Wkino

Hvordan bli kvitt mus naturlig

Frastøter og fjerne gnagere fra hjemmet ditt kan være en problemfri, men her er noen raske og enkle instruksjoner for å holde gnagere bort i deres naturlige habitat!

Trinn

Hvordan bli kvitt mus naturlig. Prøv peppermynteolje.
Hvordan bli kvitt mus naturlig. Prøv peppermynteolje.
 1. 1
  Prøv peppermynteolje. Peppermynteolje er en naturlig avskrekkende. Lukten er rett og slett for intens for gnagere, og de vil ikke prøve å gå i nærheten av det. Det hjelper også å maskere lukten av noen velsmakende retter som har vært savnet ved rengjøring. Du kan få peppermynte olje i de fleste helsekostbutikker og enda noen store dagligvarebutikker. Plasser en dråpe eller to på en bomullsdott. Plasser bomull baller i områder der mus er sannsynlig å komme inn i huset, ved døråpninger eller varme ventiler, etc. En annen nyttig avskrekkende er å vokse peppermynte planter nær innganger. Du kan bruke mynte i matlaging samt det som serverer et avskrekkende formål.
 2. 2
  Tett mulige oppføringer. Mus kan få gjennom små hull (hvis hodet kan komme gjennom, kroppen kan), men den beste måten å ha en mus gratis hus er å lukke eventuelle oppføring. Mens dette kan være vanskelig å oppnå i gamle hus, er det den mest effektive løsning. En god måte å styre opp små hull er ved hjelp av grønne kjøkken pads (de som brukes til rengjøring panner og slikt) kuttet til riktig størrelse.
 3. 3
  Hold deg stålull i mus hull. Stålull pads vil hindre mus fra å bruke hullet til å komme tilbake inn i huset ditt. Enda bedre er det for tøft for mus å tygge gjennom.
 4. 4
  Plasser kar av brukt pus kull rundt innganger huset. Musene vil snuse lukten av katt urin og klare av i en håndvending.
 5. 5
  Bruk tørket slange poo. Besøk en lokal reptil sentrum, zoo, eller dyrebutikk og be om litt tørket slange poo. Sted i nærheten av inngangspartier og på steder der mus synes å gå, utilgjengelig for barn og kjæledyr.
 6. 6
  Killing gnagere vil ikke holde mus gått for lang (når dyr blir drept, vil flere flytte på for å bruke tilgjengelige ressurser) og kan faktisk føre til en midlertidig økning i matvarekjeden, forårsaker gjenværende gnagere å rase. Dette skaper en ond drap syklus der mange dyr vil lide og dø unødvendig.
 7. 7
  Prøv en human felle. Det finnes feller som fanger mus i en boks. Musen kan komme inn, men ikke ut. Dette kan være en human måte å fange mus, når du fange dem, må du slippe dem minst en kilometer fra hjemmet ditt, kanskje et tungt skogsområde å gi dem et annet sted å gå.
 8. 8
  Zappe med pip. Det er en elektronisk enhet som avgir en pipelyd som gnagere hater. Denne lyden er ikke fare for hunder og katter, og kan kjøpes på jernvareforretninger (f.eks Home Depot i Europa har disse for ca US25€). Disse fungerer veldig bra i de fleste hjem miljøer, vanligvis en enhet på hver hjemme-nivå vil fungere.
 9. 9
  Holde hjemmet rent. Hvis det ikke er noe å spise, vil de være mindre sannsynlig å bli. Hvorfor ikke gå ut på middag i stedet? Seriøst, derimot, holder all mat er lagret riktig i lufttette beholdere og på steder som er trygge fra mus angrep.
 10. 10
  Sett dine søppelbøtter så langt unna som mulig fra hjemmet ditt. Mus lukter det og bli tiltrukket til huset ditt.
 11. 11
  Blanding av organiske løsninger. Selskaper som http://www.earth-kind.com bruk blandinger av organiske løsninger som ikke ville være kostnadseffektivt å kjøpe for store programmer.
 12. 12
  Kaste et håndkle over musen. Det vil holde seg under håndkle for en kort tid. Sette en omvendt papirkurv over håndkleet. Brette de eksponerte biter av håndkle under kurven, slik det er i kontakt med bakken. Skyv en LP plate, eller et stort stykke papp under kurven og håndkle. Snu forsiktig opp på riktig måte. Ta ut og gå (eller kjøre!) Kurven, mus og håndkle så langt fra hjemmet ditt som mulig, når du er minst 200 meter fra hjemmet ditt, slipper du museknappen.
 13. 13
  En huskatt kan også ta seg av problemet: Spesielt hvis du har en utendørs / innekatt, blir de brukt til jakt for å finne sin egen mat, og kan spore opp som mus, men pass på, ikke alle katter har nok energi eller selv- ønske om å jakte mus.
 14. 14
  Hunder har forskjellige immunforsvar enn katter, og kan derfor ikke være i stand til å håndtere de mulige sykdommer som mus bære, det er best å sette opp mus midler i stedet for feller i ditt hjem. Ville ikke du heller holde musene ute i første omgang i stedet avtale med dem i ditt hjem?
 15. 15
  En låve ugle er det beste. En familie på låven ugler kan spise 15 mus en natt! Bygge et krisesenter boks i hagen din for å tiltrekke seg noen inn på din eiendom, men sørg for at den ly boksen har ingen spiker eller sikkerhetsrisikoer, og noen typer ugler er truet, og du kan tiltrekke seg andre typer ugler enn låven ugler (hvis de er skadet, kan du bli belastet med et beløp, og du vil bli trenger å betale veterinær regningen for uglen)

