Wkino

Hvordan lage et minimalistisk hjem


En minimalistisk hjem er mindre stressende. Clutter er en form for visuell distraksjon, og alt i vår visjon trekker på vår oppmerksomhet i alle fall litt. Jo mindre rot, jo mindre visuell stresset vi har. En minimalistisk hjem er beroligende. Det er også mer attraktivt. Tenk på bilder av boliger som er rotete, og bilder av minimalistiske hjem. De med nesten ingenting i dem, bortsett fra noen vakre møbler, noen fine illustrasjoner, og en svært få pene dekorasjoner, er de som appellerer til de fleste av oss.


En minimalistisk hjem er lettere å rengjøre. Det er vanskelig å rengjøre en hel haug med gjenstander, eller å feie eller støvsuge rundt en haug med møbler. Jo mer ting du har, jo mer du har å holde rent, og jo mer komplisert det er å rengjøre rundt ting. Tenk på hvor enkelt det er å rengjøre et tomt rom i forhold til en med 50 objekter i den. Det er et ekstremt eksempel, selvfølgelig, som denne artikkelen ikke anbefale at du har et tomt rom, men det er bare for å illustrere forskjellen. Minimalistisk arkitektur bruker ideen om at mindre er mer, ornamentikk må være kvalitet fremfor kvantitet. Bygningen (huset) er strippet til et minimum slik at bare nødvendige vegger, enkle store vinduer og flatt tak. Dette kan gi det store rommet, sammenslåing av stue, kjøkken og spisestue som ser romslig. Stilen kan bruke naturlige farger som lett kan sees i naturen og skjønnheten i naturlige materialer for utførelser som ekte stein fliser, ekte metall og glatt trepanel, Bruker etc. moderne byggematerialer og produksjonsprosesser på det samme. Modernistiske kan liker utseendet og følelsen av et slikt hjem stil.


Det er faktisk ingen faste skritt for å gjøre ditt hjem minimalistisk, bortsett fra å endre filosofi og gå for de idealer i forrige avsnitt ovenfor. Denne artikkelen presenterer bare deg noen ideer til hvordan du kan nærme endre hjemmet om til et minimalistisk ett.

