seg med alt du egentlig ikke ønsker. Det vil spare tid, penger og problemer med å flytte den, og den nye plassen vil ha en ryddig utseende.
 2. 2
  Få bokser fra dagligvarebutikker (eller andre butikker) i stedet for å kjøpe dem. Ikke se bort fra verdien av store plast søppelsekker - bare være forsiktig med å kaste dem ut!
 3. 3
  Velg bokser i størrelser som vil være lett for en person å bære, bare i tilfelle du finner deg selv å flytte det meste av det på egen hånd.
 4. 4
  Starter flytteprosessen så snart du kan finne tid til. Jo mer uvesentlig elementer du kan pakke så tidlig som mulig, jo mindre vil du trenger å bekymre deg når det kommer ned til ledningen.
 5. 5
  Pass på at du pakker knuselig elementer (retter, nips, bilder, et cetera) i gamle aviser, håndklær, sengetøy, med klær.
 6. 6
  Hvis du har mange bøker, pakke noen i mange bokser, i stedet for alle i noen.
 7. 7
  Etiketten bokser som du pakke -. Kjøkken, stue, bad, etc også lage en liste over innholdet i hver boks, for å gjøre det enklere å finne visse ting ved utpakking. Dette vil spare deg for masse tid og sorg når du kommer i ditt nye sted (og etiketten FRAGILE som sådan slik at movers vil vite å være forsiktig - forhåpentligvis vil de være). Farge-koding kan være en god idé også. Bare få fargede klistremerker, og sleng en rød en på boks for kjøkkenet, blå for soverommet, grønt for stuen, etc.
 8. 8
  Etter at du har forsvarlig pakket alle tingene dine... nå du står overfor beslutningen om å ansette movers, og finne ut hvem dine virkelige venner er, eller å være en ekte venn (og lagre $ $ $) og gjør så mye av det på egen hånd som du kan! (Hvis du har råd til det, leie en hederlig, forsikret flytte tjenesten oppført med BBB for den tunge ting og transport av det hele) (* spare $ ved å gjøre din egen pakking!)
 9. 9
  Lykke til, og kom i gang.

Tips

 • VELDIG VIKTIG sikkerhetsproblem: kjøretur med potensielle nye sted om natten, spesielt i helgene, for å se om stemningen er egnet til din livsstil. (Er det for mye støy? For mye trafikk? Altfor stille?)
 • Rengjør gamle sted like godt eller bedre enn da du flyttet inn - du vil sannsynligvis få en fin og sårt tiltrengt innskudd i retur for din innsats, og ikke minst en god fremtidig referanse.
 • Hold en rekke ruller med tape, søppelsekker, og markører rundt.
 • Når vi leter etter en ny leilighet, sørg for å se på leiligheten og ikke en modell. På denne måten kan du peke ut problemene til lederen som skal rettes før din flytte inn dato.
 • Pass på at den siste leietaker av den nye plassen ikke har fortsatt nøklene til dørene.
 • Ikke glem å belønne nyttige venner med pizza og / eller drikke for deres innsats.
 • sørg for at du har gitt ditt forrige apt. mgr. ønsket varsel om ditt forventede trekk - men bare etter at du har funnet den nye plassen
 • Tips dine movers tilsvarende - de jobber hardt. (Bare pass på at eventuelle skadede elementer er redegjort for, og returnert uten kostnader for deg.)
 • Hvis du har mulighet til å møte noen som bor i din potensielle nye bolig, spør dem hva de tenker, men husk det er bare deres mening.
 • Få dine verktøy frakoblet ved din eldre hjem og koblet til ditt nye hjem - Gass, elektrisitet, vann, internett, kabel, Telefon. Husk å holde oversikt over alle innskudd du betaler slik at du kan sørge for at de blir refundert ved ditt neste trekk.
 • Oppdaterer din adresse med alle relevante institusjoner - Mobiltelefon, forsikring, lån, Financial (kredittkort, Banker), Government (USPS adresseendring, bil registrering, førerkort), Arbeidsgiver
 • Hvis du ikke er sikker på hvor du skal flytte, spør venner, andre ansatte, lokale meglerkontorer, og selvfølgelig din lokale søndag papir.
 • Din nye utleier / manager vil fortelle deg hva verktøyet alternativer er tilgjengelige for deg.
 • Alltid være klar over alle aspekter av din ny manager-leietaker kontrakt, og kjenner dine rettigheter - og ikke misbruke dem!

Advarsler

 • Mens alle gulv er mistenkt, leiligheter i første etasje og kjeller nivåer er de enkleste mål for innbruddstyver.
 • Flyttebyråer er regulert av Federal Motor Carriers Safety Administration ( http://www.fmcsa.dot.gov ) og er pålagt ved lov å gi deg en brosjyre om dine rettigheter og plikter når du flytter. Sørg for at du får en fra mover din.