Wkino

Hvordan starte kontakt sjonglering


Kontakt Sjonglering er en stil av én eller flere ball manipulasjon også kalt Dynamic Manipulasjon og Sphereplay, sett flere ganger i filmen Labyrinth. En praktisert kontakt sjonglør vil til slutt være i stand til å rulle, snurre, kaste og sende ballen frem og tilbake, looping og dupper den over fingertuppene, palmer, topper av hender, armer og andre deler av kroppen i en grasiøs dans.

Trinn

Hvordan starte kontakt sjonglering. Palm til vugge over kanten (transfer) - Hold ballen i det åpne håndflaten, som ligger på den øvre, kjøttfulle delen mellom tredje og andre knokene.
Hvordan starte kontakt sjonglering. Palm til vugge over kanten (transfer) - Hold ballen i det åpne håndflaten, som ligger på den øvre, kjøttfulle delen mellom tredje og andre knokene.
 1. 1
  'The Cradle Dont Hold din favoritt hånd ut, håndflaten ned med fingrene utvidet og rørende. Dypp rettet langfingeren ned litt for å lage en vugge for ballen. Plasser og la ballen på toppen av fingrene nær andre knokene på fornavn, mellomnavn og ring fingrene. Holde den der i flere minutter om gangen for å bli vant til det. Flytte hånden rundt, opp og ned som ballen blir vugget på toppen av det, justert for treghet. Finn holderen på toppen av begge hendene og bli veldig vant til at ballen befinner seg der. Dette er iboende i kontakt sjonglering.
 2. 2
  Palm til vugge over kanten (transfer) - Hold ballen i det åpne håndflaten, som ligger på den øvre, kjøttfulle delen mellom tredje og andre knokene. Nå, holde fingrene sammen og rett (men ikke spent), gi ballen en svært lite løft opp og pivot åpne hånden innover, fortsatt under ballen slik at den ruller over ytterkanten av pekefingeren og lander i holderen posisjon på toppen av hånden din. Hold det en liten stund. Nå vrir tilbake til håndflaten din med motsatt svingbare bevegelse, slippe flyet av hånden din ned hvis du må. Praksis før ballen beveger seg så lite som mulig mens hånden beveger seg under den. Til slutt vil det være "sweet spots" der du instinktivt føler det og utføre flyttingen uanstrengt.
 3. 3
  Palm til vugge over tips (transfer) - Igjen, setter ballen i det åpne håndflaten som i trinn 2, men denne gangen ballen vil rulle over fingertuppene snarere enn kanten av pekefingeren. Hold ballen i det åpne håndflaten med fingrene sammen og gestikulerer mot ti (venstre) eller to (til høyre), avhengig av hvilken hånd du starter med (det skal se ut som du er i ferd med å skuldertrekning med en arm). Deretter bruker albuen for en motvekt (få overarmen arbeider, også), stadig svinge åpne håndflaten mot deg med en frontrute-visker, overordnede form for bevegelse og la ballen rulle over tuppen av fingrene (bare mellom den første og midtre fingrene) og videre til vugge posisjon (oppå hånden). Når ballen kommer til å hvile på holderen, pivot / sving armen i samme bue tilbake til startposisjonen og la ballen passere tilbake over fingertuppene til håndflaten. Ballen bør til slutt gå over uten fingrene blir spredt for langt fra hverandre, men få dem lenger fra hverandre og gjøre en faktisk spor for en stund hvis du må. Du kan også prøve å lære denne overføringen med ballen først vugget foran deg og bue det ut til håndflaten.
 4. 4
  Sommerfuglen - Dette er den forrige palm-til-vugge-fingertuppene overføring gjort frem og tilbake rytmisk slik at ballen reiser i en væske åttetall, eller vinduspusser bevegelse som det glir frem og tilbake. Den eneste forskjellen er at albuen bør være fri til å bevege seg mye mer for å støtte en flytende bevegelse. For å få en godt avrundet åttetall, løfte ballen i en liten, innover kurve fra håndflaten når ballen passerer over den tilbake til holderen. Begynn sakte og bevisst slik at du kan bli vant til farten og se den. Sommerfuglen tar seg best ut, men når det gjøres lunt og elegant. Når du har virkelig fått det, prøv å snu retningen på åttetall.
 5. På den ytre bevegelse av sommerfuglen (når ballen ruller videre til palm) pass på å ikke kopp eller ta tak i ballen før du ruller den tilbake over til holderen. Selv når i håndflaten, bør ballen være synlig.
Mestring av sommerfuglen fører til mer prangende, middels bevegelser som toppen til toppen butterfly pass.
5
Beyond - Mange flere overføringer og passerer eksisterer og det er også isolert tallet: holde ballen i en fast plass i verdensrommet mens hendene gripe, holde og blomstre rundt det som ballen ser ut til å sveve. Det er også arm rundstykker, albue boder, bryst ruller og (for noen svært talentfulle folk faktisk) hode, nakke, rygg og skulder ruller. Praktisert kontakt gjøglere også gjøre mange typer palmer spinning, roterende flere baller i hendene. Listen fortsetter, hvis du kan bildet det, kan det trolig gjøres.

