Wkino

Hvordan passere kroppen gjennom et papirark

Lure dine venner og lære et nytt parti triks ved å satse dem at du kan passe din kropp gjennom en gjennomsnittlig stykke notepad papir. Det er et ganske enkelt triks som kun krever et par kutt for å gjøre det til et stort hull som du kan passe din kropp gjennom.

Trinn

Hvordan passere kroppen gjennom et papirark. Brett stykke papir i to slik det er bredere enn lenger (hamburger fold).
Hvordan passere kroppen gjennom et papirark. Brett stykke papir i to slik det er bredere enn lenger (hamburger fold).
 1. 1
  Brett stykke papir i to slik det er bredere enn lenger (hamburger fold).
 2. 2
  Kuttet fra folden til den ende av papiret omtrent 2 cm fra den side, stoppe 2 cm fra enden av papiret. Ikke kutt helt til kanten. Lag en annen, kortere kutt omtrent 2 cm til den side av kappestedet som starter fra folden igjen, stopper 3 cm fra enden av papiret.
 3. 3
  Fortsett vekselvis disse kuttene til du kommer til enden av papiret, og endte på en "lang" cut ca 2 cm fra den andre enden.
 4. 4
  Brett ut papiret og starter på den ene siden, kuttet fra toppen av den første "lange" cut til andre "lang" cut, skiller det fra baren på toppen.
 5. 5
  Gjenta dette trinnet, denne gangen fra den tredje "lang" cut til fjerde "long" cut. Hold gjør dette til du kommer til siste "lang" cut.
 6. 6
  Utføre den samme prosess på den andre siden, gjentatte kuttene er beskrevet i det siste trinn, men denne gang skåret mellom det andre og tredje "lang" kutt, fjerde og femte, et cetera.
 7. 7
  Klipp fra kanten av papiret til de "små" kutt som du har gjort tidligere (begge sider).
 8. 8
  Åpne opp papiret og gå gjennom den store papir bøyle som du nettopp har opprettet.
 9. 9
  Ferdige.

Tips

 • Det kan være enklere å gjøre dette med stivere papir. Hvis du bruker spinkel papir bitene har en tendens til å floppe mye rundt.
 • Gjør din første kutt tettere sammen hvis du ønsker å gjøre en større hull.
 • Nøyaktige målinger er ikke nødvendig.
 • For en raskere triks, gjøre dette på et mindre stykke papir. Selv en fjerdedel av et vanlig stykke papir (ca 4 tommer med 6,5 tommer) gjør at hodet ditt til å passere gjennom!
 • Åpne papiret sakte slik at du ikke rive det.

Ting du trenger

 • Papir (noe på størrelse med et postkort eller større vil gjøre)
 • (Hvis ønskelig)