Wkino

Hvordan å kaste en plastpose

Lei av alle disse plastposer fylt under din som truer med å søle ut over alt? Denne artikkelen vil lære deg hvordan å kaste en plastpose i et kompakt, sikker form som gjør det enkelt å utfolde seg.

Trinn

Hvordan å kaste en plastpose. Flate posen, og prøve å få all luft ut av det.
Hvordan å kaste en plastpose. Flate posen, og prøve å få all luft ut av det.
 1. 1
  Flate posen, og prøve å få all luft ut av det. Sørg for å stille opp begge sider av posen slik at håndtakene ikke er krøllete. Dette er lettest å gjøre på en hard, flat overflate, for eksempel en kjøkkenbenk.
 2. 2
  Brett posen i to på langs ("hot-dog"-stil), og flat igjen for å presse ut luften. Gjenta fire eller fem ganger før du har en lang tynn stripe. Den flatere det er, jo lettere vil det være å knytte det.
 3. 3
  Brett stripen i to for å lage en kortere staver. For å få det enda smalere, brett denne stripen i to på langs som i forrige trinn.
 4. 4
  Knyt en slip knute i posen. For å gjøre dette, gjør en liten sløyfe ca 1 cm fra brettet enden av stripe. Det bør være akkurat stor nok for to av fingrene til å komme gjennom. Pass på at brettet enden av stripe er i front, mens den lenger "hale" krysser bak.
 5. 5
  Brett halen mot deg slik at den krysser over loop.
 6. 6
  Trykk den midtre delen av halen gjennom løkken til den setter seg fast. Posen bør være omtrent kuleformet. Hvis du ikke klarer å gjøre dette trinnet fordi stripen er for tykk, kan du gå tilbake og flat den igjen.

Angrer posen

 1. 1
  Trykk i midten av loopen til "halen" spretter ut av loopen, og du får en kort stripe. Brett ut stripen og vesken er klar til bruk igjen!

Alternative folding teknikk

 1. 1
  Flate og brett i to på langs for å lage en stripe bredden av håndtakene som i trinn 1-3 ovenfor.
 2. 2
  Brett ene nedre hjørne over for å dekke den andre siden for å danne en trekant.
 3. 3
  Fell opp bunnen av posen ved den linje som dannes av den brettede kanten, denne fremgangsmåte er lik den teknikk som brukes til å folde et flagg.
 4. 4
  Gjenta med det andre hjørnet, deretter kaste opp bunnen igjen
 5. 5
  Fortsette med denne to-trinns folding til du kommer til toppen av posen. Den penere og flatere det er, jo mindre pakke.
 6. 6
  Brett håndterer dem over og putt den ene enden inn i trekanten du har dannet. Vesken er nå en liten flat trekant.
 7. 7
  Brett ut ved å trekke ut gjemt i enden og risting.

Tips

 • Du kan gjøre dette fold vil nesten alle slags plastpose, men den tynne, standard størrelse poser fra supermarkeder fungerer best. Tykkere poser, som de fra bokhandlere eller pakket brød, er mer glatt og noen ganger sprette ut av knuten på egenhånd.
 • Det er mye enklere å knytte en slip knute eller en halvstikk-knute hvis du ikke brette stripen i to, men posen vil bli vanskeligere å knyte og ikke så kompakt.
 • Du kan lagre en masse plastposer og de oppholder seg i fin stand ved hjelp av denne metoden.
 • Gjenbruk plastposer for å rydde opp etter hundene på lange turer. Ikke kjøp mer. De knyttede poser gjør det enkelt å hente en eller to og stikke dem i lommen eller vesken på vei til å ta hunden på tur.
 • Det er best å gjøre dette på en hard, flat overflate. Dette vil tillate deg å få mest mulig luft ut av posen, og en flatere stripe er lettere å tie.
 • Gjenbruke gamle plastposer. De er gode for fôr søppeldunker rundt huset. Når du pakker en koffert, setter skoene og vaskerom i plastposer slik at de ikke vil jord de andre klærne. Bruk dem som støv dekker for små gjenstander (som lamper) når du er borte eller på ferie.
 • Få så mye luft ut av posen som du kan. Mens lage stripen, glatter du det igjen hver gang du kaster den.
 • Noen rabatt og håndverk butikker selger stoff rør for stuffing din poser inn. Enten du kaster dem er ikke at det er en flott måte å holde styr på dem, holde dem fra å komme ubundne og lagre dem før du gjenbruke dem.
 • Et alternativ til folding er å kutte litt vindu inn en brukt plast vann eller (ren) mugge. Du kan bare stappe poser i det og ikke bry deg om folding!

Advarsler

 • Du bør ikke lagre poser som ble brukt til å bære rått kjøtt.
 • Ikke la babyer leke med plastposer.
 • Noen katter liker å leke med foldede poser - sørg for at de ikke har hull før du bruker dem!
 • Pass på at posene er helt tørre før folding, eller vil du ha en mugg / mold problem senere.
 • Plastposer er lagret i mørke områder, som for eksempel under vasken, er yngleplasser for kakerlakker.