Wkino

Hvordan å lage en skjorte av en dollarseddel

I denne steg-for-steg spasertur gjennom, vil du lære å lage en svært detaljert krage skjorte ut av en en dollarseddel. Dette gir en unik origami prosjektet og kreativ måte å forlate et tips!

Trinn

Hvordan å lage en skjorte av en dollarseddel. Nå bretter dollarseddel i to som en hot dog bun (Husk at bildet av george er på innsiden).
Hvordan å lage en skjorte av en dollarseddel. Nå bretter dollarseddel i to som en hot dog bun (Husk at bildet av george er på innsiden).
 1. 1
  Sett en dollarseddel på et bord vendt lange veier med George Washington på toppen.
 2. 2
  Nå bretter dollarseddel i to som en hot dog bun (Husk at bildet av george er på innsiden).
 3. 3
  Brett ut dollar. Brett begge sidene inn mot midten press fra den første fold.
 4. 4
  Snu dollarseddel over og fell ned den hvite delen på siden nær kanten.
 5. 5
  Snu det igjen. Ved den samme enden, brette hjørnene i den midtre linje som er laget av de to foldene. Dette vil være kragen. De nøyaktige vinkler er ikke kritisk.
 6. 6
  Fold den motsatte enden, som vist i. Denne fold kan krysse sirkulært mønster for å danne en slags "kjede"; se forsiden av den konstante i det neste trinnet. Du kan også justere denne fold å kontrollere lengden på det ferdige skjorte.
 7. 7
  Brett den samme enden som du bare brettet igjen, opp resten av veien slik at den nederste passer perfekt under "krage". Kragen holder denne fold på plass. Du kan få best mulig passform ved tucking slutten tett under kragen og deretter skyve fingeren til bunnen for å danne bretten.
 8. 8
  Gjør ermene.
  • Utfolde seg både av foldene du nettopp laget. Så litt brette de to midterste folder for "ermene". Ta den ene siden nederst dollaren der du bare gjort fold i trinn 5. Knip ut et hjørne form (omvendt bretten gjorde i trinn 5 på ytterkanten).
  • Brett side tilbake på plass med "sleeve" som stikker ut.
  • Gjør det andre ermet på samme måte.
 9. 9
  Brett begge oppover folder seg tilbake under kragen, og nå har du en krage skjorte laget av en dollar bill!

Tips

 • En frisk, skarp dollar bill ville utføre best med alle foldene.
 • Være villig til å prøve dette flere ganger før du får denne retten. Du må kanskje gå tilbake for å se hva du gjorde galt, slik at du kan lære å gjøre det riktig.
 • Prøv å huske prosessen. Det virker langt mer imponerende hvis du kan riv en dollar fra vennen din og lage en skjorte på fly!
 • Naturligvis kan mange forskjellige typer foldes regninger til skjorter, og noen er enda mer hensiktsmessig. Hvis, for eksempel, bruker du en svensk 20 kroner regningen, hodet og nakken av de største gås ender opp i nøyaktig riktig posisjon til å ligne en hals-tie.
 • En fem euro regningen kan være for liten, starte med minst en ti euro regning.

Advarsler

 • Ikke prøv å senere bruke 'skjorte' som vanlig valuta. Det kan ikke bli akseptert.
 • Hvis du har en perfekt skarpe dollar bill, og ønsker ikke å risikere å rote det opp, kan du bruke et stykke papir av samme størrelse, og deretter fortsette.