Wkino

Hvordan du rengjør baby leker

Babyer elsker leker og ikke vurdere farene som finnes når du spiller med ting som kan ha vært utsatt for bakterier eller andre utenfor elementer. Med mindre leker er rengjort skikkelig og ofte, kan barnet ditt bli syke av dvelende skitt, skitt eller bakterier. Tenk på følgende når du forbereder å rengjøre baby leker på en sikker og miljøvennlig måte.

Trinn

Hvordan du rengjør baby leker. Tørk leker som har blitt droppet på bakken eller hatt kontakt med skitt, lo eller skitt med baby wipes.
Hvordan du rengjør baby leker. Tørk leker som har blitt droppet på bakken eller hatt kontakt med skitt, lo eller skitt med baby wipes.
 1. 1
  Tørk leker som har blitt droppet på bakken eller hatt kontakt med skitt, lo eller skitt med baby wipes.
 2. 2
  Desinfisere leker spesielt beregnet for å gå i babyens munn grundig ved å senke dem i kokende vann. Disse inkluderer tenner leker eller smokker.
  • Fordi disse lekene ta direkte kontakt med barnets munn, bør de rengjøres med veldig varmt vann og flytende oppvaskmiddel. Sørg for at all såpe er grundig skylles av før du gir leken tilbake til spedbarnet.
 3. 3
  Bruk en fuktig svamp for å rengjøre plast eller tre baby leker som har rester av mat fast til overflaten.
 4. 4
  Påfør en løsning av destillert hvit eddik og vann for å rengjøre baby leker.
  • Kombiner eddik og vann, i like deler, i en sprayflaske. Spray skitne leker med blandingen og la den hvile i 15 minutter. Tørk av eventuelle gjenværende eddik og vann-blanding.
 5. 5
  Bland dine egne naturlige rengjøring produkter som varmt vann og natron. Kombiner en liter vann med fire spiseskjeer natron. Bruk et rent håndkle til å tørke ned leker med blandingen.
 6. 6
  Vask utstoppede dyr i vaskemaskin dersom vaskeanvisningen inkludert på leken bekrefter at maskinvask vil ikke ødelegge elementet.
  • Bruk varmt vann og tørk på lav varme eller la håret lufttørke.
 7. 7
  Vask baby leker som er plast og holdbar mot varme i oppvaskmaskinen. Plasser lekene i øverste hylle i oppvaskmaskinen, og sette vaskemaskinen til sin varme tørre omgivelser.
 8. 8
  Koke en kjele med vann, og når koking, plasser noen holdbare, plastleker i potten i ca 10 minutter.
  • Ta lekene ut av det kokende vannet og la dem avkjøle seg i flere minutter før du leverer tilbake til spedbarn. Kontroller alltid lekene etter koking for å sikre at de ikke var skadet på noen måte som kan utgjøre en trussel for barnet ditt.
 9. 9
  Drenere alle badeleker med vann etter hver bruk. Eventuelle gjenværende vann inni et leketøy kan fort bli til mugg hvis venstre sittende.

Tips

 • Bruk alltid en ny svamp eller en svamp dedikert utelukkende til rengjøring av babyens leker. Andre svamper kan ha kommet i kontakt med kjemikalier eller bakterier, og vaske leken med at svampen vil bare overføre disse farlige elementer.
 • Vask barns leker i grupper. Med mindre barnet er borte fra huset, kan det la barnet uten noen leker til tøyet er fullført.
 • Sjekk etiketten på noe rengjøringsmiddel for å bekrefte det er EPA sertifisert. Hvis du fortsatt er skeptisk, velge rent naturlige rengjøringsprodukter.

Advarsler

 • Aldri bruk sterke kjemikalier som renholder for noen baby leketøy. Selv om du følger renere advarsel etikett, er en baby systemet mer utsatt enn en voksne "og må ikke komme i kontakt med alle potensielt farlige kjemikalier.
 • Ikke utsett gummi leker til koking eller veldig varmt vann. Det kan oppløse eller på annen måte skade leketøy over tid.

Ting du trenger

 • Våtservietter til baby
 • Flytende oppvaskmiddel såpe
 • Destillert hvit eddik
 • Vann
 • Natron