Wkino

Hvordan bygge en bro i skogen

Woods er gode steder å gå turer, men av og til en bekk eller liten elv kan skjære over banen, og tvinger deg til å endre kurs. Broer kan gi en løsning, og her er hvordan du kan bygge en.

Trinn

Hvordan bygge en bro i skogen. Finn den smaleste delen av bekken eller elva.
Hvordan bygge en bro i skogen. Finn den smaleste delen av bekken eller elva.
 1. 1
  Finn den smaleste delen av bekken eller elva. Dette vil gjøre det enklere å finne logger som er lange nok til å ligge over bredden av elven.
 2. 2
  Finn to sterke loggene som er relativt like lange. Hold hver i brysthøyde, og deretter slippe dem på bakken. Hvis de gjør en knekk eller bryte, de er ikke egnet for dette prosjektet. Også sjekke for å sikre at de er tykke nok. Hver loggen bør være en tomme tykk for hver fot av sin lengde. For eksempel bør en seks fot lang loggen være minst seks inches tykt.
 3. 3
  Legg dem over bekken. Legg igjen en margin på minst en fot av loggen på hver bank av bekken. Ellers kan loggene knipse i kantene eller gli ut av bekken bank. For en typisk walking bro, bør stokkene være omtrent to meter fra hverandre. Hvis det ikke er mye av en bank på den ene eller begge sider, eller om de er veldig lav på vannstanden, så brua bør heves (beskrevet nedenfor).
 4. 4
  Løft broen, om nødvendig. Hvis stokkene lagt over bekken er mindre enn en fot over vannet, heve brua er nødvendig, slik at det ikke vil vaske bort under en storm eller flom. Sett hver ende av brua din på en tykk stokk eller stein, slik at denne nye basen er flat, jevn, og at stiftelsen ikke vingle.
 5. 5
  Lå korset pinner. Finn pinner som er relativt tykke og lange nok til å ligge over toppen av de to loggene fundament (følg 1 tomme pr regel en fot). Legge pinnene tett sammen, mindre enn en tomme fra hverandre. Hvis styrke er et problem, kan det være nødvendig å flytte foundation logger tettere sammen slik at de er bare 1 1/2 meter fra hverandre.
  • Hvis du ønsker en bredere bro du trenger en litt annen utforming, se "Bredere Bridge"-delen.
 6. 6
  Piske broen. Når du har alle av korset pinner lagt vinkelrett over toppen av stiftelsen logger, piske alt sammen. Ved hjelp av hyssing eller tynt tau, knytte korset pinner til loggene og til hverandre tett, og pass på korset pinner trill ikke eller vri under vekten.
 7. 7
  Pave broen. Dette er valgfritt, men det vil øke levetiden på broen din og forbedre dens nytte og attraktivitet.
  • Finn gjørme eller leire tykk nok til at den ikke kjøres gjennom fingrene når de er spredt fra hverandre, og bruke en spade til å overføre den på broen. Fortsett å måke gjørme eller leire på broen din til det danner en skorpe 1,5-2 inches tykke. Legg små steiner for ekstra styrke.
  • Fullfør rydder din bro ved pakking to inches av tørr jord på toppen av gjørme / leire lag, og til slutt gå sakte over broen å pakke ned denne endelige laget.
  • Hvis du finner flekker som gjørme / leire holder faller gjennom, bruker pinner til å lappe hullet.

Bredere bro

 • For en bredere bro, vil du trenge mer enn to basen logger. Hvis du vil ha en bro som er 3 til 4 meter bred, vil du trenge minst tre basen logger, og ett ekstra logg for hver økning på 2 meter bredde.
 1. 1
  • Lå flere kryss pinner i en forskjøvet mote over grunnlaget logger, bygge bro tomrommene mellom de store stokkene, følg deretter trinnene ovenfor vedrørende surring og asfaltering.

Tips

 • Hvis du tar sikte på å gjøre broen så sterk som mulig, påfør et tynt lag av skitt i rydder prosessen ovenfor, så skitt er veldig tung!

Advarsler

 • Husk at broen ikke vil vare evig. Broen vil begynne å råtne, og bli svakere over tid.

Ting du trenger

 • Flere logger / pinner
 • Leire eller gjørme
 • Tørr jord
 • Spade