Wkino

Hvordan å bryte en ølflaske med bare hendene

Så bilde dette. Du er i en barfight, og du trenger en knust flaske å skremme bad guy. Men møbler er mye til hyggelig å knuse en flaske på den, så hva gjør du? Du bryter flasken med bare hendene, selvfølgelig! I det minste, er Joe Bad Guy kommer til å bli skremt. Trekke dette av, og du kan selv få jenta! Eller bare overraske din bar kompiser som du kan gjøre dette! Uansett er det en stor fest Tricki Det tar litt trening for å få det riktig, men det virkelig vil forbløffe de andre ser på. Les videre!

Trinn

Hvordan å bryte en ølflaske med bare hendene. Fyll en ølflaske med kaldt vann.
Hvordan å bryte en ølflaske med bare hendene. Fyll en ølflaske med kaldt vann.
 1. 1
  Fyll en ølflaske med kaldt vann. Jo kaldere, jo bedre. Bringe vannivået opp til omtrent to inches (5 cm) fra toppen av flasken.
 2. 2
  Hold deg fast. Pakk de to øverste fingrene på ikke-dominant hånd (for de fleste av dere, som vil være din venstre hånd) rundt halsen på flasken. Dette vil hindre glasskår fra knivstikking deg i håndflaten i tilfelle hele flasken knuser.
 3. 3
  Klar, ferdig, klask! Hit åpningen av flasken hardt med din dominerende hånd.
 4. 4
  Gjorde det bryte? Sjekk bunnen av flasken, som skulle ha brutt rett av.
 5. 5
  Lær hvordan det fungerer. I bunnen av flasken bryter av på grunn av "kavitasjon". Flasken kort og plutselig beveger seg nedover når du treffer toppen. Vannet inne i den ikke beveger seg så raskt, noe som skaper en ekstremt kort hulrom (vakuum) på bunnen. Vannet gjør fange opp med glass, og faller sammen i bunnen. Hvis kraften er stor nok, kan flasken ikke lenger støtte vannet styrter ned, og sprekker eller brudd på bunnen. Selv om sprekken er mindre, vil tregheten og vekten av vannet bryte bunnen ut av flasken.

Tips

 • Du trenger ikke å treffe flasken hardt, men du må treffe den raskt. Hastighet er viktigere enn kraft for at dette skal fungere godt.
 • La det alltid noe luft i toppen for å tillate "kavitasjon" skal finne sted. Uten dette, er du å stole på rå styrke til å bryte en flaske, som rett og slett ikke fungerer (med mindre du ronket møblene med flasken).
 • Noen ølflasker er vanskeligere å bryte enn andre. Enkle flasker inkluderer Becks og Sam Adams. Hardere, tykkere flasker er Budweiser og Corona.
 • Ikke vær redd mens du prøver dette trikset. Vet du vil bryte bunnen rent av. Hvis du går i myk med hånden det ikke vil bryte, og vil svi litt. Gjør eller ikke. Det er ingen prøve.
 • Bruk kun kaldt vann for å unngå luftbobler. Øl eller annen drikke med små bobler suspendert i væsken vil ikke fungere. For å skape "kavitasjon", bør væsken innsiden av flasken ikke inneholder bobler, som det ville fylle tomrommet av luft for raskt med skum. Hvis kaldt vann ikke er tilgjengelig, kan du bruke flaskevann eller la vann fra springen bosette innsiden av flasken i noen minutter.
 • Ingen synke? Ikke noe problem! Dette trikset trenger ikke å innebære å gjøre dette i en vask, kan du gjøre dette i en bøtte med vann i den i stedet.

Advarsler

 • Ikke prøv dette trikset i fylla. Dette kan lande deg på sykehuset for masker.
 • Kjøre en disposisjon med glass i det kan skade knivene eller mekanisme. Dekk til avløp slik skår kan ikke gå ned.
 • Forlat aldri vasken rengjort, fordi den som bruker den etter at du kan skjære uventet av en chip.
 • Fylle vasken med litt vann for å fange glass chips eller skår. Vann i vasken vil holde glass fra spretter tilbake i ansiktet.
 • Vær veldig forsiktig når du rengjør vasken etterpå, selv den minste chip av glass kan skjære deg ganske dypt.
 • Ikke ha noen ringer på hånden som du bruker til å holde flasken!

Ting du trenger

 • En tom ølflaske
 • Vann for å fylle flasken