Wkino

Hvordan å lage en hamp kjede


Har du noen gang ønsket å lage din egen hamp kjede? Det er mye enklere enn det endelige produktet vises. Denne trinn-for-steg guide lærer deg hvordan du gjør det, ved hjelp av enkle makramé.

Trinn

Hvordan å lage en hamp kjede. Brett dine snorer i to.
Hvordan å lage en hamp kjede. Brett dine snorer i to.
 1. 1
  Kutt hamp.
  • Skjær en 5-yard (4,5 meter) lengde av hamp.
  • Skjær et lengde, dobbelt så lenge som smykke, pluss et par ekstra inches. Dette smykket vil være ca 1,5 meter (~ 0,5 meter) lang, så en enkelt verksted (nesten en meter) ville være passende.
 2. 2
  Brett dine snorer i to. Brett disse lengdene i to med kortere lengde på innsiden og 5-yard (4,5 meter) lengde på utsiden. Jo lenger 5-yard (4,5 meter) strengen vil gjøre opp "Knotter" ledninger, som vil bli brukt til å lage knuter, mens den korteste strengen vil være bærer ledninger, brukes til å forankre knop. Pass på at endene av hver streng linje opp jevnt.
 3. 3
  Knyt en halvstikk-knute på toppen av løkkene.
 4. 4
  Ordne ledninger. Sett kortere tråder på innsiden, og de lange tråder på utsiden.
  • Hvis du ikke kan få ledningene til å stille opp helt riktig, må du kanskje løse ditt knute, linje opp endene igjen, og RETIE knuten.
 5. 5
  Knyt en halv firkantet knute. Start med å ta tak i ledningen til høyre. Tegne det under de første to ledninger til venstre og over den siste. Lag en løkke med ledningen til høyre. Ta ledningen under de første to ledninger til venstre og over den siste.
  • Ta ledningen på langt igjen over de to midterste ledninger og gjennom løkken.
  • Tegn opp knuten. Holde de to center ledninger stram og trukket stramt parallelt til overflaten du arbeider på. Trekk de to utvendige ledninger opp på en vertikal vinkel som knuten går opp senteret ledninger. Stramme knuten når den når toppen.
 6. 6
  Fortsett knyting. For en flat utseende til hamp din, veksle den siden som du starter Trinn 4. For denne designen, fortsetter knyting til du kommer en tomme (2,5 cm) i lengde, eller om lag 17 knop.
 7. 7
  String en perle på de to center ledninger. Når den er sikker mot den siste knuten, knytte de to ytre ledninger i en firkantet knute under perle.
 8. 8
  Gjenoppta knyting med halv kvadrat knop som skissert ovenfor til du har knyttede 6 inches (15 0,2 cm).
 9. 9
  Fest et anheng. Når du har nådd omtrent midt på kjede ditt (6 eller 7 flere inches, eller 15 eller 17 cm, i dette tilfellet), kan du legge et anheng ved å sette den på nederste ledningen. Gjenoppta knyting som vanlig.
 10. 10
  Legge til en annen perle. Fortsett til knute unna anheng. Når du kommer til en lengde som passer på at mellom første perle og anheng, string den andre perle på de to center ledninger. Knot de to utvendige ledninger under.
 11. 11
  Fullfør knyting. For denne konstruksjon, en annen knute tomme (2,5 cm) fra det siste perle.
 12. 12
  Feste kjedet. Knyt en halvstikk-knute rett under siste halve firkantet knute. Du kan påføres lim på knuten som du knytte det for ekstra hold.
 13. 13
  Trim overflødig ledning. Skjær ca 5 inches (12,7 cm) fra overhand knute slik at du har rikelig med lengde for å justere og knytte kjede.
 14. 14
  Ferdige.

Tips

 • Du kan avslutte halskjede med en større perle som ville passere gjennom starter løkken som en knapp ville gjøre og vil fungere som et klipp.
 • Hekt sløyfe på toppen av kjedet til noe sånt som et dørhåndtak, en utklippstavlen eller tå. Du kan også tape den til en tabell, eller sikkerhetsnål den til jeans. Fest de to center strenger til noe så godt, og ganske enkelt manøvrere de ytre strenger. Dette vil hjelpe deg å opprettholde jevn spenning som du knytte din kjede.
 • For å gjøre en spiral utforming i stedet for et flatt halsbånd, ikke bytte side hver gang når knytte dine halv kvadrat knop..
 • Noen mennesker foretrekker å lage halskjeder uten lim, eller med et alternativ, fordi limet er vannløselig.
 • Gni hamp tråd med bivoks før start. Det bidrar til å holde knop stramt og også bidrar til å beskytte stykke fra å bli skitten. Du kan vanligvis finne barer av bivoks på hobby butikker.
 • Butterfly lange ledninger for lagring ved å pakke dem i et åttetall mønster rundt fingrene. Pakk dem i midten med gummistrikk, slik at de vil holde sammen.

Ting du trenger

 • En spole med hamp.
 • Saks.
 • Perler med store hull i dem (tilleggsutstyr).
 • Et stort anheng (valgfritt).
 • Vanlig hvitt lim eller håndverket lim (valgfritt).
 • Noen måte å knytte arbeidet ditt (valgfritt).