Wkino

Hvordan finne flytende kvikksølv i hjemmet

Kvikksølv finnes naturlig i bergarter og jord, det er en flytende metall med en blank og sølvaktig utseende. Eksponering for kvikksølv i store doser kan være svært giftig for nervesystemet og nyrene, med effekter som angst og depresjon, hukommelsesproblemer, mulige skjelvinger og dårlig koordinering. Metylkvikksølv er dannet som et resultat av bakterier i vann konvertering kvikksølv. Metylkvikksølv er ansett å være en kritisk forurensende som skader både mennesker og dyr.

Så, hvor kan kvikksølv finnes i hjemmet? Her er noen steder å lete, sammen med forslag til måter å erstatte den.

Trinn

Hvordan finne flytende kvikksølv i hjemmet. Lær å identifisere kvikksølv.
Hvordan finne flytende kvikksølv i hjemmet. Lær å identifisere kvikksølv.
 1. 1
  Lær å identifisere kvikksølv. Kvikksølv (også kjent som kvikksølv) er et element (symbol Hg) og har atomnummer 80 på den periodiske tabell over elementene. Ettersom kvikksølv er fast under -38 ° C (-38 ° C over den smelter til en væske) og kokes i en gass når temperaturen stiger over 356 ° C, i hjemmet vil det bli funnet i en flytende tilstand. Det ville se ut som en svært reflekterende, væske.
 2. 2
  Inspisere produkter i ditt hjem som har eller kan forventes å ha kvikksølv inne. De vanligste elementene er fluorescerende lyspærer, termometre og elektriske brytere som termostater som styrer oppvarming og air condition utstyr og noen nivåvipper som de som brukes til automatisk å slå sump pumper på og av. Noen batterier inneholder også kvikksølv. Noen innendørs maling og utendørs maling kan inneholde kvikksølv, samt noen blekk. Mange antikviteter som barometre, noen bestefar klokker, gamle medisinsk utstyr og fly kalibreringsverktøy også inneholde kvikksølv.
  • Hvis du ikke er sikker på hvorvidt et element inneholder kvikksølv, kan du kontakte produsenten og be om deres råd.
  • Finn lysrør. En liten mengde kvikksølv er også brukt i alle lysrør, uavhengig av om de har den "grønne" ender.
  • Narkotika og kan inneholde kvikksølv. Noen legemidler bruke kvikksølv som konserveringsmiddel, spør på apoteket om råd og alltid kaste utdaterte og uønskede medisiner på riktig måte.
 3. 3
  Spør din. I det siste, brukte tannleger kvikksølv å gjøre "sølv" tannfyllingsmaterialer. Virkningen av slike fyllinger kan inkludere innånding av kvikksølvdamp, men virkningen av amalgam kan være avhengig av din personlige kroppen byrden av giftige kjemikalier. Det er annet tannfyllingsmateriale (for eksempel gull) som kan brukes i stedet, men bruke det er mer kostbart enn enn sølvfyllinger.
 4. 4
  Sjekk din mat kilder. Metylkvikksølv i fisk er en av de mest giftige former av kvikksølv og det er lett inntas gjennom å spise forurenset fisk eller sjømat.
 5. 5
  Bestemme om det er ønskelig og / eller muligheten for å erstatte enheter som inneholder kvikksølv eller kilder til kvikksølv i ditt hjem. Behovet for å erstatte kvikksølv fylt elementer vil avhenge av alder og deres tilstand i mange tilfeller. Du kan rett og slett føle seg lykkeligere ikke å ha noe med kvikksølv i huset, men med tanke på kostnadene ved utskifting, kan det være mer effektivt å erstatte elementer som er gamle, slitte, eller ødelagt først. Eventuelle ødelagte element som inneholder kvikksølv skal fjernes fra hjemmet (se følgende trinn for hva du skal gjøre). Hvis du ønsker å fjerne enheter og kilder til kvikksølv i hjemmet ditt, her er noen forslag til alternativer:
  • kan endres til en elektronisk type eller den type som bruker rød farget alkohol.
  • Termostatene kan erstattes med en elektronisk eller programmerbar modell.
  • Lysrør kan endres til glødelamper eller LED typer. Merk at glødepærer har blitt utestengt eller fases ut i enkelte jurisdiksjoner.
  • Nivåvipper ville kreve en helt annen type aktivering eller deteksjon og ville trenge søknaden skal vurderes.
  • Tannfyllinger kunne fjernes og erstattes. Snakk med tannlegen din om risiko og kostnader involvert. Ikke alle tannleger vil være glad for å utføre denne prosedyren, og noen mennesker er bekymret for at fjerningen kan være mer skadelig enn å forlate kvikksølv amalgamfyllinger på plass. Gjør dine egne undersøkelser først for å finne ut hvordan du føler om denne kilden. Har du ikke amalgam fjernet mens hun var gravid.
  • Velg fisk med lavt innhold av kvikksølv.
 6. 6
  Hold kvikksølv inneholdt. Håndtering kvikksølv er ikke vanskelig når den er innkapslet i produktene nevnt ovenfor. Enkelt forsiktighet for å forhindre brudd av beholderen er alt som kreves. Mercury som er tillatt å unnslippe er imidlertid ikke enkelt å hente. Det vil bryte opp i mange små dråper og "rulle bort" i lavtliggende områder. Her er hva du skal gjøre hvis du tilfeldigvis bryte en container som frigjør kvikksølv:
  • Fjern alle mennesker og dyr fra området bortsett fra personen rengjøring, du kan gjøre uten distraksjon og barn og kjæledyr kan lett lokkes til ballene dannet.
  • Slå av alle varmekilder og ventiler området som best du kan.
  • Fjern eventuelle smykker, sette på et par hansker og begynne å hente kvikksølv dråper. Prøv å gjenopprette så mye som mulig ved øste opp dråpene med en stiv stykke papir eller et øye dropper, også, tørke en fuktig papir håndkle eller vått kan brukes. Hvis det er noen siste dråper, bruke tape til å plukke dem opp. Plasser dråpene og renhold elementer i en plastpose som kan lukkes for riktig avhending, dobbel bag den og merk den "kvikksølv avfall". Ring opp med kommunen for å finne ut hvor du skal kvitte deg med giftig avfall, ikke bare plassere den i din vanlige søpla.
  • Bruk aldri en støvsuger eller kost for å rydde opp i sølet.
  • Hvis kvikksølv utslippet er på teppe, kutte ut stykke teppe og kast den så godt i en dobbel plastpose.