Tips

 • ! Bruke hele armen - Bruk bare styrken på hånden og underarmen å kontakte sjonglere vil føre håndleddene å spenne ofte og få ballen til å bøye knokene som det er overført: slurvete effekter. Dette avhjelpes ved å holde albuene, triceps, skuldre og skulderbladene involvert under selv de små overføringer og sommerfugler å gi kontrollen og balansen du trenger.
 • Smooth Moves ta tid - Ikke bekymre deg for mye om en slurvete, første versjon av et triks. Klønete gjennom det i uker er greit, bare holde opp repetisjon! Det kan ta måneder, men The Kinks vil stryke seg ut og gracefulness vil følge på egen hånd. Uavhengig av din balanse og reflekser, vil muskel-minne uunngåelig satt inn i hendene og armene, mye bedre sine reaksjoner.
 • Å kutte ned på å måtte jage din droppet ball rundt i rommet, kan det være lurt å øve over en seng.
 • Bruk dette skriftlig beskrivelse i forbindelse med videoer fra kontakt sjonglering områder eller web generelt, takk. Det er virkelig en visuelt lært ferdighet og du får mer nytte av denne how-to ved å se videoer av the real thing.
 • Den dumme hånd - Din off-hand vil vanligvis ligge i fremgang og har mindre balanse, nåde og smidighet enn din favoritt hånd. Fortvil ikke. Selv om det kan noen ganger virke treg og vanskelig, bør du flittig arbeide på off-hand. Det er den eneste måten det blir bedre, så gi det den tiden den trenger. Fokusere på det og ikke skjemme bort det ved å gjøre din favoritt hånd gjøre mer av arbeidet. Husk, bringer repetisjon muskel-minne.
 • Fingre - fingrene av en kontakt sjonglør bør være klar, rørende og så rett som mulig uten å bli spent eller ultra-rigid. For visse passerer, skjønt de kan være litt spredt fra hverandre uten å ødelegge den illusjon (spesielt ved større kuler). Stadig spre fingrene er dårlig, men som noen gang stive "Karate" hands.
 • Toss læring - Noen synes det er lettere å begynne å lære ved å gi ballen en veldig lett kaste opp fra håndflaten og deretter plassere holderen under den for at den skal lande på. Dette er greit for å lære så lenge myntkastet er skalert ned inntil ballen er alltid rulle mot huden.

Advarsler

 • Hvis du øver og sitter indisk-stil, dekker anklene med noe som et teppe eller ekstra sokker eller anklene kan ende opp veldig svart og blå fra utilsiktede fall.
 • Gjør det ved siden av datamaskinen din og du vil bli lei. Hvis det ved et uhell faller ut vil det sprekke skjermen eller ytre skall.
 • Hold avstand fra andre. Prøv ikke å "overføre" ballen inn i leppe, nese eller panne og ikke begynne med akryl. Det er ikke skjøre som glass og vil bryte fliser, akvarier, nips og bein før det vil bryte selv.
 • Akryl baller skape et objektiv som lett kan brenne. Ikke la en klar (eller gjennomskinnelig) kontakt ballen ut hvor det kan bli utsatt for sollys, eller du kan finne brent hull i det flate ballen ble hviler på.
 • Det er noen i sjonglering samfunnet som har valgt å irettesette denne kunsten av ulike grunner. Besøk de tre første Eksterne lenker nedenfor for å lære mer om de etiske debatter rundt det.

Ting du trenger

 • Sørg for at du alltid har en uendelig mengde tålmodighet nærheten.
 • The Ball: Start med en fin, rund appelsin, et lys i tre ball eller en scene ball (3 "/ 7,6 cm til 4" / 10,2 cm bred). Ikke vær redd for å slippe den igjen og igjen. Øv over en seng eller i gresset. Senere, når du slippe ballen mindre, en akryl sjonglering ball (3 "/ 7,6 cm eller 4" / 10,2 cm) fungerer godt for de fleste. Ballene kan lett bli funnet på nettsteder ved å søke etter "kontakt sjonglering".