Wkino

Hvordan organisere et lite kontor eller gjesterom

Større er ikke alltid bedre. Organisere en 11x12 benplass inn på et kontor / gjesterom. Rommet er attraktiv og effektiv. Prøv den og se!

Trinn

Hvordan organisere et lite kontor eller gjesterom. Mål fra gulv til tak og tilbake igjen!
Hvordan organisere et lite kontor eller gjesterom. Mål fra gulv til tak og tilbake igjen!
 1. 1
  Mål fra gulv til tak og tilbake igjen! Ikke kjøp et skrivebord, arkivskap, bokhylle eller seng uten å sammenligne størrelser. En stor feil mange folk gjør er å kjøpe noe de liker, og bringer den med hjem, og deretter finne ut objektet tar opp for mye av rommet.
 2. 2
  Gå opp, ikke ut. Dette er avgjørende for å utnytte plassen. En pult bare dypt nok til at datamaskinen med massevis av hyller som går opp mot taket for å holde CD-er, bøker, etc. Nøkkelen til vellykket innredning denne lille kontor. Prøv å bevilge et skrivebord med skap for å skjule tårnet og skjermen fra visning når den ikke er i bruk. Også holde skrivebordet rent og klart når den ikke er i bruk. Dette gir en mer avslappende miljø for gjester.
 3. 3
  Kjøp en trille seng. Unngå mørke farger på møbler og vegger. Lyse farger gi illusjon av rom.
 4. 4
  Fjern dørene til skapet, og fylle skapet med gulv til tak bokhyller. Dette legger gulvplass og lagring til rommet ditt.
 5. 5
  Kjøp kun vertikale arkivskap. Unngå å bruke horisontale filer som tar opp mer plass.
 6. 6
  Lokaliser møbler elementer på en vegg og holde midten av rommet klart. Din overnattingsgjest vil føle seg mer komfortabel hvis de ikke trenger å gå rundt filene dine.

Tips

 • Hvis du ikke bruker dette rommet på en daglig basis, bør du åpne vinduene fra tid til annen. Frisk luft er alltid velkommen.
 • Sette noen slags kroker på baksiden av døren for gjesten å dele sine klær, kappe, og / eller håndkle på, så vel som i det minste et lite speil for dem å få presentabel før dukker opp fra rommet sitt.
 • Gjestens night stand skal ha en funksjonell lampe på det, og det bør være en klokke synlig fra sengen, slik at gjestene kan fortelle om det er på tide å stå opp. The night stand i seg selv kan være et arkivskap for noen av kontoret papirarbeid. Det kan bli gjort for å se mer ut som en night stand ved hjelp av dekorative maskinvare.
 • Benytt deg av veggplassen nær taket for en vegg-til-vegg sokkel som hyggelig ser kurver kan holde sjelden brukte gjenstander, som ferie lagring.

Advarsler

 • Sørg for at sengen er ordnet på en slik måte at du vil kunne lett trekke ut trille hvis du har mer enn én person sove over.