Wkino

Hvordan du bruker en vann bong

Ved første øyekast en vann bong kan se forvirrende, opprinnelig oppfunnet på slutten av 1800 er et patentert versjonen finner du på Europa Patent nummer 3863646 Kahler 4 februar 1975. Ved hjelp av en vann filtrert enheten er en av de reneste, jevneste og sunneste måter å røyke tobakk eller andre smokable produkter.

Trinn

Hvordan du bruker en vann bong. Fyll bong med kaldt vann.
Hvordan du bruker en vann bong. Fyll bong med kaldt vann.
 1. 1
  Fyll bong med kaldt vann. Kaldt vann vil kjøle ned røyken slik at flere kan inhaleres. Noen brukere foretrekker å fylle sine bong med is, og deretter legge akkurat nok kaldt vann slik at bong gjør en boblende lyd når inhaleres gjennom. Noen brukere foretrekker veldig varmt vann fordi dampen bidrar til å bringe fuktighet i lungene. Tørking effekten av røyk, ikke varmen fra røyken, er den viktigste grunnen til at folk hoste mens du bruker en vann bong.
 2. 2
  Sjekk vannstand! Pass på at vannet ikke er for høyt. Det bør være lav nok slik at det ikke slipper ut av carb som du bøye ned for å ta en hit. Og det bør være dypt nok til fullt ut å rense røyken, minst tre inches over bunnen av glideren din bør gjøre. Jo mer vann som berører overflaten av røyk, jo jevnere.
 3. 3
  Pakk bolle. Pass på at det ikke er så full at røykematerialet vil falle ut av bollen din. Vanligvis bør du pakke inn materiale til en middels tett konsistens. Du ønsker å få så mye materiale i din bolle som mulig samtidig være i stand til å trekke luft gjennom den med hver inhalerer.
 4. 4
  Plasser munnen mot åpningen, og danner en forsegling med leppene. Sørg for at hele åpningen er dekket, ellers vil du ikke være i stand til å trekke noen røyk ut.
 5. 5
  Grep bong, som dekker carb med én hånd. Carb er et lite hull ligger et sted på din bong, normalt på siden.
 6. 6
  Ta plass og hvile bong på brystet / magen
 7. 7
  Hold lighteren opp til bollen din samtidig puster inn. Din kammer bør fylle opp med tykk røyk. Pust til du føler en tilstrekkelig mengde av røyk har fylt kammeret. Avdekk carb. Inhalerer røyken. Pust all røyken inn i lungene. (Pass på at du fjerner det av all røyken, ingen av vennene dine vil du inhalerer bedervet røyk!)
 8. 8
  Hold pusten. Prøv å holde røyken inn for seks sekunder på det meste, er åtti prosent av røyken absorbert på kontakt og resten absorberes over ca fem sekunder. Hvis det er første gang, må du undertrykke hoste. Det er vanlig for nye bong brukere å hoste ekstremt hardt, så vær klar for dette. Normalt vil fem sekunder være bra for de fleste røykere blandinger. Pust sakte ut til du ser ikke mer røyk kommer ut av lungene.
 9. 9
  Slapp av og nyt din røyk!

