Wkino

Hvordan å opprettholde ditt basseng

Hvis dine øyne brenne, føles huden tørr, og du merker at vannet er mindre enn krystall når du svømmer i bassenget, kan det være at du ikke har vært å opprettholde ditt basseng riktig.

Trinn

Hvordan å opprettholde ditt basseng. Vedlikeholde klor nivåer på.
Hvordan å opprettholde ditt basseng. Vedlikeholde klor nivåer på.
 1. 1
  Vedlikeholde klor nivåer på 1 - 31> ppm. Klor må kontinuerlig lagt til bassengvannet, fordi når det kombineres med organiske forurensninger i bassenget som det har å gjøre for å drepe dem off-den er gjengitt inaktiv Klor må legges gradvis;. Det bør aldri bli dumpet i vannet ppm.>, og pinner eller tabletter bør aldri bare plassert i skimmer-eller det vil passere gjennom VVS din svært konsentrert før de blir fortynnet i bassenget, og ruste dine rør og utstyr. Flytende eller automatisk klor feeders er det beste valget for å sørge for klor tilsettes gradvis og trygt.
 2. 2
  Sjekk ph. PH er den relative surhet eller nedrighet av bassengvannet. Din basseng pH-nivåer bør være mellom 7,6 og 7.8.7.6> Hvis nivået er for lavt, blir vannet korrosivt-og du kan se skade på basseng utstyr. Hvis det er for høyt, vil du se sjan på flisene. Vann med en off-balanse pH vil også skade sanitizer-så det vil ta mer og mer klor for å holde bassenget rent. Det meste av informasjonen du har vil fortelle deg å holde pH mellom 7.6 til 7.4. Denne informasjonen er basert på en indeks som brukes for offentlige vann-systemer, ikke svømmebassenger.
 3. 3
  Sjekk alkalitet. Alkaliske stoffer oppløst i bassengvannet bidra til å balansere pH-og gjøre den pH-verdier mer motstandsdyktig mot endring. Dine alkalitet nivåer bør være mellom 80 og 12080> ppm (som står for "parts per million"). Hvis alkalitet nivået er for lavt, vil du se at bassenget vann hjulene fra lav til høy pH nivåer, noe som kan skape kaos på utstyret. Hvis alkalitet nivået er for høyt, vil du ha en svært vanskelig tid å justere pH-verdier når de må endres.
 4. 4
  Overvåke kalsiumhardhet en gang i året. Kalsium kan også føre til korrosjon, skydekke, og skjemmende buildup i bassenget. Dine kalsium skal være mellom 150 og 250150> ppm. Det er vanligvis ikke vanskelig å endre kalsium nivåer hvis de er off, sjekk nivåene en gang i året eller ta en prøve av vannet til en profesjonell, eller bare ringe deg lokale vannverket og be dem hardheten på vannet

Tips

 • Bruk nesen. Hvis bassenget vannet lukter det har for mye klor, er det sannsynligvis ikke nok. Ved første som kan høres ulogisk, men det er sant. Som du legge klor til vannet noen forblir "gratis", eller "tilgjengelig", for å gjøre den jobben og desinfisere, og noe av det festes til ammoniakk og andre molekyler, danner "kombinerte" klor, eller "chloramines". Hvis du fortsetter å legge klor, til slutt vil du nå det som omtales som "break point", hvoretter tillegg av mer klor resultater bare i en økning i fritt klor. Det er hva du vil! Fritt klor er luktfri. Kombinert klor lukter. Legg mer, ikke er mindre, klor til vannet. Se kjemiske produsenter anbefalinger for "sjokkerende" bassenget.

Advarsler

 • Ikke glem å regelmessig teste vannet. På den måten ingenting vil snike seg innpå deg og du vil ikke bli tatt ut med en grønn bassenget.