Wkino

Hvordan lage et vennskap armbånd

Vennskap armbånd er kult og lett å lage. De er også en fin måte å forbedre vennskap og er den perfekte gaver til dine beste venner! For å gjøre et vennskap armbånd, bare følg disse enkle instruksjonene.

Trinn

Hvordan lage et vennskap armbånd. Velg flere tråder av broderi tråd i ønskede farger.
Hvordan lage et vennskap armbånd. Velg flere tråder av broderi tråd i ønskede farger.
 1. 1
  Velg flere tråder av broderi tråd i ønskede farger. Broderi floss er tykkere enn vanlig tråd og kommer i mange forskjellige farger. Du må ha mer enn én farge for å skape en stripete effekt. Jo flere tråder du velger, jo bredere armbånd (og mer synlig i mønsteret) vil bli.
 2. 2
  Mål og kutt din første tråd. Måle en lengde på tråden litt lengre enn avstanden fra fingertuppen til skulderen din, og deretter klippe den.
 3. 3
  Benytt den avkappede tråd å måle og kutte de resterende tråder. Du må ha minst tre strenger for å gjøre dette armbåndet, men du kan ha så mange du vil. 4 til 6 vil gjøre en virkelig tynn armbånd, 8 til 10 vil gjøre en tykk en.
 4. 4
  Ikke føl deg forpliktet til å gjøre hver strand en annen farge, ved hjelp av samme farge flere ganger vil føre til flere (eller tykkere) striper i samme farge avhengig av hvordan du ordne dem.
 5. 5
  Pin armbåndet til buksa mens du gjør det. Knytte alle endene av trådene sammen i en firkant knute og fest den til noe. Det finnes ulike måter å holde armbåndet på plass mens du gjør det:
 6. 6
  Den vanligste metoden er å sette en sikkerhetsnål gjennom knyttede enden og deretter feste armbåndet til beinet på buksa (på låret) langt nok unna at, som armbåndet forlenger, betyr det ikke starte snikende opp overkroppen.
 7. 7
  Noen mennesker la litt ekstra tråd i begynnelsen for å knytte rundt en tå. Tær kan være praktiske holdere så lenge du er fleksibel nok til å nå dem.
 8. 8
  Spre trådene ut slik at, fra venstre til høyre, fargene er i ønsket rekkefølge. For å gjøre knyttede enden av armbåndet ditt mindre klumpete, prøv å ikke krysse trådene over hverandre for mye.
 9. 9
  For ytterligere teft, gjør flere korte fletter i armbånd før den spredte trådene ut til å begynne mønsteret. Senere kan du gjøre det samme i motsatt ende for å gjøre armbåndet mer interessant (og ikke minst lettere å knytte lukket).
 10. 10
  Knot helt til venstre tråd (tråd 1) rundt tråden umiddelbart til sin rett (tråd 2). Loop det over foran Strand 2, deretter rundt ryggen, og, til slutt, opp gjennom løkken du har opprettet. Trekk enden for å stramme Strand en inn i en knute. Gjenta for å lage en ny knute.
 11. 11
  Som du knute en tråd, holder strand 2 stram, på denne måten, vil du binde strand en rundt tråd 2, ikke med det.
 12. 12
  umiddelbar rett, bevege seg horisontalt over hele raden av tråder. Bruk samme metoden skissert i forrige trinn for hver knute. Til slutt, vil du ha gjort knops denne fargen over hele raden.
 13. 13
  Gjenta trinn 6 og 7 ved hjelp strand to, knytte de nye knop under de eksisterende. Når du er ferdig, vil du ha gjort en andre rad av fargede knop under den første.
 14. 14
  Fortsett knyting knuterekkene over gjengene til armbåndet er riktig lengde. For å sikre at det passer godt, prøv det på håndleddet. Det bør være nok ekstra rom som du kan passe ca to fingre i siden av håndleddet, ettersom armbånd kan krympe i vann og bli for stram (selv om det vil strekke seg ut igjen når den er tørr).
 15. 15
  Fullfør slutten av armbånd i flettene om nødvendig. Sørg for å lage så mange andre gang som du gjorde den første.
 16. 16
  Du kan også legge til sjarm eller perler til slutt.
 17. 17
  Knyt de løse endene av strenger til en andre firkantet knute. Pass på at knuten ikke tar opp noen av den lengden du trenger å bære armbåndet.
 18. 18
  Trimme noen løse tråder. Din armbånd er nå klar til å gi til en god venn!
 19. 19
  Ferdige.