Tips

 • Hold et rent hjem.
 • Forsegle noen portrom en mus kan bruke til å gå inn i huset.
 • Prøv å plassere en "peppermynte ball" under eller nær papirkurven kan.
 • Fersk Cab er en organisk blanding som kommer med en garanti hvis det ikke fungerer for deg. Også satt feller med søt mat du tror mus vil gå for som fig Newton eller noen form for søt.
 • Røyk i form av røkelse er et alternativ naturlig avskrekkende, men du kan ikke sette den i de samme trange steder som peppermynte baller.
 • Låne en venns katt, eller besøke det humane samfunnet og vedta.
 • Killing store antall av dem vil ikke løse noe, som forklart ovenfor.

Advarsler

 • Noen mus er i stand til å gjenkjenne og unngå vanlige musefeller
 • Mus og rottegift kan være giftig for mennesker og andre dyr.
 • Mus er ofte infisert med lopper, flått, og / eller midd. Hvis en infisert mus er drept via felle eller gift, vil dens parasitter slutt forlate kroppen på leting etter en ny vert. Dette kan være spesielt opptatt av hundeeiere eller de med små barn.
 • Et dyr som spiser en forgiftet gnagere kan også bli syke eller dø av forgiftning.
 • Mus avføring kan være farlig for helsen din. Spray enhver avføring med blekemiddel eller andre desinfeksjonsmidler (eg. rubbing alkohol) før du rengjør dem opp og ikke la dem berøre hud eller klær.
 • Ved legging mus feller, være sikker på at kjæledyr gnagere og andre små kjæledyr (f.eks frosker eller øgler) er i burene sine. Bedre ennå, bli dem har på en venns hus til de pelskledde inntrengerne er fjernet.
 • Mus kan være resistent mot antikoagulerende gifter (f.eks warfarin) eller arsen.
 • Det samme kan sies om en død mus. Ikke ta dyret med bare hendene.

Ting du trenger

 • Peppermynteolje
 • Stålull pads
 • Kitty søppel
 • Feller
 • God kvalitet på mat lagring
 • Gammel Towel
 • Papirkurv
 • LP posten eller lignende lite kort