Wkino

Hvordan å tre en symaskin

Så du fant et mønster for en kul skjørt og du gravde ut bestemors gamle symaskin, men hva nå? Gjør deg klar til å sy av hjertens lyst! Denne siden vil lære deg hvordan å tre en maskin og få i gang søm.

Trinn

Hvordan å tre en symaskin. Sett spolen på spoleapparatets, som avbildet.
Hvordan å tre en symaskin. Sett spolen på spoleapparatets, som avbildet.
 1. 1
  Wind en spole. Spolen er en ganske liten trådsnelle ligger under trykkfoten, og når du arbeider under stoffet. Sørg for at spolen er tom og passer inn i maskinen din. Se Hvordan avvikle en spole for detaljerte instruksjoner, eller les videre.
 2. 2
  Plasser spolen av tråden på bakre arm eller post. For lange spoler, kan du vanligvis trekke på armen for å forlenge den.
  • For noen maskiner, det kan også være en snelle som glir inn i innlegget. Plasser denne på etter spolen, slik at spolen kan fortsatt spinne fritt.
 3. 3
  Sett spolen på spoleapparatets, som avbildet. En gang vil dette være en svingarm som du skyver til høyre mot en annen arm, slik at spolen ikke blir for full.
 4. 4
  Pakk noen få inches (centimeter) av tråden fra spolen. Du må trekke den tråden rundt armen eller knappen på venstre side av maskinen, og trekk den deretter tilbake til høyre side av maskinen til spolen.
 5. 5
  Trekk det stykke tråden opp gjennom en av i spolen, flytte fra innsiden av felgen til utsiden. Du kan "jukse" ved å pakke en eller to runder med tråden rundt spolen for hånd for å komme i gang.
 6. 6
  Koble ut nålen. Dette kan vanligvis gjøres med en full rotasjon av håndhjulet på siden av maskinen. Gjør dette slik at nålen ikke blir flagrende vilt mens du vikle spolen.
 7. 7
  Trykk gulvet pedalen for å få maskinen i gang svingete tråd rundt spolen. Hold maskinen gående til spolen er helt innpakket, men tråden er ikke overlappende spolen kanten.
 8. 8
  Kutt tråden, slik at spolen har en kort hale, og ta spolen fra toppen av maskinen. Du vil også være lurt å trimme halen som du brukte til å træ spolen.
 9. 9
  Re-engasjere nålen. Nå kan du forberede maskinen for å faktisk sy. Den viktigste trådsnelle skal bo på samme sted på toppen av maskinen. Spolen hjem er under en liten dør som er enten rett under eller på siden foran pinnen. Finn dette kammeret og åpne den.
 10. 10
  Slapp noen få inches av tråden fra spolen. (Merk at i bildene, viser eksempelet bytter over til en blågrønn farget tråd på spolen, bare så du kan skille mellom undertråden og spole tråden.)
 11. 11
  Mister spolen inn i rommet. Det bør være en cutout at du vil legge undertråden inn. I noen maskiner er det en C-formet bøyle med et blad i enden for å kutte av tråden. Orient det slik at hvis du trakk på tråden, vil spolen snurre mot klokken. Du bør være i stand til å trekke på halen av tråden til høyre og tråden bør slappe ganske enkelt.
 12. 12
  Lukk lemmen. Det skal ikke være noen tråd som stikker ut fra det.
 13. 13
  Vikle tråden fra spolen gjennom maskinen. Slapp av om en fot (30cm) med tråd fra spolen. Du trenger for å holde spenningen på linjen som du vind det gjennom deler av maskinen som er beskrevet nedenfor, men bare så stramt som å holde den på plass, ellers tråden vil bryte. Dette bildet viser banen at tråden må gå som forklart i de neste tre trinnene.
  • Ta tråden og trekk den gjennom øverst i venstre arm av maskinen.
  • Trekk tråden rett ned gjennom en kløft kuttet i symaskinen. Tråden går deretter opp igjen slik at det er å lage en U-form.
  • De fleste maskiner vil ha en hekta ledning arm over nålen som går opp og ned i takt med nål. Denne armen trekker tråden ut av spolen med milde spenning. Pakk tråden opp og over armen, så ta det ned mot kanylen.
  • Send tråden gjennom de områdene som vil hjelpe deg å træ nålen. På toppen av nålen er en krok. Dra tråden gjennom den krok og ut mot den venstre side av maskinen.
  • Du vil se en grå spak som er til venstre for nålen. Kjør tråden under den inverse v-formede del av denne arm.
  • Trekk løse tråden på tvers av fronten av nåløyet. Samtidig trekkes nedover, den grå spaken. Du vil se en liten arm swing frem som en hånd flytte en pinne. Målet med dette er at mothaker på hånden vil ta tak i tråden og trekk den gjennom nåløyet. Dette kan ta noen prøver. Sørg for at hånden er fanget på rett sted på nålen ved å vri den manuelle hjulet på høyre side av maskinen. Dette vil bevege nålen opp og ned.
 14. 14
  Grab overflødig tråden og trekk den under "foten" av maskinen som kan sitte på kluten. Når du først begynner å sy, sørg for å henge på den tråden, slik at det ikke blir trukket rett ut av nåløyet.
  Nå kan du ha det gøy sy til ditt hjerte innhold!

Tips

 • Se etter threading instruksjonene som er trykt på maskinen din. Mange nyere maskiner har streker og piler for å hjelpe deg underveis.
 • Se i maskinens manual, hvis du har det. Noen selskaper nå legge threading informasjon på nettet. Det er verdt å prøve en web-søk etter modellnummeret.
 • De fleste maskiner tråd i en generelt lignende måte. Hvis din ikke ser helt ut som denne, se om du kan finne instruksjoner for en som er lik, eller gi det din beste gjetning.

Advarsler

 • Når nålen, trekk ut maskinen. Du kan skade deg selv hvis du tilfeldigvis tråkker på pedalen mens fingrene er treing av maskinen.

Ting du trenger

 • Trådsnelle
 • Spolen (den lille klar plast eller metall spole)
 • Søm Machine