Wkino

Hvordan rippe en telefonbok i halvparten

Lyst til å vise frem din styrke på neste fest? Det er få strongman triks så imponerende som å rippe en telefonkatalog i to med bare hendene. Prøv å gjøre det, imidlertid, og uansett hvor sterk du er, vil det være nesten umulig. Med riktig teknikk, men nesten alle kan skremme fiender og imponere alle rundt dem med dette trikset.

Trinn

Hvordan rippe en telefonbok i halvparten. Bruk tomlene til å bøye seg ned midt i telefonboken.
Hvordan rippe en telefonbok i halvparten. Bruk tomlene til å bøye seg ned midt i telefonboken.
 1. 1
  Beveger hendene så langt ut mot hjørnene av boken som mulig. Kontroller at alle fingrene fortsatt passe på boken. Hvis det er en liten, smal telefonboken, kan tomlene berøre i midten, men hvis det er en stor, bred bok du vil sannsynligvis ha litt plass mellom hendene.
 2. 2
  Bruk tomlene til å bøye seg ned midt i telefonboken. Sett tomlene tett sammen i midten (men fortsatt langs den øvre kanten) av boken. Trykk ned med tomlene slik at midten av boken bøyer seg ned for å danne et slags press.
 3. 3
  Plasser pekefingrene til sidene av folden. Mens tomlene vil være på oversiden (foran) av boken, vil de andre fingrene alle bli kastet over kanten slik at de grep undersiden (med andre ord, på baksiden) av boken. Pekefingrene (også kalt pekeren fingre) skal være rett mot sidene av folden tomlene har skapt.
 4. 4
  Bøy sidekantene av boken nedover med fingrene. Holde tomlene (og det press) i posisjon, begynner å bøye hjørnene av boken ned samtidig presser innover på bretten. Du vil føle brystet (pectoral) musklene blir brukt hvis du gjør det riktig. Bretten i boken vil bli mer fremhevet, og hvis du ser nøye på det press, vil du kunne se luftlommer skjema mellom sidene.
 5. 5
  Rotere hendene til å rive boken. Vri høyre side av boken opp med høyre hånd og vri venstre side ned med venstre hånd (dette kan reverseres avhengig av hva som er behagelig for deg). Hold et godt grep på boken til alle tider, og bruke din pectoral muskler til å holde fast innover press på boken. Boken bør begynne å rive.
 6. 6
  Riv gjennom boken. Hvis du er og opprettholde et godt grep om boken, kan du være i stand til å rippe boken hele veien ned til sentrum av sin lengde i ett skudd. Ellers må du kanskje flytte hendene og fortsette ripping mindre grasiøst. Uansett vil det være imponerende.

Nå, hvis du ønsker å være i stand til å rippe noen paperback limt bok i to: Bare rive den vertikalt langs ryggraden! Hvis det er en litt tykk, bryte ryggraden ved knicking boken bakover langs ryggraden.

 1. 1
  Ferdige.

Oven metode

 1. Bake boken, 200 grader Fahrenheit (93 grader celsius) i ca 2 timer. Papir brenner ved 451 F (233 grader). Ikke kok over 300 º F, som vil sette ovnen på brann. Se ovnen i hele 2 timer til.
 2. La den avkjøles, vil det være veldig varmt.
 3. Når kule, stash den tilbake med de andre bøkene. Den vil se akkurat det samme som det gjorde før.
 4. Inviter noen venner over. På et tidspunkt lage et stort show om "Hulk være sint" og deretter trekke ut boken.
 5. Riv det! (Det vil ikke være vanskelig i det hele tatt.) Ripped telefonbok, ingen muskler som kreves, bare vitenskap.

Spine metode

 1. Hvis du starter på ryggen av telefonboken snarere enn den åpne kanten, trenger du ikke å gjøre noe merkelig beveling eller klemme. Dette er lett å gjøre med telefonen bøker opptil to inches i tykkelse.

Tips

 • Smug fukte tuppen av en av pekefingrene før du gjør forsøk. Dyppe den i en kopp med vann og la det dryppe på de første sidene at du vil bli ripping. Det gjør papiret rive fra hverandre lettere. Bare ikke la dem se at du får fingeren våt og ikke la dem undersøke de våte delene av telefonboken. Når du mestrer den riktige måten å rippe en telefonkatalog i to, kan du bruke denne krykke mindre og mindre.
 • Hvis du vil prøve ripping telefonboken widthwise i stedet for på langs, kan du prøve ovenfor teknikk (som kan fungere, avhengig av din styrke og størrelsen av boken), eller du kan bare holde ryggraden av boken mot kneet ditt; gripe den åpne kanten med hendene, presse sidene tilbake med hælene av hånden din, og deretter rive boken i to. Mens metoden beskrevet i trinnene ovenfor fungerer ved å skape luftlommer mellom sidene, fungerer denne metoden fordi du bare rive et par sider om gangen.
 • Trenger telefonen bøker å øve med? Spør dine venner og naboer for sine gamle telefonen bøker, eller gå til en gjenvinningsstasjon, som er nesten sikker på å ha en haug av dem.
 • Mindre telefonen bøker er mye enklere. Begynn med en tynn bok og jobbe deg oppover. Du faktisk trenger å være ganske sterk for å rippe en stor telefonbok i halvparten.
 • For ekstra effekt, gjør et elendig forsøk på å rive boken i to, åpne boken og rive en enkelt side ut før du prøver på nytt ved hjelp av metoden ovenfor.
 • Du vil sannsynligvis ha noen problemer i starten, selv om du er sterk nok. Fortsette å prøve, og du vil snart være i stand til å utføre dette trikset enkelt.

Advarsler

 • Alltid bruke en gammel telefonkatalog. Du kan søke etter det når du er i desperat behov for et nummer og du har ingen å skylde på enn deg selv.
 • Hvis du bruker den alternative ovn metoden - å være svært forsiktige. Ikke la ovnen stå uten tilsyn.
 • Dette trikset (uten ovn) ikke setter en enorm belastning på håndleddene og musklene i brystet. Ikke overdriv og skade deg selv. Hvis du trenger å øve flere ganger, gi deg selv litt hvile mellom hvert forsøk. Ikke fortsett hvis du føler smerte.
 • Dette vil ikke fungere på glansede sidene, som en lærebok med lokket allerede av. Du vil bare ende opp med å kutte hendene.

Ting du trenger

 • En telefon bok
 • To hender
 • (Valgfritt) Oven