Wkino

Hvordan gjøre ipod ledningen kuttet magiske triks

Lyst til å se ut som du klipper din venns iPod øreproppene, så magisk forsegling ledningen sammen igjen? Følg denne steg-for-steg guide for å lære hvordan.

Trinn

Hvordan gjøre ipod ledningen kuttet magiske triks. Hold en saks tett under venstre arm.
Hvordan gjøre ipod ledningen kuttet magiske triks. Hold en saks tett under venstre arm.
 1. 1
  Skaff en lokkedue. Skjær en løkke av hvit ledning ca 6 til 8 inches i lengde. Hold denne i høyre hånd med endene peker mot fingertuppene slik at ingen kan se det.
 2. 2
  Hold en saks tett under venstre arm.
 3. 3
  Sett opp utslaget. Gå opp til din venn og fortelle dem om en ny iPod-funksjonen: det kan nå regenerere! Du kan hoppe over historien hvis du bare ønsker å overraske dem, men en god tryllekunstner alltid har en mystisk historie å sikkerhetskopiere utslaget.
 4. 4
  Ta tak i ipod ledningen og lage en løkke i venstre hånd (hånden uten den hemmelige ledningen loop). Sikre din venn at ingen skade vil komme til sin iPod, vet du hva du gjør.
 5. 5
  Sett lokkefugl ledningen. Samtidig stappe endene av din hemmelige løkken inn din venstre hånd, som nå holder din offerets virkelige ledningen. Gjør den falske sløyfe stikke ut og brette den virkelige sløyfe i hånden din, slik at det ser ut som om du holder sin ledningen, men du virkelig holde hemmelig ledningen.
 6. 6
  Klippe ledningen. Hold opp "fake" loop og bruke saks, klippe det raskt. Hvis du beveger deg for sakte, vil din venn sannsynlig gå langt for å beskytte sine dyrebare iPod. Vis dem kuttet ledningen og ta deg tid til å fråtse i deres fullstendig tap av håp for fremtiden. Hold både kuttet ledningen og den virkelige ledningen stramt i neven din.
 7. 7
  "Tett" i ledningen. Snike den ødelagte ledningen tilbake i høyre hånd som du later til å "fikse" i ledningen. Gjøre et show av det slik at de ikke legger merke til at du gjør noen form for overføring. Forklar dem at Apple har nå utviklet selvlukkende elektromagnetiske partikler som reagerer og sikring fra trykk og varme for å bli holdt tett i nevene.
 8. 8
  Avslør den "faste" ledningen. Trekk hendene fra hverandre, holde uskadd ledningen stram, og vise dem at det har satt mystisk seg sammen.
 9. 9
  Skjule bevisene. Hemmeligheten ledningen (nå kuttet) skal være gjemt bort i høyre hånd igjen. Stikke den i lommen eller et annet gjemmested så snart du er i stand til.

Tips

 • Fortell din venn om trikset etterpå, slik at de ikke prøver å klippe og "forsegle" ledningen senere.
 • Øvelse gjør mester! Som med alle magiske triks, praktisere dem selv, med en venn eller et familiemedlem, foran et speil, og noen annen måte du kan. Det kan være lurt å øve med forskjellige fargede ledningen slik at du ikke ved et uhell ødelegge helt gode øreplugger.

Advarsler

 • Uansett hva du gjør, ikke kutte den virkelige ledningen. Hvis du gjør det, være forberedt på å håndtere en svært sint venn.
 • Ikke la dem se endene av den hemmelige ledning til enhver tid.
 • Dette trikset vil ikke være mye av et triks hvis de har en annen farge ledningen, (selvsagt) så sørg for at den falske ledningen er i samme farge som deres.
 • Ikke gjør dette trikset mens de lytter, fordi musikken deres ikke vil slå seg av. Eller fortelle dem at deres iPod er nå "trådløs".
 • Vær svært forsiktig med saks. Ikke under noen omstendigheter, kjøre med dem.

Ting du trenger

* En skarp saks

 • 6-8 inches hvit ledning
 • En venn med en iPod