Tips

 • Ikke legg bongs i munnen (som på bildene), i stedet danne en tetning med leppene.
 • Vær så snill, ikke sette munnen på bong som vist på bildet, er det bare danne tetning med leppene.
 • Alltid passere lettere med bong til neste person å være sikker på å holde styr på den.
 • Hvis du føler en hoste som kommer, trekker munnen vekk fra bong. Hoste i bong med raset fortsatt er i vil sende lysbildet (og din røyking mix) flyr ut.
 • Hvis du oppdager at lungene er ødelagt fra en Toke og du er i smerte, ta noen dype åndedrag (selv om svært smertefullt), og det vil ta bort smerten og lette etter en liten stund. Re-forfriskende lungene er nøkkelen til å unngå hoste og smerte.
 • Hvis røyke med andre mennesker, er det ikke anbefalt at du legger bong i munnen
 • Hvis du gjør hoste og finne deg selv følelsen som du bare sugd på feil ende av en flammekaster, etter at du får frisk luft inn i lungene, hvis halsen er fortsatt brenner, vil vanligvis drikker noe sukkerholdig hjelpe. Heftig og ikke-kullsyreholdige er best. Den åpne boks med brus som har vært i kjøleskapet siden i går kveld bare ble din beste venn.
 • Uendret og harsk vann kan generere ganske ubehagelig lukt hvis venstre for lange perioder av gangen. For å holde bong fin-smake og glatt, rengjøre den med en enkel blanding av Salt (Coarse salt foretrekkes) og rubbing alkohol Salt> (isopropylalkohol 90-100%). Noen rister og en suge vil oppløse alle harpiks. Dumpe denne løsningen i toalettet og skylle med en gang, eller harpiksen vil feste seg på overflaten av toalettskålen. Sørg for å skylle bong grundig før du fyller den til å røyke igjen.
 • En vannpipe er en fin måte for en ny røyker å prøve å røyke. Men vær oppmerksom på at du ikke vil ønske å inhalere så lenge eller så vanskelig som erfarne røykere, da dette kan føre til et anfall av ekkel, bryst-splitting hoste.
 • Hvis du hoster inn i bong, kan du søler bong vann på gulvet eller på deg selv. Hvis du søler på gulvet, vil den flekken og la en lukt.
 • Trykke din lysere (metall) flatt på lysbildet, gjør det nesten lufttett vil hjelpe deg å trekke de gjenværende biter av miksen din.
 • Satt noen få dråper melk inn med vannet. Dette setter en foring rundt glasset, forhindrer harpiks fester seg til sidene av glasset, og reduserer hardhet. Vaske dette ut hver 3-4 dager.
 • Bruk en tynn pinne, fortrinnsvis en unbent binders til å stoke ut de resterende Tett opp biter av produkt og aske fra raset etter bruk, noe som gjør det enklere og smidigere for neste person.

Advarsler

 • Aldri være den som velter bong og søl på bong vann. Vannet lukter fryktelig og er ekstremt vanskelig å komme seg ut, spesielt fra tepper.
 • Hoste på en bong er en av de verste opplevelsene i verden: det føles som halsen er i ferd med å sprekke i flammer (for ikke å nevne forlegenhet foran venner) unngå hoste.!
 • Aldri hoste mens munnen er fortsatt på bong. Du vil ende opp med å få en blanding våt, og alle vennene dine vil være sint på deg.
 • Denne siden refererer til dem som bongs fordi det er hva de er bedre kjent som. Men, med henvisning til et vannrør som en bong indikerer som regel det blir brukt for marijuana, som er ulovlig. Prøv å få til en vane å kalle det et vannrør i offentlig og definitivt hvis du kjøper en. Hvis du går inn i en røyk butikk ber om en bong, sjansene er gode vil du bli sparket ut uavhengig av hva du faktisk bruke den til. Kall det et vannrør.
 • Hvis mulig, bruk rent ferskvann for å røyke produktet hver gang. Re-hjelp skittent vann Tap hensikten med en bong. Den bong er din filter - holde den ren.
 • Ikke drikk vann, det er helt motbydelig og Tap hensikten med å røyke med en i første omgang.
 • Selv om du er en øko-vennlig person, bør du ikke bruke din rengjøringsmiddel.
 • Dette er ment for lovlige stoffer bare. Google støtter ikke bruk av ulovlige stoffer.
 • Når det gjøres riktig, kan dette være en morsom bonding erfaring med røyking kamerater, men husk: bongs har en historie som brukes som brukerutstyr. Vær forsiktig med det og ikke la folk låne det, de kan bestemme seg for å stinke den opp med noe ulovlig, skjemt eller begge deler.
 • Vannrør, mens filtrering mer tjære og urenheter fra røyken, er ikke et tryggere alternativ til ufiltrerte metoder. Røyken ikke er ment å være i humane lunger. Før du begynner å røyke noe, vurdere mulige effekter på helsen din.
 • For første gang, prøver ikke å inhalere eller svelge mens du puster ut, kan det være smertefullt

Ting du trenger

 • En vann-bong
 • Tobakk, eller andre smokable substans
 • Et lettere