Wkino

Hvordan å muntre opp et kjøkken

Kjøkkenet er ofte sentralt i et hjem, både fysisk og i ånden de låne til huset. Hvis din virker trist eller uinspirert, her er noen ting du kan gjøre for å gjøre kjøkkenet en lykkelig del av ditt hjem:

Trinn

Hvordan å muntre opp et kjøkken. Bruk matvarer som dekorative elementer.
Hvordan å muntre opp et kjøkken. Bruk matvarer som dekorative elementer.
 1. 1
  Rengjør og organisere ditt kjøkken. Uavhengig av hvor gammel eller ny kjøkkenet ditt er, er at haugen av skitne retter sitter i vasken ikke inspirerende eller cheery. Videre trenger år med akkumulert oppskrift skriblerier, kokebøker, ødelagte redskaper og annet kjøkkenutstyr brukerutstyr en og annen sortering gjennom å sikre at du bare bruker de beste, pålitelige verktøy og at du finner din favoritt oppskrifter med letthet.
 2. 2
  Lyse opp rommet. Legg til eller erstatte lysarmaturer, åpne blinds, og vurdere å installere et takvindu, hvis du har den muligheten. Lys på kjøkkenet lar deg se hva du gjør og også lyser opp rommet. Du kan også finne deg selv inspirert til å rydde opp oftere.
  • Vurdere å ha spesifikke spotlights installert i løpet arbeidsområde områder. Det er lettere å se hva du gjør, spesielt når skjæring, carving og hakking mat, under et sterkt, direkte lys. Ekstra lys lyser også opp plass på kjøkkenet.
  • Om vinteren vil en mer lyse kjøkkenet bidra til å opprettholde alles cheeriness.
 3. 3
  Få farge. Male veggene om du kan gjøre det. Henge dekorative gjenstander. Velg eller gjøre håndklær, grytekluter, kjøleskap magneter, og andre dekorative element som streiker din fancy, du kan til og med tema dem alle i visse farger og mønstre.
  • Gå for rike, skarpe farger.
  • Gå for friske, lyse farger.
  • Velg farger du liker, uansett om de er moderne i år.
  • Hold dekorative elementer vekk fra arbeidsflater og steder de får altfor skittent, for raskt. Ekstra arbeid eller rengjøring gjør ikke for et lystig kjøkken. Det er også en god ide å bruke dekorative elementer som er lett å rengjøre. Dekorative tallerkener, for eksempel, kan være i stand til å gå rett i oppvaskmaskinen.
 4. 4
  Bruk matvarer som dekorative elementer. Matvarer er hva kjøkkenet ditt handler om, så legg dem på skjermen. De vil se bra ut, og muligens også inspirere deg til å lage mat. Her er noen gode valg:
  • Frukt og grønnsaker. Velg en rekke fargerike, sesongens grønnsaker og og vise dem i en bolle eller kurv på disken din. Så, sørg for å bruke dem i matlaging og holde dem lager og frisk. Du skal spise bedre på den måten også.
  • Bønner og korn. Du bør også planlegge å bruke disse ganske regelmessig, men det er ingen grunn til at du ikke kan lagre noen i klart glass krukker på disken eller på en åpen hylle mens du får dem. Bønner og erter kommer i alle slags flotte farger.
  • Bevarte elementer i glasskrukker. Fra hjemmelaget syltetøy eller pickles til fancy urt eddik og oljer, det er mange å velge mellom. Hvis du har tenkt å spise disse elementene, sørg for å bruke dem innenfor holdbarhetsdato og roter i nye regelmessig. Også holde dem vekk fra direkte sollys og ikke utsettes for varme.
 5. 5
  Bruk kjøkken verktøy og redskaper som dekorative elementer. Heng en pott rack, bruker en redskap jar, eller sette fargerike bord ware bak glass skap dører der det kan sees. Alle disse tingene gjør kjøkkenet ser levde i, og kan oppfordre deg til å leve i det mer.
  • Kobber er en favoritt for å lage et kjøkken cheerier, som det er lyse, reflekterende og elegant. Velg panner, en kjele og andre gjenstander laget av kobber og ordne dem dekorering. Kobber elementer er ikke billig, men så gjør et par stykker gå en lang vei og sjekke ut secondhand butikker for eldre kobber kokekar.
 6. 6
  Legg planter. Ikke alle kjøkken har naturlig solrike vinduer, men det er mulig å dyrke planter fortsatt, selv under kunstig lys.
  • En vinduskarmen urtehage er et flott tillegg til ethvert kjøkken. Det vil legge til farge og duft til kjøkkenet og til matlaging.
 7. 7
  Ta hensyn til sitteplasser og spise områder. Mange kjøkken er ikke bare for matlaging. I stedet har de bar sitteplasser, frokost kriker, eller spisebordet selv. Hvis du har et slikt sted på kjøkkenet, rydde det opp, og inkludere utvalgte farger og styling elementer der.
 8. 8
  Cook. Nei, det er ikke en del av innredningen, men bruker kjøkkenet til sitt formål er en fin måte å muntre opp. Her er noen gode grunner til å lage mat i ditt eget kjøkken:
  • Du vil lære mye om mat og matlaging.
  • Du vil nyte lukter og smaker av mat.
  • Du vil bruke mindre penger på mat hvis du kjøpe ingrediensene og forberede dem selv.
 9. 9
  Inviter venner. Ingenting forbedrer et rom som stor bedrift.

Tips

 • Husk å tørke søl av kjøkken dører og ovnen dør som de skjer. De overdøve den lyse utseendet på et kjøkken og igjen for lenge, de er mye vanskeligere å fjerne.
 • Hold gulvene vasket og vasket regelmessig. Når gulvet blir skittent, pleier det å få ned hele tonen i et kjøkken og får den til å se kjedelig.
 • Hvite splashbacks, kan fliser og tellere være en fin måte å ha en grunnleggende, nøytral kjøkken som kan være kledd opp med kjøkkenutstyr, dekorasjoner, tallerkener, gryter og panner, og andre sprut av farger som passer din sesongmessige humør. Endre fargetemaet lagt til den hvite bakgrunnen hver sesong kan være en del av moroa ved å gi kjøkkenet en frisk følelse og det er fort gjort.

Advarsler

 • Noen kjøkken kan føle "too bright". I dette tilfellet, må du installere en god blind som holder solstrålene ut i løpet av steketiden, men fortsatt tillate inn nok lys til å nyte og se etter. Også, er hvis solskinn den viktigste kilden til lysere kjøkkenet, tone ned noen av maling farger som brukes.
 • Hvis kjøkkenet føles kjedelig, unngå sorte benkeplater, splashbacks, fliser og maling. Også unngå svart kjøleskap og andre hvitevarer. Vær på vakt mot mørke blått, rødt og grønt også.

Ting du trenger

 • Pyntegjenstander
 • Paint (valgfritt)
 • Rengjøring elementer