Tips

 • Noen sykehus og samfunnshus har termometer utvekslingsprogrammer.
 • Hvis du arbeider med kvikksølv, følg alle forholdsregler for å unngå å bringe kvikksølv hjem på klærne eller på annen måte.

Advarsler

 • Kvikksølv er svært giftig og eksponering for det bør minimaliseres når det er mulig.
 • Hold alle produkter som inneholder kvikksølv borte fra barn.
 • Må ikke svelges eller direkte håndtere kvikksølv. Minimere eksponering av huden til kvikksølv ved iført gummihansker. Kroppen din vil lett absorbere kvikksølv hvis de sølvfargede væske berører eksponert hud, selv i en kort periode.
 • Pust ikke inn store mengder kvikksølvdamp. Store mengder kvikksølv i enhver form kan skade kroppen din.
 • Ikke kast kvikksølv i papirkurven. Kontakt byen eller tettstedet nekter tjenestemenn for å lære hvordan du skal kvitte kvikksølv riktig og trygt.
 • Kvikksølv i kroppen din kan bli testet gjennom en blod eller hår analyse for metylkvikksølv og en urinprøve for mer kronisk eksponering.

Ting du trenger

 • Erstatning elementer hvor relevant
 • Rengjøring utstyr for å håndtere utslipp, for eksempel stiv kort eller øye dropper, tørkepapir eller filler, søppelsekker, markør, og hansker