Twist metode

 1. 1
  Få noen veldig lange lengder av hyssing av forskjellige farger.
 2. 2
  Binde dem sammen ved enden.
 3. 3
  Tvinn dem rundt og rundt, uten å la gå, så det gjør ikke Rett ut
 4. 4
  Når vri er stramt, og går til enden av strengene, plassere en finger i midten og brett den i to.
 5. 5
  La de to halvdelene tvinne sammen. Du må kanskje å "hjelpe" dem litt.
 6. 6
  Jevne ut eventuelle løkker.
 7. 7
  Knyt den andre enden sammen.
 8. 8
  Knytte det rundt håndleddet (eller din venns håndleddet.)

Tips

 • Hvis armbåndet begynner å vri, stryke den flat eller bruke en binders til å holde den rett. Flytt bindersen mens du arbeider.
 • Hvis du gjør knutene bakover, vil vinkelen på mønsteret være motsatt. Du kan bruke dette til å lage et armbånd med en pil eller et sikksakk mønster.
 • Hvis du er bekymret for at du vil glemme rekkefølgen av farger, skrive dem ned.
 • Hvis du gjør en haug, kan du selge dem for litt ekstra penger. Se på hvordan å tjene penger på å selge vennskap armbånd.
 • Velge farger nøye. Du kan bruke hans / hennes favoritt farger, eller du kan la hver farge representerer noe (f.eks rød = kjærlighet, gul = moro, etc.).
 • Gjør to knop på rad av samme tråd på hver strand vil hjelpe armbåndet ligge flatt.
 • Ett alternativ er å bruke samme farge på alle strengene, slik at skjønnheten på armbåndet er i den fargen du har valgt, og i tekstur. Dette kan være bra for folk som tror ser armbåndene jentete eller umoden. Imidlertid kan arbeide med tråder av den samme farge være frustrerende, som de kan være lett å forveksle. Hvis det skjer, knytte en veldig kort lengde på en annen farge til slutten av hvert hårstrå for å hjelpe deg å holde orden rett.
 • For flere armbånd mønstre, besøk vennskap-bracelets.net.
 • Hvis du gjør en knute for stramt, kan det brekke, eller mønsteret vil ikke være synlig.
 • Hvis du gjør en dobbel knute for knutene, sørg for å gjøre det for hver knute.
 • Ikke gjør knutene for stramt eller for løst.
 • Det er godt å gjøre et armbånd alt på en gang slik at du ikke glemmer hvor du er og hva du skal gjøre.
 • For å hjelpe tråden beveger seg jevnt mens du gjør armbåndet - og muligens unngå brudd hvis du trekker det virkelig stram - første strøk strengene med voks. For å gjøre dette, kan du trekke dem over en gammel stearinlys.
 • Ikke gjør knutene strammer.
 • Ha det gøy å gjøre det, og din venn vil like det også.
 • Når du får den grunnleggende knute jobbet ut, kan du lage dine egne mønstre og design.

Advarsler

 • Prøv å ikke få fingrene fast i knop eller floke tråden.
 • Broderi tråd er svært tynn. Vær forsiktig så du ikke knyte knuter på feil sted. Hvis du gjør det, er det ikke slutten på verden, du kan alltid velge de knop fra hverandre med en pinsett eller en sikkerhetsnål, men det er kjedelig og en gang i blant får en tråd å nøste opp eller brekke. Det er veldig vanskelig å løse knuter i broderi tråd.
 • Ikke bind armbånd for hardt på håndleddet ditt, sørg for at du fortsatt har litt sirkulasjon!
 • For metode 2 vil du trenge ca 2 og 1/2 ganger størrelsen du normalt vil bruke

Ting du trenger

 • Broderi tråd
 • Saks
 • Sikkerhetsnål (s) eller utklippstavle
 • Perler og / eller charms (valgfritt)