Trinn

Hvordan lage et minimalistisk hjem. Endre ett rom om gangen.
Hvordan lage et minimalistisk hjem. Endre ett rom om gangen.
 1. 1
  Endre ett rom om gangen. Med mindre du bare flytte til et sted, er det vanskelig å forenkle hele huset på en gang. Fokuser på ett rom, og la det være ditt senter av ro. Bruk den til å inspirere deg til å forenkle det neste rommet, og den neste. Gjør så det samme utenfor!
 2. 2
  Begynn med møbler. De største tingene i alle rom er møbler, så det er alltid best å begynne å forenkle et rom ved å se på møblene. Jo færre møbler, jo bedre (innenfor rimelighetens grenser, selvsagt). Tenk på hvilke møbler kan elimineres uten å ofre komfort og livability. Gå for et par stykker av ren, enkel møbler (eksempel på en minimalistisk salongbord) med solide, duse farger.
 3. 3
  Hold bare det essensielle. Enten du ser på dine møbler eller noe annet i rommet, spør deg selv om elementet er virkelig viktig. Hvis du kan leve uten det, få det ut. Prøv å strippe rommet ned til det helt essensielle - du kan alltid legge til noen utvalgte elementer utover det essensielle senere. Holde hele design (huset) på papir enkelt som du kan i utgangspunktet med nødvendige komponenter og deretter sakte legge dekor som ønsket.
 4. 4
  Klare etasjer. Med unntak av møblene, bør gulv være helt klart. Ingenting bør rot på gulvet, bør ingenting stables, skal ingenting lagres på gulvet. Når du har fått dine møbler ned til det aller nødvendigste, klart alt annet på gulvet - enten donere den, søppel det, eller finne et sted for den ut av syne.
 5. 5
  Klare overflater. Samme med alle flate overflater. Har du ikke noe på dem, bortsett fra en eller to enkle dekorasjoner (se nedenfor). Donere, søppel eller finne en out-of-sight lagring spot for alt annet. Det vil gjøre alt mye, mye mer minimal utseende.
 6. 6
  Klare vegger. Noen mennesker henger alle slags ting på veggene. No-kan-gjøre i et minimalistisk hjem. Tømme vegger med unntak av en eller to enkle biter av fine illustrasjoner (se nedenfor).
 7. 7
  Lagre ting ut av syne. Dette har vært nevnt i tipsene ovenfor, men du bør lagre alt du trenger ut av syne, i skuffer og skap. Bokhyller kan brukes til å lagre bøker eller DVDer eller CDer, men bør ikke ha mye annet bortsett fra noen få enkle dekorasjoner (ikke hele samlinger av ting).
 8. 8
  De-rot. Hvis du avklarer flate overflater og gulv, og lagring av ting i skap og skuffer, vil du sannsynligvis ønske å de-rot dine lagringsområder også. Du kan gjøre dette på et senere tidspunkt hvis du vil.
 9. 9
  Bruk enkle skisser. For å holde et rom fra å være kjedelig, kan du sette en enkel maling, tegning eller bilde, innrammet med en dempet, ensfarget, på hver vegg hvis du vil. La noen vegger nakne hvis mulig.
 10. 10
  Bruk enkle dekorasjoner. Som nevnt i de ovennevnte tipsene, kan én eller to enkle dekorasjoner tjene som aksenter for et minimalistisk rom. En vase med blomster eller en liten potteplante er to klassiske eksempler. Hvis resten av rommet ditt har dempet farger, kan dine aksenter bruke en lys farge (for eksempel rød, eller gul) for å trekke øyet og gir et vanlig rom til en sprut av energi.
 11. 11
  Foretrekker vanlig vindu behandlinger. Bare vinduer, eller enkle, ensfargede gardiner, eller enkle, tre persienner er gode. For mye utsmykkede ting rundt vinduene er rot.
 12. 12
  Vedta vanlig mønstre. Er solide farger best for gulvbelegg (hvis du har noen), møbler, osv. komplekse mønstre, for eksempel blomster eller brikker, er visuelt rot.
 13. 13
  Gjør det meste ut av duse farger. Du kan ha en sprut av lyse farger i rommet, men de fleste av rommet bør være mer subtile farger - hvitt er klassisk minimalistisk, men egentlig noen solide farger som ikke understreke øynene er bra (jordfarger kommer til hjernen, slik som blues, brunt, tan, greener).
 14. 14
  Redigere og fjerne. Når du har forenklet et rom, kan du sannsynligvis gjøre mer. Gi det et par dager, og deretter se på alt med et friskt øye. Hva kan elimineres? Lagres ute av syne? Hva er ikke avgjørende? Du kan komme tilbake til hvert rom med noen måneder, og noen ganger vil du oppdage ting du kan forenkle enda mer.
 15. 15
  Har et sted for alt. I et minimalistisk hus, er det viktig at du finner et sted for alt, og husker hvor disse stedene er. Hvor går din blender? Gi det et sted, og hold deg til det. Målet for logiske flekker som er i nærheten av der ting blir brukt, for å gjøre ting mer effektivt, men nøkkelen er å utpeke en plass.
 16. 16
  Len deg tilbake, slappe av og nyte. Når du har forenklet et rom, ta deg tid til å se deg rundt og nyte det. Det er så fredelig og tilfredsstillende. Dette er belønningen for hardt arbeid.

Tips

 • Kvalitet over kvantitet. I stedet for å ha en masse ting i hjemmet ditt, vil en minimalistisk velge bare noen få virkelig gode ting han elsker og bruker ofte. En virkelig hyggelig bord, for eksempel, er bedre enn fem stykker av trykk-board møbler.
 • Klare overflater. I et minimalistisk hjem, flate overflater er klare, med unntak av en eller to dekorasjoner. Det er ikke en hel haug med nips, og definitivt ikke stabler av bøker eller papirer eller andre elementer.
 • Eksempler. Bildet øverst i dette innlegget er et fint eksempel på en minimalistisk hjem. Tradisjonell stil japanske boliger er et flott eksempel på minimalisme.
 • Minimal møbler. En minimalistisk rom ville bare inneholde noen viktige biter av møbler. En stue, for eksempel, kan bare ha en sofa, en annen stol eller kjærlighet sete, et salongbord, en minimalistisk underholdning stativ (ikke en stor en med en haug med hyller), en TV og et par lamper. Det kan også inneholde mindre (sofa, stoler og salongbord, for eksempel). Et soverom har kanskje en enkel seng (eller bare en madrass), en kommode, og kanskje en natt stativ eller bokhylle.
 • Aksent dekorasjoner. Et hjem helt klart ting kan noen ganger være litt kjedelig, faktisk. Så i stedet for å ha et salongbord helt fri for gjenstander, kan du ha en enkel vase med noen blomster, for eksempel. Eller en klar skrivebord kan bare ha en familie bilde. En ellers tom vegg kan ha en smakfull kunstverk. Moderne minimalistisk hjem innredning er ikke vanlig og tom, men eieren forsøk på å produsere hjemme skjønnhet med enklere eller mindre ornamentering.

Ting du trenger

 • Mindre av alt