Wkino

Hvordan å holde hjemmet fritt for gnagere

Gnagere er overalt, og de ønsker en gratis tur. Enhver tilgang du gir dem til mat, vann, varme og ly vil bli oppdaget. Nøkkelen til gnager-proofing ditt hjem er å hindre dem fra å komme inn.

Trinn

Hvordan å holde hjemmet fritt for gnagere. Rengjør krypkjeller.
Hvordan å holde hjemmet fritt for gnagere. Rengjør krypkjeller.
 1. 1
  Rengjør krypkjeller. Hvis du har fått gnagere, vil du se isolasjonen henger ned (de liker å hekke i det) og avføring på dampsperren. Hvis det er dårlig, kvitte seg med begge. Når området er rent, kan du se hva som må gjøres. Gnagere kan bære noen ekle sykdommer (Hantavirus for en, men det er sjelden), så det kan være lurt å ha høy kvalitet åndedrettsvern.
 2. 2
  Se deg rundt på innsiden og utsiden av krypkjeller. Grundig undersøke for noen åpning 1/4 "eller større. Steng eventuelle gjennomgå plass dører med en faktisk dør i stedet for en uformell nedleggelse som et trestykke dratt over en åpning. Du kan stappe små åpninger med stålull. Medium åpninger kan tettes med 1/4 "metall duk (mesh) stiftes på plass over åpningen. Sørg for å sjekke hvor avløp, elektrisk og oppvarming går inn og ut huset ditt.
 3. 3
  Kontroller utsiden av huset svært grundig. Fyll eller bro hull der huset møter bakken for å hindre oppføring. Du bør sikkert komme opp på taket forberedt på å fylle hullene der vents avslutte taket og hvor to taket linjene krysser hverandre. Ta med hardware klut og fyllstoffer som brukes i krypkjeller. Dette er viktig fordi trelevende rotter har ikke noe problem å hoppe på huset, beveger seg i, og finne veien til din sjenerøse forsyninger av mat, vann, varme og husly.
 4. 4
  Sjekk loftet for å se om du har noen aktivitet der oppe. Sett noen feller opp, se etter åpninger for å fylle, og husk å tilbakestille feller ofte før du har ingen aktivitet.
 5. 5
  Trim tilbake noen trær med grener nær taket for å bremse ned taket hopping.
 6. 6
  Hvis du bare hadde en mindre angrep, satt noen feller. Dette bør gjøre det. Sett ned masse, først uten å sette dem. Dette kalles prebaiting, og de får den ideen at agnet på den lille tre-plattformen er trygg. Peanøttsmør gjør en god agn. Etter prebaiting, sette feller. Sørg for å sjekke dem.
 7. 7
  Hvis du har en dårlig angrep, og de ​​er i veggene, la noen få utganger slik at de kan komme seg ut og ikke dør inne i huset. Etter at de er alle borte, forsegle hullene.
 8. 8
  Rengjør garasje, og tilbake soverommet. Rotter tror rot er en nydelig, usjenert sted å leve. Garasjeporter er vanskelig å utelukke grunn av små åpninger rundt utsiden av døren, og det faktum at du trenger å åpne døren. Ring goodwill, Got St. Vincents eller 1800 Junk å tømme ut ting.
 9. 9
  Når du er ferdig, og du tror du har løst din gnager problem, skifte ut den defekte isolasjon og dampsperre i krypkjeller. Se for frysing rør hvis du trekker isolasjon om vinteren.
 10. 10
  PROBLEM MED garasjeporter. Garasjeport tetning brukes til å tette åpningen mellom omkretsen av en garasjeport og dørkarmen. Materialet som brukes er laget av et fleksibelt gummi, som er utsatt for tygging av mus og andre gnagere. Gnagere tygge gjennom de nedre hjørnene for å få tilgang til det nye hjem. LØSNING: INSTALLER metall på nedre hjørner. "GARASJEPORT RODENT Guard" er en 6 cm stykke av metall i form av en "V" er spesielt utformet for å være festet til garasjeporten tetning hvor forseglingen møter bakken. Garasjen / home vil da være bedre beskyttet mot pesky gnagere snike inne.

Tips

 • Hold all fugl mat og fôr i forseglede, metallbeholdere. Hvis du har en dårlig angrep, vil du kanskje slutte å holde fugl mat, fuglebrett og kjæledyr retter rundt (bare mate hunden rester!). Hold din egen mat i forseglede beholdere, også (som Tupperware Modular Mates).
 • Sjekk for hull etter at du har noen reparasjoner som er gjort i konvolutten av huset ditt, og sjekke det i våren og høsten når gnagere beveger utenfor og inn igjen.

Advarsler

 • Tett nedsiden hjørner av været segl på garasjeporten så Gnagere ikke klarer å "tygge". En 6-tommers stykke metall i form av en "V" festet til VÆRET SEAL vil løse denne sårbare svakt punkt. Garasjeporten RODENT vakt.
 • Virkelig alvorlige infeksjoner krever profesjonell hjelp. Ikke bruk insektsfangeren for snekker arbeid hvis du kan hjelpe den, som de belaste mye. Hvis du ikke er hendig, ansette en altmuligmann som ikke tankene krypkjeller arbeid å gjøre unntaket for deg. Det finnes også tjenester for å rense krypkjeller og hale vekk den mislykkede rusk og tjenester til reinsulate som er faktisk ganske rimelig. Spør noen entreprenør venner du har til referanser til en god isolasjon service.

Ting du trenger

 • Plukk opp 3 meter på 1/4 "mesh hardware klut. Du kan trenge mer.
 • Du trenger en ledning klipp å kutte mesh i biter til å passe åpninger.
 • Stiftepistol med stifter. Ikke noe fancy.
 • En pose med stålull.
 • Spray Skum i bokser, men det vil ikke holde ut en bestemt rotte.
 • Caulk for svært små åpninger. Overmalbar er best for synlige områder.
 • Utskifting isolasjon og dampsperre.
 • En venn til å komme over for å hjelpe deg å bli kvitt ting. Tante Millie vil aldri vite at du ikke har det lenger (hva "det" er).