Wkino

Hvordan dekorere en T-skjorte ved å kutte

Er din ren gamle t-skjorter for kjedelig? Bruker du opp all maling til å dekorere t-skjorter? Prøv dekorere din skjorter etter kutting. Få prosjektet i gang med disse trinnene.

Trinn

Hvordan dekorere en T-skjorte ved å kutte. Du kan enten bruke en skarp kniv eller saks.
Hvordan dekorere en T-skjorte ved å kutte. Du kan enten bruke en skarp kniv eller saks.
 1. 1
  Du kan enten bruke en skarp kniv eller saks. En kniv er mer farlig, men kan la en presis kutt. Saks er trygge, men kan forlate frynsete kanter hvis de ikke er av god kvalitet eller kjedelig.
 2. 2
  Strekk t-skjorte over et skjærebrett, et stykke tre eller annet materiale som ikke vil bli skadet av cutting din.
 3. 3
  Hvis du får også båret bort, kan du alltid bære en tank top under skjorte dersom for mye hud viser.

Kutte halsen

 1. 1
  Alter halsen av din t-skjorte. Kutte krage er en rask og enkel måte dramatisk endre utseendet på skjorten din. Her er noen forslag.
 2. 2
  Skjær en boatneck. Boatneck krage kjøre bredt og grunne på både forsiden og baksiden av skjorten, utsette toppen av skuldrene uten å dyppe for langt under kragebeinet. Pass på at du lar nok av skulderen på for den konstante å holde seg.
 3. 3
  Skjær en v-hals. Etter at du har kuttet av den riflete, krage, kuttet en V-hals på forsiden av den konstante (så vel som den tilbake, hvis du ønsker).
 4. 4
  Skjær en kjæreste halsen. En kjæreste kuttet starter smalt på sidene av halsen og fakler ut litt. Ved visning av en skjorte forfra, bør bunnen av halsen ligne toppen av et hjerte, med to meget små konvekse kurver og et lite hakk mellom dem.
 5. 5
  Skjær en en-skulder hals. Leaving nok stoff på den ene skulderen for å holde den konstante opp, gjør en skarp diagonal kutt på forsiden og baksiden av skjorten, fjerne kragen og det meste av den andre skulderen.

Kutte ermene

 1. 1
  Gjør kutt i t-skjorteermer. Legge skjorten ut flat, front overfor. # * Hvis du vil at kutt for å være diagonal (starter stor og får tynne, eller vice versa) legge ut en linjal på ermet i en vinkel.
 2. 2
  Snitt omtrent like bredt som pinkie din, stopper skjæret når du treffer linjalen. Vær forsiktig - hvis du kutter seksjoner for bred, vil folk ikke være i stand til å se dine design. Til små, og de vil makulere og gå i oppløsning raskt.
 3. 3
  Fortsett opp til kragen. Hvis du vil, kan du fortsette å gjøre kutt hele veien opp skuldrene til kragen på skjorten.

Kutte tilbake

 1. 1
  Brett t-shirt i to slik at sidene vender opp og ned. Match opp sømmene kjører langs sidene av den konstante å gjøre dette. Pass på at de nederste og øverste arm er ute av veien for den saks.
 2. 2
  Bruk en linjal for en diagonal design. Igjen, kan du legge en linjal på skrå for å oppnå en pitched eller brennes utseende.
 3. 3
  Snitt omtrent like bredt som pinkie din, stopper skjæret når du treffer linjalen. Pinkie-bredde er omtrent riktig i forhold til synlighet og holdbarhet.
 4. 4
  Løsne kuttene. Hold T-skjorte med ansiktet ned og strekke ryggen slik at deler løsne litt. (Du kan bare slepebåt sidene av den konstante, eller dra på hvert enkelt punkt for å løsne den.) Når du gjør dette, vil de horisontale ender rulle over og skape et mer enhetlig utseende.
 5. 5
  Veve kuttene. For å legge til ekstra stil til ryggen design, kan "veve" de delene du deg bare kutte ut å lage en flettet utseende på sidene av de åpne seksjoner. Legge skjorta ut foran deg, slik at skuldrene av T-skjorte er på toppen. Grip andre cut-out streng, trekke den under toppen, eller først, streng, deretter trekke den tilbake over den første strengen. Det bør være i "andre streng"-stilling igjen, bare med sidene løkker over det første strengen. Ta tredje strengen, trekke den under andre stripe og dra den tilbake over, skaper de samme sløyfene. Gjør dette hele veien nedover baksiden av skjorten før du har loopet gjennom den siste strengen. Skjær den siste strengen i sentrum, og feste hver side med en halvstikk-knute, holde løkken fra strengen ovenfor det sikkert.

Kutte bunnen

 1. 1
  Velg et design. Bestem deg for hvordan du vil at bunnen av T-skjorte for å se. Her er noen muligheter.
  • Beskjære den konstante slik at bunnen treffer din siste ribbein. Du kan bære skjorten som den er eller sette en tank topp under.
  • Skjær en diagonal linje. Starter fire eller fem inches over dagens bunnen av skjorten, kuttet i en diagonal linje, slik at saks er nær den opprinnelige hem av den tiden de nå den andre siden.
  • Lag en tie-up bunnen. Skjær fire eller fem inches opp en av sidesømmene. Tie de to hjørnene du har laget sammen i et kvadrat eller bestemor knute å løfte bunnen av den konstante litt. Du kan gjøre dette på en eller begge sider.
  • Legg retro frynser. Legge skjorten ut flat. Skjær av sydde "hem" del på bunnen av den konstante ved å starte på den ene siden og kutter en horisontal linje på tvers. Etter det, klippe "fringe" rundt bunnen ved å kutte opp om tre eller fire inches (eller så langt du vil). Arbeidet vil gå raskere hvis du sørge for at den saks klipper foran og bak på den konstante samtidig. For ekstra stæsj, knytte en ikke på "toppen" av utkant (hvor den møter uklippet skjorte), skyver noen perler på en tråd, deretter knytte en knute nederst for å sikre dem.

Klippe sidene

 1. 1
  Legg strimlet kutt. Som du kunne ha for ermer eller baksiden av skjorten, gjør en strimlet titt på sidene. Legge skjorten ut flat og front-mot. Skjær både foran og bak i omtrent pinkie store porsjoner. Strekk ut for å gjøre trådene tynnere og mer ensartet. Legge ned en linjal på skrå for å lede din cutting hvis du ønsker en fakles eller pitched effekt.
 2. 2
  Skjær ut diamanter. Legge skjorten ut flat og front-mot. På hver side, kuttet ut en rekke trekanter (stor eller liten, ditt valg). Når du setter skjorte på, vil du se en rekke av diamanter som kjører ned på siden. Sett en tomme eller to mellom hver trekant når du skjærer. (For mer ensartet diamanter, bruke hjørnet av en boks til å veilede deg.)

Tips

 • Øv på en gammel t-skjorte du ikke liker mye, slik at hvis du rotet deg at du ikke vil bli altfor opprørt.
 • Ser i blader, i butikker og på gata på hvordan jenter bære sine skjorter. Er armene skiver? Det er en dyp V-hals? Se rundt deg, og hvis du finner en stil ikke være redd for å spørre personen, eller prøve å gjenskape den.

Advarsler

 • Ved hjelp av sløve sakser vil gjøre kuttene ujevn og rufsete.
 • Ikke kutt deg selv!