Wkino

Hvordan du får flekker av tre

Det kommer garantert til å skje. Noen setter et glass på en tre bordplate. Før du kan skli en coaster under den, vises en ring på veden. Før du bruker en formue i kostnader, kan du lære noen rimelige alternativer for å få flekker ut av tre.

Trinn

Hvordan du får flekker av tre. Avgjøre om tre overflaten er heltre eller finer.
Hvordan du får flekker av tre. Avgjøre om tre overflaten er heltre eller finer.

Vet hva slags tre overflate du har

 1. 1
  Avgjøre om tre overflaten er heltre eller finer. Den type konstruksjon avgjør hvordan du får flekker av tre. Hvis det er heltre og flekken er dyp, kan det hende du må gjøre noen omlakkering. Hvis overflaten er finér, kan du ikke være i stand til lakkering i det hele tatt.
 2. 2
  Test alle fjerning trinnene på et lite synlig område av møbel før du starter på flekken. Du ønsker ikke å lage mer av et problem enn du prøver å løse.
 3. 3
  Vet at hvis du skade lakken på en antikk møbel du kan devaluere sin verdi. Fortsett med forsiktighet. For å være sikker, ta kontakt med en ekspert.

Fjern hvite ringer

 1. 1
  Prøv rasping flekken ut med en god møbler voks. Fordi hvite ringer er vanligvis vann fanget nær overflaten, er dette en god første skritt. Gni bare med korn. Hvis det ikke fungerer, går du videre til neste trinn.
 2. 2
  Tørk området med rødsprit eller white spirit. Gi alkohol noen få minutter for å suge inn i den gamle voks. Fjern alkohol eller mineral ånder med en annen klut. Hvis flekken forsvinner, voks tre igjen for å beskytte den. Hvis ikke, gå til neste trinn.
 3. 3
  Bland en mild slipende laget av kalde sigarett aske og noen dråper mineralolje. Gni denne blandingen med korn av veden å fjerne flekken. Tørk området rent. Hvis flekken forsvinner, voks møblet. Hvis ikke, prøv det neste trinnet.
 4. 4
  Vurdere omlakkering trestykket på dette punktet. Du må kanskje bleike bart tre for å fjerne flekken.

Ta vare på sorte ringer

 1. 1
  Strippe tre av lakk sin og beis. En svart flekk indikerer at du har vann i lakken. Du kan være i stand til å gjøre nettopp den øverste overflaten av stykket hvis du er forsiktig.
 2. 2
  Hell klorin i en krukke. Det kan være lurt å bruke gummihansker for å beskytte huden din mens du arbeider med blekemiddel. Dypp en gammel tannbørste i blekemiddel og deretter gni blekemiddel på den svarte flekken. La blekemiddel sett på en stund før du tørker det opp med en ren klut. Hvis flekken ikke blekemiddel ut, går du videre til neste trinn.
 3. 3
  Bruk kommersiell tre flekkfjerner. Følg instruksjonene på produktet nøye. Husk å nøytralisere flekkfjerner med produktet som kommer med det.
 4. 4
  Tørk over hele overflaten med eddik. Dette nøytraliserer noen produkter som kan forbli. Skyll med varmt vann og tørk. Du skal nå være klar til å Refinish ditt møbel.

Ting du trenger

 • Myk klut
 • Møbelvoks
 • Rødsprit eller white spirit
 • Sigarett aske
 • Mineralolje
 • Jar
 • Klorin
 • Gammel tannbørste
 • Kommersiell tre flekkfjerner
 • Gummihansker

Advarsler

 • Pass på at du har riktig ventilasjon når du bruker noen kjemikalier.
 • Rubbing noe produkt på tvers av korn av veden kan forårsake skade.