Wkino

Hvordan bruke munnvann for husholdning problemer


Gjør din munnvann jobbe litt hardere. Du kan ikke innser dette, men det er nyttig for ganske mange jobber rundt huset og etterlater en nydelig duft bak også! Munnvann er ikke bare for å gjøre munnen synes ren og frisk!

Trinn

Hvordan bruke munnvann for husholdning problemer. Rengjør skjermen og la en minty duft (men ikke for LCD-skjermer!).
Hvordan bruke munnvann for husholdning problemer. Rengjør skjermen og la en minty duft (men ikke for LCD-skjermer!).
 1. 1
  Rengjør skjermen og la en minty duft (men ikke for LCD-skjermer!). Med en hvit papirserviett fuktet med en mint flavored munnvann, kan du fjerne flekker og støv fra skjermen på skjermen. Som en skjerm renere, er munnvann et røverkjøp. Basert på en pris på bare US5€ for 42 gram - litt mindre enn fem cent en unse - det koster mindre enn en krone å rengjøre skjermen. Bare et viktig notat - dette trikset fungerer best på glass skjermer og er ikke anbefalt for dataskjermer som bruker en LCD.
 2. 2
  Bruk den på badet utover munnen. De plakk-busting ingredienser i munnvann effektivt rent toalett boller og drepe bad bakterier. Hell to gram av munnvann i toalettskålen og la væsken stå i 30 minutter. Følg opp med en rask swish med toalett børste og deretter flush.
 3. 3
  Gjør en lukt-eater på kjøkkenet. Arbeide med hvitløk og løk kan la hendene med en sterk lukt lenge etter at maten er kokt. Å zappe duften, suge en bomullsdott med munnvann og bruke den til hendene. Dette tipset fungerer best når du lar munnvann tørke før skylling. På samme måte kan munnvann eller bare ren alkohol også forvise underarm lukt under en middag nødsituasjon.
 4. 4
  Gjør det til en stor Klesvask hjelpemiddel. En kopp alkohol-basert munnvann er stor for å drepe bakterier i tøyet, særlig hvis du vasker svært skittent tøy. Legg til regelmessig syklus.
 5. 5
  Lag en anti-sopp behandling. En blanding av munnvann og vann (25 prosent munnvann og 75 prosent vann) kan sprayes på anlegget blader lider av mugg og sopp. Bruk en gang i uken. I mellomtiden kan milde tilfeller av fotsopp og toe sopp behandles med munnvann. Suge en bomullsdott med (sukkerfri) munnvann og bruke den til foten flere ganger om dagen. Den fotsopp kan forsvinne i løpet av dager, men toe sopp vil trenge profesjonell medisinsk råd.
 6. 6
  Bruk den som en rimelig hudbehandling. Alkohol og bakterier-kampene ingredienser som finnes i de fleste sukkerfrie munnskyllevann er stor for frisket opp huden din, i henhold til Leserens Digest. Munnvann er gode på å fjerne skitt og rester fra ansiktet. Skyll med kaldt vann.

Tips

 • Test alltid et område av huden før du bruker som en behandling for huden. Hvis du har problem hud, kan dette gjøre problemene verre.

Ting du trenger

 • Munnvann av valget
 • Gni klut (hvor relevant)
 • Bomull Balls (hvor relevant)