Wkino

Hvordan holde orden på nøklene dine

Det er uten tvil få ting verre enn den synkende følelsen du får når du kommer hjem bare for å oppdage at du har mistet nøkkelen til huset ditt. Selv om dette ikke har skjedd med deg, har du sannsynligvis minst funnet deg selv i et rush å forlate hjemmet, men kan ikke finne hvor du forlot nøklene. Ikke bekymre deg. Hvis du holder et par enkle ting i tankene, kan du alltid holde styr på nøklene dine.

Trinn

Hvordan holde orden på nøklene dine. Konsistens er nøkkelen til å holde dine nøkler.
Hvordan holde orden på nøklene dine. Konsistens er nøkkelen til å holde dine nøkler.
 1. 1
  Konsistens er nøkkelen til å holde dine nøkler.
 2. 2
  Bestem hvilken lomme du vil bære nøklene i, og holde fast ved det religiøst. Du bør alltid vet å sjekke din venstre lomme foran for tastene, for eksempel.
 3. 3
  Du trenger et trygt sted hjemme å holde nøklene dine, og du må aldri sette dem ned andre steder. Dette betyr at du må tømme lommene så snart du kommer hjem.
 4. 4
  Når du bruker nøklene, gjør en vane å nøye erstatte dem i riktig lomme, akkurat som du gjør en vane å låse og låse opp dører. Dette vil kreve en bevisst innsats før rutinen er godt etablert.
 5. 5
  Lag en vane å alltid sjekke lommen etter nøklene før du forlater et sted. Bare en rask klapp av lommen (og lommebok) vil forsikre deg om at du har dem.

Tips

 • Et alternativ er å velge ett sted i hvert rom der du kan sette ned nøklene. På den måten, i tilfelle du ikke er i stand til å sette nøklene i sin normale plass i huset, er det langt færre steder å lete før du finner dem. Du må bare se på ett sted i hvert rom for å se om nøklene er i det rommet.
 • En billig fjellklatring karabinkrok med en nøkkel ring klipp pent til et belte løkke om ekstra sikkerhet er ønsket.
 • Hvis du ikke bruker bukser med pålitelige lommer, må du bære nøklene i en jakke eller en lomme i vesken. Det samme prinsippet om konsistens gjelder fortsatt.
 • Hvis alt annet mislykkes, må en nabo du stoler på har huset nøkkel, eller du kan gjemme den et sted bare du vil være i stand til å finne, for eksempel en blomsterpotte.

Advarsler

 • Vokt dere for staking et krav til en "nøkkel spot" i ditt hjem uten å konsultere med deltagerne. Du ønsker ikke at noen skal "rydde opp" dine nøye plassert nøkler.
 • Når du har opprettet din rutine, alt du trenger å bekymre deg om er de gangene du bryte din rutine, for eksempel når du bruker shorts. Disse tider krever ekstra oppmerksomhet til nøklene.
 • Stikk aldri nøklene under noe som ser ut som det kunne være trygt tråkket på, som klær på gulvet. Du kan bryte nøklene, eller skade deg selv.