Wkino

Hvordan lage en kite ut av en plastpose

Lyst til å lage din egen kite hjemme, for nesten ingen kostnad? Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan lage en kite ut av en plastpose. Finn en plast handlepose.
Hvordan lage en kite ut av en plastpose. Finn en plast handlepose.
 1. 1
  Finn en plast handlepose. Det trenger ikke å være stor - en som er standard størrelse fungerer.
 2. 2
  Brett plastpose i to vertikalt. Pass på at den er flat, og selv.
 3. 3
  Skjær ut kite form. Her er de kuttene du trenger for din kite:
  • Skjær av bunnen av sekken. Plasser den saks 2 eller 3 tommer (5 eller 7,5 cm) opp fra bunnen, og kuttet slik at alle bunchiness er fjernet.
  • Skjær posen på midten, fra bunnen rett opp til midten av posen.
  • Et snitt fra midten av posen tilbake ut til folden, ved en 45-graders vinkel.
 4. 4
  Lagre den seksjon som inneholder det meste av folden og satt til side resten av posen. Legge bitene ut flat. Du bør ha to uregelmessige femkanter.
 5. 5
  Skjær to pinner. En pinne bør være like lang som lengden av kite, fra topp til bunn. Den andre staven bør være bare litt lenger enn bredden av dragen, fra høyre til venstre.
 6. 6
  Tape lengre pinne til loddrette sentrum av kite. Tape den øverste enden (på spissen av kite) først. Før du tape den nederste delen, strekke plast litt og deretter tape pinnen på bunnen.
 7. 7
  Tape den ene enden av kortere pinne til venstre hjørne av kite.
 8. 8
  Bøye den horisontale pinnen. Det er, bøy den litt mot det øverste hjørnet av kiten slik at det bøyer seg når den beveger seg fra venstre til høyre. Tape høyre hjørne.
 9. 9
  Tape to kleber seg sammen. Der spakene krysse, bruke litt tape til å feste bøyde delen til den vertikale pinnen.
 10. 10
  Skjær ekstra plast i strimler og knyt sammen. Dette vil være halen på din kite, og det skulle ende opp med å bli et par meter lang (eller en meter, gi eller ta en bit). Du kan bruke forskjellige farger for å legge mer stil til halen din.
 11. 11
  Tape ene enden av halen til bunnen av kite.
 12. 12
  Klipp to små hull i plasten. Bruk av et spisst element for å lage et hull ved skjæringspunktet hvor de to pinner møtes, så vel som ved bunnen.
 13. 13
  Klipp et stykke av strengen en fot (30cm) i lengde. Skyv ene ende av strengen til de kryssende staver på den andre siden av plasten. Knyt fast. Gjør det samme med den andre enden. Nå har du "tøyle".
 14. 14
  Lag en med et hull i hodelaget på samme nivå som i skjæringspunktet mellom stengene. Kontrollere justeringen ved å trekke i snoren til den ene siden for å se om knuten er ved siden av (ikke over eller under) skjæringen.
 15. 15
  Bestemme hvor du skal knytte en sløyfe i hodelaget linje. Når du er ute, holder hodelaget strengen mellom tommel og pekefinger, slik at kite prøver å fly fra din hånd. Begynn i midten av hodelaget og gradvis bevege fingrene opp mot krysset. På et tidspunkt vil angrepsvinkelen være rett og kite vil fly best, så det er der du ønsker å knytte en sløyfe i hodelaget linje. Denne sløyfen trenger å gå opp eller ned avhengig av vindstyrke, så du må justere plasseringen for hver flyging økt.
 16. 16
  Kutte mer streng (med inntil 20 fot, eller 6 m, lang) og knytte det til hodelaget.
 17. 17
  Fly drage. Å fly, bare kaste den kite og trekke strengen som om du er fiske. Forlenge strengen mens du gjør dette. Du må kanskje gi den litt hjelp til å komme i luften ved å kjøre litt. Hvis ja, sjekk at bakken fremover er fri for hindringer som du sannsynligvis vil være på jakt opp som du gjør dette, og ikke konsentrere seg på bakken.

Tips

 • Vær forsiktig med å la ut strengen for fort. Din kite er mer sannsynlig å oppsøke steder det ikke bør gå (og setter seg fast i ting) hvis du gir den for lang "bånd".
 • Du ønsker ikke å fly i "vinden skygge" av bygninger eller trær - de gjør "humper" i vinden som kan gjøre din kite dykke eller vri. Glatt vinden er best. Det beste stedet å fly en kite er et bredt, vind sted uten hindringer ovenfor.
 • Du kan bruke ulike typer streng, for eksempel hyssing (få den tynneste slags mulig), fiskesnøre, eller håndverket streng. Ikke bruk tung streng.
 • Vinden er vanligvis sterkere høyere opp, så hvis du kan slippe ut mer streng og ha noen hjelpe lansere det for deg, det vil stige raskere og komme inn i god luft.
 • Dette designet er veldig lette. Noen lett bris vil gjøre kite slingre og fly. Hvis kiten ikke flyr godt og vingler eller dykk, bør du sjekke justeringen av hodelaget.
 • Hvis kiten ikke flyr godt, feste mer hale eller fjerne noen.

Advarsler

 • Se opp for kraftledninger.
 • Du bør være klar over været under flytid. Ikke fly din kite hvis det kommende været kommer til å være regnfull eller Hvis du ikke ønsker å bli tatt ut i det, det gjør heller ikke kite.
 • Se opp for små barn samtidig som kite. Babyer og småbarn kan lett kveles med plastposer. Også sørge for at de ikke svelge noen utklipp eller små biter av plast.
 • Hvis kiten blir viklet seg inn i en elektrisk ledning, må du ikke forsøke å få det. Du kan bli sjokkert. Ikke forsøk å klatre i et tre for å få en tapt kite heller. Det er mye tryggere hvis kite floker seg på det punktet at du kan nå uten klatring.
 • Ikke fly din kite hvis vinden er for sterk for kite å håndtere. Det kan bli ødelagt!

Ting du trenger

 • Plastpose (lett)
 • Tynne, bøyelige pinner
 • Flere meter av streng
 • Saks
 • Sterk, gjennomsiktig tape
 • Ekstra plast (for halen)